עבור לתוכן

שווה לקנות את כרטיס האודיו הבא?

Featured Replies

פורסם

קניתי לא מזמן רמקולים של altec lansinc (הדגם היקר, שעולה 1400 שקל בארץ) ב-200 דולר בדיוטי פרי - מחיר מציאה לכל הדעות!

אבא שלי כרגע בארה"ב, ואני מברר מחירים של כל מיני מוצרים, ביניהם כרטיס אודיו.

מצאתי את הכרטיס הבא, Creative Sound Blaster Audigy SE SB0570LPVP 5.1 Channels 24-bit 96KHz PCI Interface Low-Profile Sound Card - OEM

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16829102010

במחיר ממש מצחיק של 27 דולר, 110 שקלים. האם שווה לקנות את הכרטיס? האם הוא ישפר את הביצועים של המערכת סאונד שקניתי?

הבנתי שכיום הכרטיסי סאונד און בורד הם לא רעים בכלל, אבל אני לא בטוח איזה יש לי. לבדוק דרך ה-device mangger?

פורסם

הכרטיס (הרבה) יותר טוב מOB, אבל אם כבר בחו"ל, יש אופציות טובות יותר... תבדוק את הFAQ (בחתימה שלי..) :)

פורסם
  • מחבר

העניין הוא שאני לא משחק במשחקים יותר מדי, ככה שאני לא צריך איזה כרטיס סאונד מעולה למשחקים, בעיקר למוסיקה ופה ושם סרטים.

האם הM-audio Revolution 5.1, אודיוטראק מאייה 7.1 הם לא יותר מדי בשביל הצרכים שלי?

פורסם

למה מאייה 7.1?

ה5.1 יספיק לגמרי... מה גם שהכרטיסים האלה מיועדים בעיקר למוסיקה... עם הרבולושן, לדוגמא, תנצל את המערכת שלך לגמרי, עם המאייה כנראה שקצת פחות, אבל עדיין הרבה יותר מהאודיג'י SE...

פורסם

בטווח מחיר של הכרטיס הזה יש את הChaintech Av-710 (פעם אחרונה שבדקתי זה היה 21$ בNewegg), כרטיס איכותי מאוד למחירו... בארה"ב זה לא בעייה להשיג אותו.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, אבל יש הבדלי מחיר מאוד גדולים בין ה- M-AUDIO Revolution 5.1 לבין ה-CHAINTECH AV-710 7.1.

הראשון עולה68 דולר ואילו השני עולה 22 דולר + 6.5 דולר על משלוח.

על איזה אתם ממליצים? האם המחיר של הM AUDIO מצדיק את המחיר שלו ואכן יינצל את הALTEC LANSING בצורה הטובה ביותר? או שאפשר גם הלסתפק ב- CHIANTECH?

פורסם

אם אתה רוצה כמה שיותר חסכון במחיר לך על ה710.

ה M-Audio בארץ עולה עכשיו באזור ה440 שקל.

פורסם
  • מחבר

כן, אבל אבא שלי בחול וזה עולה רק 70 דולר. לא שווה?

פורסם

מבחינת איכות סאונד הM-AUDIO יהיה יותר טוב. אני הייתי קונה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים