עבור לתוכן

התלבטות בין רמקולים 2.1 בתקציב של 200 ש"ח

Featured Replies

פורסם

איזה מהרמקולים הבאים עדיפים בתקציב 200 ש"ח?

Creative SBS380 (את הSBS390 לא מצאתי באף חנות) או Eacan E510?

השימושים הם משחקים ומוזיקה (רוק כבד, מטאל).

תודה.

פורסם

שניהן מערכות שמשרתות מטרה אחת והיא להעביר צליל לאוזניים שלך, כי הן לא עושות שום דבר טוב..

מה שכן ה SBS יכולים להרעיד חדר אם אתה מחפש עוצמה.

פורסם
  • מחבר

שניהן מערכות שמשרתות מטרה אחת והיא להעביר צליל לאוזניים שלך, כי הן לא עושות שום דבר טוב..

מה שכן ה SBS יכולים להרעיד חדר אם אתה מחפש עוצמה.

לא מחפש עוצמה.

אז אתה בעצם ממליץ לבחור במערכת הזולה יותר? (הSBS380)

פורסם

IG מהפורום מבין קצת באיקן, אני לעולם לא שמעתי אותן.. חכה אולי הוא יגיב.

בכל מקרה בתקציב הזה לא משנה מה תבחר תהיה מרוצה.

פורסם

לא בדיוק מבין באאקן... יש לי דגם אחד שלהם- ה199, ולפני איזה 4 שנים כשקניתי אותם (כשלא הייה עדין SBS 380 אפילו) הם היו המערכת הכי משתלמת עד 300 ש"ח (אפילו עד 350...).

אז מצד אחד, המחיר שלהם ירד, מצד שני, הSBSים החדשים אמורים להיות טובים יותר מהדגמים הישנים, ולא שמעתי אותם- אני מציע לך לשמוע את שתי המערכות ולהחליט, אבל בכל מקרה, מה שלא תחליט, אני לא חושב שיהייה הבדל גדול (מה שכן, לפי האתר של אאקן, ה510 אמורים להיות יותר טובים מה199, ו380 אמור להיות ברמה של האינספאייר 2500- שהם ברמה של ה199 פחות או יותר, מה שאומר שה510 אמורים להיות טובים יותר מה380- אבל נתונים טכניים לא ממש מייצגים :P)

פורסם
  • מחבר

לא בדיוק מבין באאקן... יש לי דגם אחד שלהם- ה199, ולפני איזה 4 שנים כשקניתי אותם (כשלא הייה עדין SBS 380 אפילו) הם היו המערכת הכי משתלמת עד 300 ש"ח (אפילו עד 350...).

אז מצד אחד, המחיר שלהם ירד, מצד שני, הSBSים החדשים אמורים להיות טובים יותר מהדגמים הישנים, ולא שמעתי אותם- אני מציע לך לשמוע את שתי המערכות ולהחליט, אבל בכל מקרה, מה שלא תחליט, אני לא חושב שיהייה הבדל גדול (מה שכן, לפי האתר של אאקן, ה510 אמורים להיות יותר טובים מה199, ו380 אמור להיות ברמה של האינספאייר 2500- שהם ברמה של ה199 פחות או יותר, מה שאומר שה510 אמורים להיות טובים יותר מה380- אבל נתונים טכניים לא ממש מייצגים :P)

תודה.

למרות שרציתי לקנות את ה510, אני אצטרך לקנות את ה380, כי ה510 גדולים מדי ויתפסו יותר מדי מקום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים