עבור לתוכן

פירמוט Windows מחדש

Featured Replies

פורסם

כשאני עושה הפעלה מחדש של המחשב עולים לי 3 אופציות כניסה לWindows

הבנתי מתכנאי שזה התקנה של Windows על Windows, איך אני מפרמט בצורה כזאת שעולה לי אוטומטית ה Windows בלי לבחור בין ה3 אופציות ???

פורסם

לא הבנתי אותך יש לך מסך של בחירת מערכות הפעלה זה הבנתי יש בXP אפציה לשינוי הגדרות מערכות הפעלה

שמתקינים את XP דרך ההתקנה כלומר מכניסים את הדיסק לכונן ויש מסך שיש בו אפשרויות כמו סיור בדיסק או התקנה או התקנת רכיבים

או שאתה מתקין דרך BOOT כלומר מכניס את הדיסק ומפעיל מחדש את המחשב

ויש אפשרות לערוך את הBOOT ואת הסדר של מסך בחירת מערכת ההפעלה

כנס למחשב שלי>מאפייני מערכת>מתקדם>הפעלה ושיחזור

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובה :xyxthumbs:

אבל השאלה שלי היא כזאת כשאני אני עושה restart למחשב מופיע לי 3 אופציות כניסה ל windows (זה כתוצאה מכך שהתקנתי windows על windows)

השאלה שלי איך אני מפרמט את המחשב בצורה כזאת שעולה windows ללא ה3 אופציות

פורסם

יש מדריכי פרמוט רבים ברשת על תתקין את XP מתוך המסך שעולה שמכניסים את הדיסק ש XP פועל

תגדיר בBIOS שיעשה BOOT מהכונן דיסקים

ואז תעבוד לפי המדריכים לפרמוט ויש מצב שיש לך גרסה של XP שהיא לא BOOT כלומר לא עולה מהביוס שהמחשב נדלק וצריך דיסקט הפעלה

או שאפשר להתקין רק מWINDOWS שזה התקנה גרוע ולא נקיה

תעזר בחבר או מישהוא מבין בקשר למחיקת הBOOT

(בפרמוט דרך דיסק שעולה מהBIOS אתה צריך לבחור לפרמט ולא להתקין בלי פרמוט ואז כל המישע שיש נמחק ומותקן קבצים לאסף התקנה ואז הכונן יעתיק את ווינדוס להאר דיסק ותיתבקש למלא הגדרות כמו שם ואזור וצריך את המיספר סידורי (סיריאל) של ווינדוס

פורסם

בהנחה שברירת המחדל היא המערכת הנכונה ואתה רק רוצה שהוא יעלה ישירות למערכת אל תעשה את זה, תן לו לפחות 5 שניות אחרת יקח לא מעט זמן להכנס לsafe mode כשתצטרך אותו. כדי להוריד את הזמן ל5 שניות לך לאן שor_doc אמר לך ותשנה את הזמן של הצגת מערכות הפעלה או איך שזה כתוב בעברית מ30 ל5.

במידה שברירת המחדל לא נכונה תלך לאותו מקום ותלחץ על ערוך , הקובץ שאתה עורך נקרא boot.ini , אם אתה לא מבין בעצמך מה הולך שם בגוגל יהיו הסברים יותר טובים מזה שאני יכול לתת לך.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה אנשים אבל זה כמו סינית בשבילי :)

פורסם

א. שים את הדיסק של XP, ריסטרט למחשב.. ואם הוא מראה לך שאלה שיש לך 5 שניות ללחוץ על משהו, אז תלחץ.. בזמן ההתקנה תמחק את ה PARTITIONS ואז תצור אחד של C.. הוא יפרמט את ההארד דיסק ואז לא יהיה לך תפריט בכניסה..

עכשיו:

1. אני בטוח שלא הבנת כלום, אז לך לטכנאי..

2. מה זה מפריע לך?!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים