עבור לתוכן

בעיה במדיה פלייר ובדפדפן

Featured Replies

פורסם

שלום

המדיה פלייר התחיל להפעיל סרטים מסוימים בהילוך איטי. זה כנראה התחיל כשהפעלתי במקביל גם את הנגן של קריסטל. בינתיים מחקתי את הנגן הנוסף והפעלתי מחדש, אבל זה לא עזר.

לגבי האקספלורר, רציתי לדעת אם יש אפשרות לגרום לו לא לעלות אוטומטית בזמן ההפעלה של המחשב (בלי להסיר, רק שיעבוד כשאני אפעיל אותו)?

פורסם

לגבי האקספלורר, קודם כל תבדוק שהוא לא נמצא ב start->All programs->startup. (התחל->כל התוכניות->הפעלה).

אם הוא שם, תמחק אותו משם.

אם הוא לא שם, או אם זה לא עובד, נסה את זה:

ב start->Run (התחל->הפעלה), כתוב msconfig, ואישור. בחלון שנפתח בחר בלשונית האחרונה (Startup), הורד את הסימון מהריבוע שליד "אקספלורר", ואשר.

זה אמור לבטל את ההפעלה האוטומטית של אקספלורר עם המחשב.

פורסם
  • מחבר

לגבי האקספלורר, קודם כל תבדוק שהוא לא נמצא ב start->All programs->startup. (התחל->כל התוכניות->הפעלה).

אם הוא שם, תמחק אותו משם.

הוא שם, ואתה אומר שאם אני אמחק אותו משם אז הוא לא יעלה כשאני אפעיל מחדש את המחשב?

ואם זה יעבוד, איך אני אוכל לפתוח אותו במקרה הצורך?

לא התאפקתי, מחקתי אותו לפי האפשרות הראשונה. לא עזר

באפשרות השניה הוא לא קיים, וגם לא בלשונית ליד, של ה- services

מה עושים

פורסם

זה דף מסויים שעולה לך באקספלורר? או שהוא פשוט נפתח רגיל עם דף הבית?

אם זה דף מסויים, אז שוב, אם הוא ב startup תמחק אותו, ואם לא, אז יכול להיות שזו תוכנה אחרת שמופעלת אוטומטית, ומקפיצה את הדף. תנסה לברר איזו תוכנה זו, ולבטל את ההפעלה שלה באותה דרך.

אם זה לא יעבוד, אז אני לא יודע מה עוד לעשות בלי לראות את זה במו עיני...

הוא שם, ואתה אומר שאם אני אמחק אותו משם אז הוא לא יעלה כשאני אפעיל מחדש את המחשב?

ואם זה יעבוד, איך אני אוכל לפתוח אותו במקרה הצורך?

איך תוכל לפתוח את האקספלורר?

לחיצה כפולה על הסמל של אקספלורר בשולחן עבודה, או התחל->אקספלורר....

או שלא הבנתי את השאלה נכון...

פורסם
  • מחבר

לא הבנת אותי

ב task meanager מופיעות כל התוכנות שעובדות. אחת מהן היא האקספלורר, למרות שבכלל לא פתחתי אותו/אותה!

השאלה היא איך אפשר שהוא לא יעלה בזמן הפעלת המחשב כמו יתר התוכנות שכן רצוי שיעלו ויפעלו ברקע (כמו בבילון למשל)

פורסם

לא הבנת אותי

ב task meanager מופיעות כל התוכנות שעובדות. אחת מהן היא האקספלורר, למרות שבכלל לא פתחתי אותו/אותה!

השאלה היא איך אפשר שהוא לא יעלה בזמן הפעלת המחשב כמו יתר התוכנות שכן רצוי שיעלו ויפעלו ברקע (כמו בבילון למשל)

לגבי האקפלורר, איזה קובץ מופיע לך ב TASK MANAGER?

ecplorer.exe?

או iexplorer.exe?

אם זה EXPLORER.EXE אז אתה לא יכול לבטל את זה, כי זה בעצם כל מערכת החלונות של הווינדווס, ולא האינטרנט...

לגבי המדיה פלייר, סתכל בתמונה שצירפתי, תבדוק שלא בטעות שיחקת עם המהירות של הסרט.

אם זה לא עוזר, תתקין מחדש DIVX, ו XVID.

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

לגבי האקספלורר, הבנתי את הטעות שלי, כנראה שהכל בסדר , תודה

לגבי המדיה פלייר, לא שיחקתי עם המהירות והיא נראת בדיוק כמו אצלך.

להתקין מחדש DIVX, XIVD? אפשר לפרט

פורסם

DIVX ו XVID אלה קודקים שמאפשרים לך לראות תכנים שקודדו בעזרתם.

DIVX, תופס בערך 20 מגה:

http://download.divx.com/divx/DivXInstaller.exe

XVID תופס פחות ממגה:

http://www.koepi.org/XviD-1.1.2-01112006.exe

לפעמים שמתקינים תוכנות מדיה, הן פוגעות בקודקים שמותקנים על המחשב.

תוריד, תתקין, אין לך מה להפסיד, אתה חייב את שני הדברים האלה בשביל לאות סרטים על המחשב (בהנחה שהם קודדו ב DIVX)

פורסם
  • מחבר

התקנתי את שתי התוכנות, זה לא עזר. זה נראה כאילו הרזולוציה בכל הסרטים ירדה. חלק מהם הוא מנגן מקוטע, אבל הסאונד טוב

עשיתי הפעלה מחדש, לא עזר. ואז גיליתי שאי אפשר לפתוח את הפייר פוקס ואת האינטרנט אקספלורר

הסרתי את כל התוכנות שהתקנתי (בגדולה היו איזה 4/5).

לאחר הפעלה מחדש, ועוד הפעלה מחדש אחרי ניתוק כל המערכת מהחשמל, הצלחתי לפתוח את האקספלורר (הפיירפקס מודיע על שגיאה ומסרב להיפתח)

מה עושים :s05:

פורסם

על וירוסים ורוגלות שמעת?...

תריץ סריקה על המחשב שלך.

פורסם
  • מחבר

האמת עד לפני שבוע שבועיים שהגעתי לאתר לא היו לי בעיות

מק אפי שישן רוב הזמן, סי גייט ששואל מדי פעם ונענה בשלילה, ואד אוור שנפתח פעם בהרבה זמן, ותמיד מוצא.

אחרי שהגעתי הספקתי להתקין AVG נגד רגולות שמצא מלא. שלשום עשיתי גם סריקה ברשת עם קספרסקי שמצא משהו לא ברור ,וא"כ AVG שם אותו בבידוד.

בין היתר הורדתי את הנגן קריסטל, פייר פוקס עם המון תוספות, ואת העדכונים שהמלצת לי, וגם דריבר למקלדת.

לא ברור בדיוק מתי התחילו הבעיות עם ה מדיה פלייר, אבל בטוח שזה באחד המשחקים האחרונים.

עוד דבר, העכבר פחות רגיש מאז שהתקנתי פייר פוקס.

בשעה האחרונה, עשיתי שחזור מערכת ללפני שבוע. נעלמו הפיר פוקס ו AVG . העכבר פתאום מצוין, המדיה פלייר לא.

התקנתי שוב פייר פוקס שזכר את המועדפים, וחלק מהתוספים. העכבר יותר גרוע מאי פעם. ממש כמו עכבר גלגלת שצריך להאבק איתו שיזוז :pissed:

אני בדרך לעשות עוד סריקה (זה יוצא סריקה ביום בימים האחרונים)

תודה על הכל נדבר בקרוב

פורסם

מה הקשר לפורום WINDOWS?

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים