פורסם 2007 ביוני 1618 שנים מצאתי אצל אבא שלי רסיבר כמו חדש של JVC. הדגם: Jvc R-S5 איך הוא, שווה משהו? (שווה לי לחבר אליו את הרמקולים שלי של לווג'יטק x-530 ? למחשב) תודה
פורסם 2007 ביוני 1618 שנים את ה-530 לא תצליח לחבר. בנוגע לסאונד, תחבר ותשמע. אתה מוזמן להביא אותו לביקור אליי ונבדוק ביחד Anatoli.
פורסם 2007 ביוני 1618 שנים מחבר את ה-530 לא תצליח לחבר. אפשר לדעת למה? אתה מוזמן להביא אותו לביקור אליי ונבדוק ביחד אתה תתאמץ כל כך בשבילי?
פורסם 2007 ביוני 1618 שנים אפשר לדעת למה? אתה תתאמץ כל כך בשבילי? כי אי אפשר לחבר רמקולים של מערכת למחשב למגבר סטיראו .. צריך רמקולים אמיתיים...
פורסם 2007 ביוני 1718 שנים אנאטולי, מה עם מפגש חוזר לאלה שהפסידו ? D: בחופש הגדול או משהו ? עכשיו אני בעל רכוש ויכול לתרום קצת, ואף מעוניין לבוא ולשמוע רכוש אחר.
פורסם 2007 ביוני 1718 שנים רכוש? זה מילה חדשה לציוד? בכל מקרה, זה המפגש הרביעי, אני מניח שיהיו עוד מפגשים בעתיד. אולי עוד חודשיים-שלושה. Anatoli.
פורסם 2007 ביוני 1718 שנים רכוש? זה מילה חדשה לציוד? בכל מקרה, זה המפגש הרביעי, אני מניח שיהיו עוד מפגשים בעתיד. אולי עוד חודשיים-שלושה. Anatoli. רכוש נשמע יותר אלגנטי (בגרות בלשון עוד שבוע פי ) ומגניב, תודה לך בנתיים אני נהנה מהגראדו למרות שאין לי השוואה כל כך ככה שאי אפשר לתת ביקורות משמעותיות.
פורסם 2007 ביוני 1718 שנים מחבר צריך רמקולים פאסיביים, וה-530 הם אקטיביים.אממ... מה ההבדל בין פאסיבי לאקטיבי???
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.