עבור לתוכן

הווינדוס לא מאפשר לי להתקין אקספלורר 7...(עותק חוקי)

Featured Replies

פורסם

שלום...

החלטתי היום לשדרג קצת את המערכת פה ולהוריד את המדיה פלייר 11 ואת האקספלורר 7....את המדיה פלייר הוא סידר לי בלי בעיות התקנתי הכול טוב...אבל כשאני מתקין את האקספלורר הוא מביא לי הודעה כמו שאני מביא בתמונה.

מה אני עושה? מה זאת אומרת ההודעה של "השפה לא תואמת"??

דרך אגב: הורדתי מהאתר של מייקרוסופט את הגירסא העיברית גם של המדיה פלייר וגם של האקספלורר וXP שלי בעיברית

[attachment deleted by admin]

פורסם

תנצל את ההזדמנות ותעבור ל-FF לדעתי

אם אתה ממש לא רוצה,גם לא חסרים תחליפים מבוססי IE שטובים מהמקורי..Avant Browser למשל

פורסם
  • מחבר

לעבור לפיירפוקס אתה אומר?

אין דרך לסדר את זה? דווקא רציתי....אני רגיל לאקספלורר.....מה ההבדלים בין הפיירפוקס לאקספלורר?

פורסם

אתה בטח צריך להתקין אותו באנגלית ואז זה יסתדר..לא יודע בדיוק למה..

FF יותר טוב בכל מובן,ואני חושב שתוכל לעשות חיפוש ותמצא מאות ע"ג מאות של המלצות על ה-FF...

אם אתה בכל זאת רוצה,כפי שציינתי קודם,להשאר עם משהו דומה ל-IE יש לך את זה (השתמשתי בו בזמנו במשך שנה והוא לא רע בכלל)

http://www.avantbrowser.com/download.html

פורסם

גם אני ממליץ לעבור לFF

קודם כל, יש שמה תוספות שיכולות להקל על החיים(במקום להיכנס לתיבת ג'ימייל ולבדוק- יש לך משהו אוטומתי שבודק וכו')

יש גם תוספת לFF שמציגה את האתר במנוע של IE.

בנוסף, יש גם סקינים של IE אם העיצוב כ"כ חשוב לך

תנסה להתקין IE 7 באנגלית וזה אמור להסתדר(אם אתה מתעקש על IE)

פורסם
  • מחבר

אז אין פיתרון לזה?

מעצבן במיוחד....לא הבנתי...הXP בעיברית למה הוא אומר שאין התאמה?

פורסם
  • מחבר

ואם אני מתקין באנגלית? יש אפשרות להפוך לעיברית? לי אישית אין בעיה עם אנגלית אבל יש לי אח קטן שעושה על המחשב הזה עבודות לפעמים (כי למחשב שלי מחוברת המדפסת-פקס כי יש חיבור טלפון כאן)

אם מתקינים באנגלית יש דרך להפוך לעיברית? כמו שנגיד מתקינים XP באנגלית ואחרי זה מעבירים לעיברית?

פורסם
  • מחבר

מה זה MUI? ואיך מורידים/מישתמשים?

פורסם

זה כולה דפדפן מה זה משנה עברית או אנגלית?

גם ככה אתה יותר גולש מאשר מתעסק בהגדרות שלו

ובשביל דברים בסיסיים ממש לא צריך לעשות כלום חוץ מללחוץ על מקש

פורסם
  • מחבר

בכול זאת....המדפסת-פקס בבית מחוברת למחשב שלי בגלל שאין חיבור אצל בחדר של אחים שלי לטלפון....ואחים שלי עושים פה עבודות לפעמים וזה אומר להיכנס לויקפדיה דברים כאלה של ילדים קטנים ואני לא חושב שהם ייסתדרו עם אנגלית...בכול זאת הכי גדול מהם הוא כיתה ו'....אז מאוד אודה אם תוכלו להגיד לי מה זה הMUI הזה ואיך אני משנה את הדפדפן אחרי שהתקנתי אותו באנגלית לעיברית...זה הכול.

תודה מראש

פורסם

תנצל את ההזדמנות ותעבור ל-FF לדעתי

אם אתה ממש לא רוצה,גם לא חסרים תחליפים מבוססי IE שטובים מהמקורי..Avant Browser למשל

מחזק!

בדפדפן FF אתה יכול להוריד תוספים שיכולים להקל על החיים שלך, לעומת האקספלורר.

עד לפני שבוע השתמשתי רק ב IE7 וכאשר עברתי ל FF ממש לא התאכזבתי!

הדפדפן פשוט מעולה! :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אוקיי..אז שני דברים:

1) סידרתי את הדפדפן מאנגלית לעיברית אז הIE7 מסודר ודבר שני אני יוריד FF אם התגובות כול כך טובות שווה לנסות...תודה רבה לכולם ושיהיה המשך ערב ניפלא

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים