פורסם 2003 בפברואר 622 שנים המהרתי תמחשב מ XP 2000 ל XP 2200, הטמפרטורה שמראה הסנדרה שונה מהטמפרטורה שמראה התוכנה של גיגהבייט, בכל מקרה ע"פ גיגהבייט אני 48 מעלות ברגיל, ו 54 ב FULL LOAD,איך הטמפרטורות האלה???ומי באמת צודק? סנדרה או גיגה בייט?
פורסם 2003 בפברואר 622 שנים גיגה בייט קורא מחיישן שנמצא על הבורד כי הוא לא יודע לקרוא מהדיודה שעל המעבדכנראה שהסנדרה קורא מהמעבדכמובן שקריאה מהדיודה של המעבד הרבה יותר מדוייקת
פורסם 2003 בפברואר 622 שנים גיגה בייט קורא מחיישן שנמצא על הבורד כי הוא לא יודע לקרוא מהדיודה שעל המעבד כנראה שהסנדרה קורא מהמעבד כמובן שקריאה מהדיודה של המעבד הרבה יותר מדוייקת אם כך זה דיי חם.
פורסם 2003 בפברואר 722 שנים אני עם מאורר סטנדרט שבא עם איי אמ די ו אטלון 1700+ 0.18 עושה עד ל 1900+ בלי בעיה ובלי שהטמפרטורה תעלה כמעט(3-4 מעלות) שזה יוצא ב FULL LOAD חמישים ומשהו מעלות, אבל אני לא יכול לעבוד יותר מזה או אפילו עם זה ליותר מאיה 10 דקות כי הזכרונות שלי חוסמים אותי.. אני מקווה לזכרונות חדשים ואז אני יעשה אוברקלוק טוב..
פורסם 2003 בפברואר 722 שנים הטמפ' שלך גבוהות אך עדיין לא מסוכנות פשוט אל תמהיר יותר את המחשב שלך וזהו עד 55 מעלות זה עוד בסדר
פורסם 2003 בפברואר 822 שנים כאןאבל היא לא מומלצת לבדיקת טמפ' {לפי דעתי ודעת אחרים}, היא תוכנה טובה לבנצמרקים, למשל בדיקת מהירות הHD מהירות המעבד..יאיר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.