פורסם 2007 ביוני 1518 שנים פשוט זיין אותם במכות.למה מה כבר יעשו לך? יעיפו אותך מהקיבוץ? רק תרוויח מזה.
פורסם 2007 ביוני 1618 שנים מחבר אני מרביץ להם כי הם מפגרים ולא למדו לסתום את הפה שלהם.חוץ מזה זה בעיה לתפוס אותם כי אנחנו רק 3 והם היו איזה 8,למרות שאנחנו יותר גדולים מהם, והם כל כך חלשים שכל אחד מאיתנו יכול להסתדר עם 3 מהם.בכל מקרה, קיוותי שיהיו לכם רעיונות, לפוצץ אותם מכות זה לא כזה מסובך, אבל בגלל שהם הרבהקצת בעיה ללכת מכות 8 פעמים ביום.
פורסם 2007 ביוני 1618 שנים קח בלון מלא במים + קקי וזרוק עליהם בנשיה שהם יוצאים מהבית, ליד ההורים שלהם ! רק תוודא שלא ייראו אותך...
פורסם 2007 ביוני 1618 שנים תתחפשו למחבלים, תקנו אקדח אוויר (בלי כדורים, כדי שלא תירו עליהם בטעות!) ותעלו עליהם עם האקדחים ותיקחו אותם למקום חשוך. דברו קצת בערבית כדי שזה יראה אמין ואני מבטיח לך שהביצים שלהם יתפוצצו מרוב פחד ואחרי זה כל פעם שהם מציקים לך תאיים עליהם שתספר את זה לכולם (כדאי להביא לפעולה גם מצלמה ולצלם! ).
פורסם 2007 ביוני 1618 שנים אחי תגיד איפו הקיבוץ שלך נתארגן כמה חברים אני יביא את חבר שלי הקרנף מהמכון בשכונה הוא מרים את כל המישקולות של החזה רק לראות אותו זה פחדאו שים אותם בחדר תשים הזעקה ותדליק מלא חזיזים ערבים טריפלים שרקנים כאלה דברים אם הם היו במילחמה של הקיץ הם ימותו מפחד...
פורסם 2007 ביוני 1618 שנים מחבר סוף כל סוף רעיונות מקוריים, אגב עזוב להתארגן כמה חברה לפוצץ אותם זה לא העניין, אפשר לעשות את זה לבד.הרעיון של הבלון מים באמת יכול להיות יעיל. וגם המחבלים, שני החברים שלי שהיו שם לומדים ערבית.
פורסם 2007 ביוני 1618 שנים תחביא להם דפים ממגזינים נחמדים בכיסים. כשאמא שלהם תעשה כביסה והיא תמצא את זה בכיסים שלהם, הם ימותו מבושה!
פורסם 2007 ביוני 1618 שנים מחבר תחביא להם דפים ממגזינים נחמדים בכיסים. כשאמא שלהם תעשה כביסה והיא תמצא את זה בכיסים שלהם, הם ימותו מבושה! אמרתי מקורי, עשיתי את זה פעם, לא בדיוק ממגזינים אלא יותר מתמונות מודפסות, אבל זה לא הלך טוב כי אנחנו בקיבוץ ועושים כביסה במכבסה המשותפת.
פורסם 2007 ביוני 1618 שנים חחח אתה דפוקהם יותר קטנים ממך, מה אתם בכלל מתייחס עליהם?אתה חשוב שתנקום בהם עלק זה יעזור לך? אם זה לא ממש קיצוני מה שיקרה שהם יחזירו לך חזרה..(ואם הם לא יודעים מי עשה את זה בכלל סיכוי קטן שיעזור לך.. )גם שכלב נובח עליך אתה נובח חזרה?
פורסם 2007 ביוני 1618 שנים תביא איתך מספר זהה של אנשים, ושכל אחד יעשה להם CHOCKSLAM או TOMBSTONE, זה ירחיק אותם לתמיד. אפשר גם BIG BOOT.
פורסם 2007 ביוני 1618 שנים אחי נראה לי שאתה קצת מושפע מנWWE אחלה סידרה אחי יש לי תמונה שמכבה את המחחשב אם יש לך את האייסיקיו שלהם או מסנגר שלח להם את זה ותראה אותם מתנתקים ומתחברים
פורסם 2007 ביוני 1718 שנים מחבר חחח אתה דפוק הם יותר קטנים ממך, מה אתם בכלל מתייחס עליהם? אתה חשוב שתנקום בהם עלק זה יעזור לך? אם זה לא ממש קיצוני מה שיקרה שהם יחזירו לך חזרה.. (ואם הם לא יודעים מי עשה את זה בכלל סיכוי קטן שיעזור לך.. ) גם שכלב נובח עליך אתה נובח חזרה? תראהף הפ סך הכל יותר קטנים ממני בשנה, ותראה הפואנטה זה לנסות להחזיר להם לא במכות (כי את זה אני עושה כל יום), ותזכור זה קיבוץ. ואגב לשאלתך...כן אני נובח עליו בחזרה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.