עבור לתוכן

דיון-האם אתם מחכים לQ6600 ב22.7?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

מה עם הסטפינג החדש? לא יתן קצת מרחב נשימה?

אני אקנה כרטיס מסך 8800GTS 320, שני ג'יגה זיכרון, אני אצטרך ספק 500W+ לא?

• תגובות 47
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ל - OC של Q6600 כן.

ללא OC גם ליברטי 400 יספיק.

כשיהיו ביקורות על הסטפינג החדש נראה עד כמה הוא עוזר ב - OC.

פורסם

האם על הדרך מישהו יכול להציע את הפתרון שלו למערכת שמבוססת על Q6600 שתהיה סבירה מבחינת הרעש ותחזיק OC נורמאלי של 3 -3.2

הכוונה לקירור אויר, ספק ומארז- שלושתם ב- 1000 ש"ח, אפשרי?

אממממ אפשרי ביותר אני גם בחיפוש אחרי מערכת כזאת בדיוק, ואני די מתקרב לזה למרות שאני לא כל כך סגור על המארז עדיין אבל בחיפושים.

פורסם

אממממ אפשרי ביותר אני גם בחיפוש אחרי מערכת כזאת בדיוק, ואני די מתקרב לזה למרות שאני לא כל כך סגור על המארז עדיין אבל בחיפושים.

אופטימיות זה כיף בשניים... :)

אני אשמח אם תעדכן ותציע הצעות!

פורסם

בכייף אתה יכול לעקוב אחרי מספר דיונים שלי אולי נגיע לתוצאות משותפות ;) אם אתה גם מחפש משהו כזה

פורסם
  • מחבר

EDA, איזה קירור אתה תשתמש לQ? אתה מקווה להגיע לבאס 400? תפרט בבקשה את התכנית שלך כי אני גם רוצה לעשות את זה.

פורסם

תסתכל בפורום מארזים וספקים יש שם פירוט בדיוק על הכל...

ואני מתכוון להתחיל ככה ונראה לאן אני יצטרך להיסחף בשביל להגיע ל9*400 :xyxthumbs:

פורסם

דניס

מעבד שקט זה ההפך ממעבד רועש [חח אני לא מאמין שאני אומר את זה]

דבר שני אז 266 כפול 4 דולר נגיד [אפילו קצת יותר היום] אז זה יוצא 1064 ותוסיף בין 300-500 שקל שהחנויות בארץ יוסיפו...

זה יוצא שלמי שיש תקציב של פחות מ6000 למחשב חדש או 2500 ללוח אם ולמעבד שלא יחכה.

מעבד לא מרעיש :screwy:

אלא הדברים האקטיביים במחשב כמו ההארד דיסק שיש משהו פיזי שמסתובב שם או מאוררים, חוץ מזה שאר הדברים כמו הכרטיס מסך לא מרעיש אל הבאנדל שלו

מעבד רועש xD

פורסם
  • מחבר

תסתכל בפורום מארזים וספקים יש שם פירוט בדיוק על הכל...

ואני מתכוון להתחיל ככה ונראה לאן אני יצטרך להיסחף בשביל להגיע ל9*400 :xyxthumbs:

לא מצאתי שם דיון שבו אתה מפרט את הכוונות שלך. xD, אשמח אם תפרט מעט כי אם זה אפשר אני אקח Q6600 אחרת אני לוקח E4300.

פורסם
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=267668.new#new תסתכל בדיון הזה הכוונות שלי מפורטות שם פחות או יותר אם יש לך עוד שאלות שאל שם בכייף אין לי בעיה עם זה שיעבירו את הדיון ההוא לפורום אוברקלוק נראה לי הרבה אנשים מתכננים על מפרטים דומים בירידה של הQ6600 אני חושב שזה יועיל לעוד המון אנשים...
פורסם
  • מחבר

לפי מה שהבנתי הטוניק לא יוכל לספק ביצועים מספיקים בשביל 3.6GHZ

פורסם

למה כולם בונים על הQ6600 הרי הPENRYN יהיה יותר טוב פחות חשמל יותר טוב לOC ויתומחר נורמלי יחסית כיון שהוא יהפך לסטנדרט כמו שהDC כשיצאו לא עלו כפול ממעבד רגיל.

פורסם
  • מחבר

אתה בטוח שהוא יתומחר הגיונית? אני כנראה קונה עכשיו E4300 ולוח P35 כדי להחליף לפנרין כשיצא, אני בדיוק בונה על מה שאמרת, אני מקווה שבאמת יהיה כך.

פורסם

חשבתי לחכות אבל בסופו של דבר נשברתי P:.

לפני 3 ימים הגיעה המחשב שלי עם ה GTS וה E4300. וכול המשחקים טסים על ההגדרות הכי גבוהות שזה שיפור יחסית ל MX440 הישן שלי :lol:.

הE4300 על 3GHZ עכשיו ועוד כמה ימים אני מקבל INFINITY ואז אני מעלה אותו ל 3.4 :cool2:.

חבל שההורים החופרים שלי החרימו לי אותו היום, כי הם חושבים שאני משקיע יותר מידי זמן במחשב מאשר בבגרויות :lol: (מי שם זין על בגרויות? :s07:)

פורסם

אתה בטוח שהוא יתומחר הגיונית? אני כנראה קונה עכשיו E4300 ולוח P35 כדי להחליף לפנרין כשיצא, אני בדיוק בונה על מה שאמרת, אני מקווה שבאמת יהיה כך.

ברור שאני לא בטוח רק אני משער שבזמן שהQUAD CORE יהפך לMAINSTREAM אז זה יהיה המצב, כמו בכל התקדמות טכנולוגית שהיא תפסה את המקום[גם במחיר] של הדור הקודם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים