עבור לתוכן

מחפש עכבר לכל השימושים 250-450

Featured Replies

פורסם

משתמש בעכבר להכל משחקים וכו חשבתי על אחד מהשלוש:

1. Logitech MX Revolution

Logitech VX Revolution .2

Logitech MX1000 .3

פורסם
  • מחבר

כן... ודרך אגב אני יכול לקנות את הLogitech MX REVOLUTION והLogitech G7 באותו מחיר שזה יוצא לי 325 ש"ח...

ואם אפשר המלצה למקלדת אלחוטית זה יהיה מצויין... חחח כמו שאתם רואים יש לי העדפה למוצרים של לוג'יטק...

פורסם

אז לך על הMX..

ואתה רוצה להשקיע גם 500+- במקלדת ?

והמוצרים של Logitech מצוינים.. ;D

פורסם
  • מחבר

האמת שגם ככה אני נסחף אם התקציב המטרה שלי לצמצם כמה שיותר....

הבנתי שיש כל מיני סטים אלחוטיים של לוג'יטק כמו MX3000 וכו, יש סט כזה שהעכבר הזה שהמלצת מעורב בו?

פורסם

אין סט שמגיע עם הMX...

יש כזה עם הMX1000 אבל הוא יקר..

אז מה התקציב לשניהם 500 ?

פורסם
  • מחבר

אממממ נגיד 700-800 כך את זה בפרופוציות שונות כי אני קונה בערך בפחות 40% מהמחיר לצרכן...

נראה לי שאני ישאר אם הMX אם הוא הרבה יותר טוב מהMX1000, בקשר למקלדת פתוח להצעות...

עריכה: איך הסט הזה http://p.zap.co.il/model.asp?model_id=360254 ?

פורסם

אתה לא תמצא מקלדת אלחוטית בנפרד בתקציב הזה...

כולם מגיעים עם סטים של עכברים..

פורסם
  • מחבר

יכול להיות שלא הבנת אותי?

התכוונתי שהתקציב שלי הוא 700-800 פשוט שאני ישלם עליו בערך פחות 40% מהמחיר שהוא נמכר בד"כ....

ומה אתה אומר על הסט הזה MX3000 או MX3200?

פורסם

ההבדל ביניהם מזערי..לך על מה שנראה לך..

פורסם
  • מחבר

מה ההבדל בדיוק? כי קראתי ביקורות על שתיהם אבל לא ממש מצאתי הבדלים וזה מה שחיפשתי.

ובעקרון העכבר יותר חשוב לי ואני בטוח שאני לא ירגיש הבדל בביצועים בין כל העכברים שדוברו פה, אבל אני מתפתה לLogitech MX Revolution רק בגלל איך שהוא נראה אבל הוא לבד יעלה לי 325 ש"ח, לעומת הסט mx3000 שזמין אצלי בחנות ואני יכול לקחת אותו כבר מחר שיעלה לי 420 ש"ח...

מה לעשות?

פורסם

יש הבדלים במקלדת מקשי קיצור וכ..

אבל העכבר הוא אותו העכבר...

ואם אתה לא רוצה להתפשר תיקח את הMX ומקלדת רגילה..

פורסם
  • מחבר

תגדיר מקלדת רגילה? חשוב לי שתיהיה אלחוטית, איזה באסה שה MX Revolution כזה יפה :P:bash:

פורסם

אח שלי יש לי את הREVOLUTION ולא כדאי לך אותו הגלגלת שלו שליד הבוהן די מפריעה אפי' לגלישה ובטח למשחקים.[הסרתי אותו מהמחשב בגלל זה].

חוץ מזה יש לי את הסט MX3200 והוא מעולה וגם יפה מאוד יש לו פס נגיעה בצד ימין ורואים שהוא יותר חדשני. בלוג'יטק טוענים שהוא מותאם לויסטה רק שאני לא יודע בדיוק במה.

הG7 מעולה למשחקים אבל בגלישה בגלל שאין לו כפתור לדפדוף אחורה זה קצת מפריע.

פורסם
  • מחבר

האמת שאני מאוד מתפתה לREVOLUTION הוא נראה מאוד מאוד נוח ולא פחות יפה...

עכשיו לקחתי מהחנות לניסוי כלים את הMX3000 אני ישאיר אותו כמה ימים, נראה איך הוא ואם הוא נוח אני ישאיר אותו ואם אני לא יאהב אני יחזיר...

המקלדת באמת נראית אחלה והעבר משום מה נראה לי פשוט אבל לא יודע אולי אני רק הוזה או משהו...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים