עבור לתוכן

בעיה במעכרת קולנוע ביתית..!

Featured Replies

פורסם

יש לי שני רמקולים גדולים כאלה של חברת eltax ומגבר של TENSAI שחור כזה לא יודע עם הוא משהו..

בקיצור הווליום שלו מאוד רגיש אז חיברתי אותו בצורה הבאה:

חיברתי את המגבר לרמקולים של המחשב הפשוטים והם מחוברים למחשב ודרכם אני מגביר כך שהווליום של המגבר נישאר קבוע וכך יש לי יותר שליטה..

ושני הרמקולים מחוברים למגבר.

עכשיו אני כבר מלא זמן עם החיבור ככה ופעמיים נשרף לי הכבל שמחבר בין המגבר לרמקולים הקטנים של המחשב..

ועכשיו זה קרה שוב.. רציתי לדעת אם זה ביגלל שאני מחבר ככה?

אם אני יחבר את המגבר ישר למחשב זה יהיה תקין..?

אני צריך תשובות דחוף תודה.. :xyxthumbs:

פורסם

לא לגמרי הבנתי איך חיברתי. תוכל לתת פירוט רב יותר. מה בדיוק מחובר למה ובאיזה צורה. אם יש כמה תמונות זה גם יהיה נחמד.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

אז ככה אני ינסה לפרט כי זה מסובך..

כול הזמן המערכת מחוברת כך שאני מחבר למחשב רמקולים קטנים ופשוטים..

מחבר למגבר רמקולים גדולים של חברת eltax ואת המגבר לרמקולים הקטנים בתור אוזניות כדי שאני יוכל להגביר מהרמקולים הקטנים כי המגבר ממש רגיש..!

פעמיים נשרף לי הכבל שמחבר בין המגבר לרמקולים הקטנים..

ועכשיו שוב פעם לא שומעים.. אז חשבתי שוב שזה הכבל כי הקודם היה די פשוט ב 10 שקל ועכשיו קניתי כבל איכותי של חברת טומסון משהו כזה שעלה איזה 50 שקל.

וחיברתי ועדיין כלום.!

מה הבעיה?

והאם הצורת חיבור שציינתי קודם היא תקינה?

ייש לציין שעם הכבל החדש לא הישתמשתי ברמקולים הקטנים של המחשב אלה חיברתי ישר אל המחשב וגם לא עבד!

חייב תשובות דחוף, תודה..

פורסם

מוזר מאוד מה שאתה מספר. לצערי לא עולה לי רעיון מה יכול להיות הגורם אם זה קורה גם כשמחברים ישירות למחשב.

תוודא רק שחיברתי נכון ברסיבר שלך וזה הכל. אם תביא כמה תמונות אולי אני אראה משהו לא נכון, אבל כרגע באמת שלא עולה לי רעיון.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

אוקיי אני ינסה לצלם כמה תמונות לא בטוח אם אני יציח ואם יראו טוב =/ ..

אבל מה אתה אומר על איך שחיברתי פעם (כבר שנתיים הייתי שומע ככה, עם הרמקולים הקטנים וכו')?[br]פורסם בתאריך: 17.06.2007 בשעה 18:38:06

סורי על הדאבל..

ניסיתי לצלם תמונות זה לא הולך לא רואים ברור וצפוף..!

השאלה שלי היא אם איך שחיברתי בהתחלה דרך המקולים של המחשב כמו שציינתי בהודעות קודמות זה תקין ולא גורם נזק?

ואם יש מצב שכרגע המגבר נידלק ולא פועל?

פורסם

אם מדובר ביציאה מוגברת אז זה יכול להיות בעייתי. לגרום לרסיבר לא להידלק אולי זה יכול במצבים מסוימים. יכול להיות שיש בכלל משהו אחר שגורם לבעיה הזאת.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

הרסיבר נידלק אבל לא שומעים כלום.. הרמקולים עובדים כי חיברתי אותם למערת סטריאו שיש לי..

אין בלגן של חוטים וסיבוכים.. 4 חוטים של 2 הרמקולים מחוברים למגבר ושני חיבורים L ו R של הכבל שמחבר בין המגבר למחשב.!

מה אפשר לעשות???

יש לי אולי פיתרון אני רוצה לדעת אם זה לא יגרום נזק..!

נניח שמגבר שרוף אז אני יכול לחבר את שני הרמקולים שלי למערכת של פיונייר ג'נגר ?

המגבר שלה יעמוד בזה ? היא לא תישרף או המקולים?

ודרך אגב אם אני יחבר את זה אז הווליום יהיה די חלש לא? כי זה יהיה של המערכת.. בעסהה.!

תענו לייי.!

פורסם

דבר ראשון, אין צורך בסימני הקריאה המרובים. בנוגע לרמקולים שלך, חיבור למערכת לא בהכרח יישמע פחות טוב. תבדוק. סך הכל אל תשתגע עם הווליום ואין סיבה שמשהו יישרף.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

אוקי אני יבדוק את האפשרות ואני יגיד לך איך זה.. זה יקח לי זמן לארגן הכול.

תודה[br]פורסם בתאריך: 17.06.2007 בשעה 20:39:52

סורי על הדאבל אבל יש לי עדכון.

חיברתי את המערכת הכול עובד סבבה הווליום גם ניראה לי סבבה, החיסרון היחיד זה הגודל חח קצת גדול המערכת ויש גם יתרון שיש לי שלט לווליום! :cool2:

יש לי רק עוד שאלה.. עם אני ירצה לישמוע בווליום אני יכול להגביר בלי לפחד או שיש פה סיכון שמשהו ישרף?

תודה !

פורסם

אל תשתגע עם הווליום, זה יהיה עדיף.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

כן אני בכללי לא משתגע אבל סתם ליתר ביטחון בישביל השקט שלי יכול לקרות משהו?

גם עכשיו הכבל יותר איכותי ממש הוא ניראה לי רציני לא כמו ההוא סתם חוט זה משנה משהו?

פורסם

הכבל שיש לך עכשיו הוא אותו הדבר כמו שהיה לך לפני זה, רק נראה יותר יפה, זה לא משנה.

בנוגע לעוצמה, כמו שאמרתי, עדיף לא להשתגע. אין שום אפשרות לדעת אם משהו יכול לקרות בלי להכיר את הציוד, אבל ליתר ביטחון, אל תשתגע.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

טוב תודה!

פורסם

להגיד כל פעם סורי על הדאבל ולהמשיך לא פוטר מעונש.

oorlevi, יש לך אזהרה ראשונה, בשלישית תושתק/תורחק מן הפורום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים