עבור לתוכן

ספק ה-500W שבא עם המארזים של AC כמה אמפר הוא נותן על 12V?

Featured Replies

פורסם

מחזיק E6600 2gb 3-4HD 8800GTX?

מחישוב עילג צריך 38-42 אמפר בשביל זה...

פורסם

לא מצאתי את הנתונים שלו אבל הוא אמור להחזיק בלי בעיה.

פורסם

לא צריכים אפילו 30A כי הליברטי 400 מחזיק בגלות וזה מה שהוא נותן במסילות 12V

פורסם

תן את הדגם של המארז הספציפי

פורסם
  • מחבר

כולם באים עם אותה ספק בול זה 4-5 מארזים שהדבר היחידי שמשתנה זה העיצוב החיצוני שלהם, חוץ מזה לא אכפת לי מהמארז כיוון שאני לוקח ממנו רק את הספק ואת המארז למחשב אחר.

רגע כמה הליברטי מוציא ל12? יש לי TT480 Silent PurePower לצערי הוא נותן רק 18a לא נראה לי שיספיק אבל יש מצב?

נ.ב. גרר למה GTS, הכוונה לGTX סליחה...

פורסם

בחיים לא היתי שם GTX על ה-TT שלך.

GTX לבדו לוקח 14-15A

פורסם
  • מחבר

כן אני יודע בגלל זה שאלתי כמה אמפר יש לספקים של AC שבאים עם המארז...

בעקרון המארז יקנה בכל מקרה השאלה אם להעביר אליו את הTT שלי כיוון שהוא יחזיק מעל ומעבר את מה שהולך לשבת שמה ולקחת את הספק שלו או אם אני אצתרך לקנות ספק נוסף. בשום מקום לא מצאתי תשובה לגבי האמפר שלו אבל הם מתחייבים שהוא מריץ C2D Extreeme וCF של 1950xtx או SLI של 7950GTX ככה שלדעתי יש להם לפחות 40-50a על הריילים. הוא גם בא עם 2 חיבורי PCIe שיושבים על רייל נפרד ממה שהבנתי ככה שהוא אמור לדעתי להחזיק GTX אבל אני רוצה להיות בטוח לפני שאני עושה הזמנה בשביל לא להתקע סתם.

פורסם

40A זה 480W והסיכויים לכך שזה אכן הנתון הם נמוכים מאוד אם לא אפסיים.

50A זה כבר 600W שזה יותר מההספק הכללי של הספק ככה שפה אתה בטוח טועה.

פורסם
  • מחבר

בכל הספקים האלה יש חלוקה דינאמית, ההספק המקסימאלי שלו קטן מההספק הכללי של כל הריילים.

אני מדבר במספרים נטו, ה8800GTX לא לוקח 15 לפחות לא מחיבורי הPCIe לבד, בצורה כללית הוא יכול לקחת עד 19a וזה בOC לא קטן, מהחיבור הוא יכול לקבל 6, כלומר צריך 9 מהרייל של ה12. בספקים איכותיים הרייל שמספקת את ה12v לATX נפרד, השאלה היא בכל זאת עדיין כמה אמפר הספק הזה מוציא.

בעקרון בשביל GTX יחיד לא צריך יותר מ25-27 אמפר וגם זה אם הספק לא עד כדי כך איכותי, הבעיה שלי שיש לי 2 סטיקי זכרון 4 הרדיסקים פנימיים המון USB מחובר כולל 2 הרדיסקים חיצוניים אז זה יוצר עוד עומס. לכן 30-35 אמפר ל12V בכללי הספק חייב לספק בשבילי..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים