פורסם 2003 בפברואר 622 שנים פתחתי את המחשב ומולו תקעתי מאוורר חבל על הזמן הוריד לו 10 מעלות (רק על הרמה ה 1) השאלה עם זה יגרום לבעיות תודה למגיבים ???
פורסם 2003 בפברואר 622 שנים זה לא יגרום לבעיות חוץ מהרבה אבק וחשבון חשמל גדולבתכלס אם זה באמת מקרר זה לא עושה שום נזק (חוץ מאבק שיכול לסתום את ההיט סינק וכו)פשוט צריך לנקות אותו מידי פעם
פורסם 2003 בפברואר 622 שנים מאוורר ביתי לוקח 50W (בעוצמה מכסימלית) המעבד לבד לוקח יותר ואתה בעוצמה 1 בכלל
פורסם 2003 בפברואר 622 שנים ואלה?אתה בטוח?אבק=חלקיקים קטנים, חלקם מוליכים וחלקם לא...לך תדע על איזה חלקיקים נפלת...
פורסם 2003 בפברואר 622 שנים בין החומרה שמעלה אצלי אאבק.. לא "קוצר" כלום..אני מסכים שזה בעיתי, ושמיכת אבק יכולה לחמם את המחשב באופן דרמטי..אבל אנילא יודע אם לקצר.. זה אבק.. (לא אבקת ברזל.. אני חושב)
פורסם 2003 בפברואר 622 שנים דרך אגב מה אנשים עם מארז ציפטק ועוד מארזים רבים עושים בנוגע לאבק2 המאוררים מקדימה מכניסים כמויות מאד גדולות של אבק וחוץ מלמארזים של Antec לאף אחד אין פילטרמה עושים?אני הכנתי פילטר ממש תותח שכל שבועיים בערך מפוצץ אבק
פורסם 2003 בפברואר 622 שנים נכוןאבל 2 מאוררי 80 מ"מ שלי היו מקדימה הכניסוי כמויות גדולות מאד של אבקכל שבועיים בערך המארז היה מפוצץעכשיו אין במעט בכלל אבק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.