עבור לתוכן

בעיה בהדלקת וינדוס

Featured Replies

פורסם

יש לי וינדוס xp על המחשב וכשאני פותח את המחשב הוא מתחיל לפתוח ובחלון טעינה של וינדוס הוא עושה ריסטרט למחשב. כרגע אני עובד על דיסק לינוקס ורציתי לדעת אם יש דרך לתקן את המחשב מבלי למחוק את כל המידע?

פורסם

הוא עושה לך ריסט מלא או שהוא רק מתנתק לך מהמשתמש?

פורסם

תנסה להיכנס בSAFE MOD (תלחץ F8 בדוס) אם זה עובד כנראה שהתקנת משהו שדפק את העסק, במקרה הזה תנסה לעשות שחזור למערכת בSAFE MOD

אם גם זה לא מצליח פשוט תגבה את הקבצים שלך בSAFE MOD ותפרמט... בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

גם safe mode לא עובד אולי אני אקנה דיסק קשיח חדש כדי לשמור את כל המידע

פורסם

גם לי זה קרה ?

איזה כונן של דיסקים יש לך ?

האם יש לך צורב DVD במחשב נוסף ?

פורסם
  • מחבר

יש לי צורב במחשב אחר ובמחשב ההוא יש לי קורא דיוידי

פורסם

אולי תחבר למחשב אחר ותגבה (אל תעשה את זה ליפני שתראה דגובות אחרות בקשר לזה)

או תתקין את וינדוס על מחיצה אחרת ותעתיק את הקבצים ואז תימחק הכל במחיצה הטקולה ואז תמחוק את המחיצה הזות

איך אתה עובד על לינקס שכתוב שאתה עובד על XP (בצד)

פורסם

אם אתה עובד דרך דיסק לינוקס פשוט תצרוב את המידשע שאתה רוצה לשמור ואז תפרמט את המחשב...

פורסם
  • מחבר

יש לי איזה 60 גיגה שאני צריך לשמור אז נראה לי הכי פשוט לקנות כונן חדש ולקנות לזה קופסה שיהיה חיצוני לכל המחשבים שלי

פורסם

עם דיסק לינוקס אתה יכול לעביר למחשב XP דברים ברשת (עם יש לך)

אז יקח לך אולי לילה שלם אבל תציל את המידע

או שתיקח סיכון (לא עלי)

לעשות רפיר לWINDOWS

יש במסך ההתקנה הכחול אשרות לעשות repair ע"י לחיצה על R

אף פעם לא עשיתי את זה ואני לא ממליץ

בקש ממישהוא שתחניס למחשב שלו את הדיסק הקשיח שלך בתגבה אצלו זמנית את הקבצים

על תאשים אותי עם אתה עושה פאשלה

כח את זה לשיקול דעתך

אני רק מציע....

פורסם

יש לי איזה 60 גיגה שאני צריך לשמור אז נראה לי הכי פשוט לקנות כונן חדש ולקנות לזה קופסה שיהיה חיצוני לכל המחשבים שלי

וכמה מקום פנוי יש לך במחשב השני ?

פורסם
לעשות רפיר לWINDOWS

יש במסך ההתקנה הכחול אשרות לעשות repair ע"י לחיצה על R

אף פעם לא עשיתי את זה ואני לא ממליץ

זה מכניס אותך לrecovery console , כדי לעשות התקנת repair צריך:

לעלות מהדיסק התקנה של XP , הוא יציג לך את הדיסק ויראה שיש מערכת XP על אחד מהpartitions תבחר את המערכת ורק אז תלחץ R , הוא יעבור תהליך זהה להתקנה נקייה כולל הSETUP שמגיע אחרי הריסטרט.

אתה תאבד את רוב ההגדרות של המערכת , תצטרך להתקין דרייברים אם אני זוכר נכון וחלק קטן מהתוכנות לא יעבדו , בדרך כלל תוכנות שמתעסקות עם המערכת כדוגמאת dameware.

אם גם ככה וויתרת על כול התהליך של להציל את המערכת אין לך מה להפסיד , ההתקנה לא נוגעת במידע עצמו אלא רק במערכת למרות שבלי קשר כדאי שתגבה את כול החומר שלך לפני שאתה יוצא להרפתקאות בסביבת ההתקנה הכחולה של הXP ודיסק נוסף עם מארז USB אף פעם לא יכול להזיק.

אם אתה בטוח שאין לך בעיית חומרה והבעייה היא אך ורק במערכת אני מציע שתקח את הזמן ותתחיל מאפס.

כשאני מריץ למישהו התקנת REPAIR אני תמיד אומר לו שנפגש בקרוב מאוד , לא מעט פעמים זה המקרה. המערכת שלך קרסה מסיבה כלשהי ובמיוחד כשאתה לא יודע מה הסיבה המערכת שלך יכולה לקרוס שוב מאותה סיבה בדיוק.

פורסם

על תעשה התקנת REPAIR

זה אולי ימחוק קבצים

עם יש לך כונן גדול (נגיד 200GB)

אז תעשה מחיצה של 80GB ותעתיק את המידע האבוד...

ואז תמחוק את המחיצה עם הXP הפגום

פורסם

על תעשה התקנת REPAIR

זה אולי ימחוק קבצים

עם יש לך כונן גדול (נגיד 200GB)

אז תעשה מחיצה של 80GB ותעתיק את המידע האבוד...

ואז תמחוק את המחיצה עם הXP הפגום

כבר הציעו לו את זה והוא רצה דרך אחרת ....

כמה גודל סה"כ יש לך בדיסק הקשיח.?

פורסם

על תעשה התקנת REPAIR

זה אולי ימחוק קבצים

אני אשמח לשמוע איזה קבצים יכולים להמחק כדי שאני אדע להזהר בפעם הבאה שאני מריץ התקנה כזו.

הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו שאולי ימחק זה הdocuments and settings , אני הצעתי לעשות גיבוי מלא לפני התקנת REPAIR ואני עדיין מציע את זה אבל אם זה לא אפשרי והספרייה הזאת מגובה לא הייתי דואג.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים