עבור לתוכן

כ. קול ועוד - די הרבה שאלות (:

Featured Replies

פורסם

אהלן

אז ככה..הרמקולים הפסיקו לעבוד לי. החלפתי רמקולים וגם הם לא עובדים. מכאן אני מסיק שהבעיה היא כנראה בכ. קול.

הכ. קול שלי הוא OB (המחשב עצמו ישן, 4-5 שנים בערך).

1. איזה כ. קול כדאי לקנות? ברמת העיקרון אני צריך משהו פשוט, אבל חשבתי כן להשקיע מכיוון שבעתיד הלא-רחוק אני במילא רוצה לקנות מחשב חדש ואז אני אעביר את הכרטיס גם ככה. האם 300 ש"ח הם סכום מספיק להשקעה על כרטיס קול?

2. מכיוון שהכרטיס הנוכחי הוא OB, כיצד מתקינים את הכרטיס החדש? כיצד ניתן "להעיף" את הישן ולשים במקומו את החדש?

עד פה כרטיס קול.

עכשיו..אם אני כבר פה בפורום, אז עוד כמה שאלות קטנות שמסקרנות אותי..

1. יש לי מע' סטריאו ישנה ולאחרונה קיבלתי רמקולים רצפתיים ישנים של סוני. כיצד "עובד" כל העסק ביניהם מבחינת איכות סאונד, הספק וכו'? ז"א.. איך יודעים האם הרמקולים טובים מדי למע' סטריאו, או להפך? הבנתי שבודקים את זה לפי הנתונים שלהם.. אשמח אם מישהו יוכל להבהיר לי מעט את העניין.

2. בנוסף לאלו, יש לי את ה-2 רמקולים של המערכת. האם יפריע לחבר את כולם למערכת, באותו החיבור? ז"א, שני רמקולים ימין ו-2 רמקולים שמאל, שכל צד מחובר באותו המקום למערכת? (בתיאום לפלוס-מינוס כמובן..).

3.מערכת קולנוע ביתית כוללת - רסיבר, DVD, רמקולים (נגיד 5.1, 7.1..), טלוויזיה/מסך/מקרן... מה עוד? כיצד כל העסק עובד?

שאלות מעט מפגרות, פשוט תחום הסאונד/קולנוע ביתי די מעניין אותי כרגע אבל אני לא יודע מהיכן ניתן להתחיל אפילו לשאוב מידע בנושא..

תודה.

פורסם

תקרא פה קצת אם זה מעניין אותך:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=265286.0

1) אילו רמקולים יש לך??

האם שווה לך לקנות כ.קול מאשר לקנות רמקולים אחרים?

2) בדרך כלל מתקינים תכרטיס קול בסלוט של ה- PCI , את הכ.קול המובנה אי אפשר להעיף מכיוון שהוא מובנה בתוך הלוח אם. (On Board)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים