עבור לתוכן

מחפש לקנות אוזניות חדשות אפשרות גם מחו"ל, 300~ שקל

Featured Replies

פורסם

היי,

כיום יש לי sennheiser hd202 שקניתי לפני כ3 שנים. אני מרוצה מהם יחסית לתקציב שהשקעתי (120 שקל מארה"ב).

זמן האחרון החלטתי שהגיע הזמן שאני השתדרג לאוזניות קצת יותר אכותיות עם תקציב יותר מכובד של כ300 שקל ויותר עם תיהיה סיבה טובה.

חשוב שלי שהאוזניות יהיו נוחות כי אני משתמש בהם במשך זמן ארוך כל יום.

הם צריכות להיות עם התנגדות נמוכה כי חלק ניכר מהזמן אני משתמש בנגן שלי.

סוגי המוזיקה שאני שומע הם בעיקר פופ, רוק ודאנס. וכמובן עדיף שהם יהיו גם טובות למשחקים וסרטים.

כמו שכתבתי יש לי אפשרות לקנות אותם בארצות הברית אם זה יהיה יותר זול.

תודה רבה על העזרה.

פורסם

Etymotic Er6i

לתוך האוזן

100 דולר. מביקורות הן פיצוץ.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובות.

יש לכם מידע לגבי הנוחות שלהם. כמו שכתבתי חשוב לי מאוד שהם יהיו נוחות.

אני לא מסתובב איתם בחוץ ולכן לא אכפת שהאוזניות יהיו גדולות ומגושמות ובגלל הנוחות אני לא מעוניין באוזניות כפתור גם אם הם מאוד איכותיות. אבל תודה בכל מקרה.

פורסם

ה81 סגורות וטיפה לוחצות, ואני לפחות מתחיל להזיע באוזניים אם אני יושב איתם הרבה זמן :P

אבל

אין משהו טוב יותר בתקציב הזה, גם מבחינת נוחות (יש אוזניות פשוטות של 200 ש"ח שהרבה פחות טובות מה81, ובגלל שאין להן ריפוד כמו של ה81, וכי חלק מהן פתוחות, הן פחות מחממות...)

הריפוד שלהם מאוד רך (דמוי עוד- מה שגם תורם לחימום...)

פורסם

בתר בעלים של הK81, אני חייב חציין שאני מאוד מאוכזב מהנוחות...ואני אני לא מתייחס לריפודים של האוזניה, אלא לקשת שהיא קשה, לא מרופדת ובחלקה העליון דיי ישרה, מה שגורם לה לגעת בראש שלי בצורה ממש מעצבנת. (ועוד יש לי שיער קצר...)

קח בחשבון שהקשת גם ממש קטנה, אני לא יודע מה AKG חשבו לעזאזל שהם תכננו אותה

לא ממליץ לך לקנות לפני שתמדוד!!!

פורסם

O_o

הקשת אמורה לשבת לך על הראש... בשביל זה היא שם... לגבי הגודל- היא אולי לא גדולה במיוחד, אבל לפי דעתי (ויש לי ראש לא קטן) היא בסדר...

פורסם

מונופולי בשבילך אחי-

תקציב יותר מכובד של כ300 שקל ויותר עם תיהיה סיבה טובה.

פורסם

אני לא הייתי קונה את ה81 לשימוש ממושך לבית,הם לא מספיק נוחות למטרה הזאתה לטעמי.

ב80 דולר אתה יכול לקנות את הסנהיזר hd 555 ,מאוד נוחות ונשמעות מצוין .

ב90 דולר אתה לקנות את ה-akg 240 s שזו גרסת ה50 אום התנגדות ,אחלה אוזניות מדיוקות ,אני אישית מעדיף רפידות של אוזניות מבד ולא חיקוי עור אז אני מעדיף את הסנהיזר.

וב100 דולר כולל משלוח יש את האלסנדרו ms1 -שיפור של אוזניות גראדו sr125 -נוחות מספקת לדעתי -אישית לא שמעתי אבל הביקורות(כולל אנטולי) מהללות.

פורסם

50 אוהם על נגן? לא נראה לי יחזיק ווליום נורמאלי...

פורסם

ראיתי שיש אוזניות של ZALMAN ב 300ש"ח בערך (בזאפ). האוזניות נראות מאוד נוחות.

http://zap.co.il/model.asp?model_id=469298

פורסם

O_o

הקשת אמורה לשבת לך על הראש... בשביל זה היא שם... לגבי הגודל- היא אולי לא גדולה במיוחד, אבל לפי דעתי (ויש לי ראש לא קטן) היא בסדר...

זה שהיא יושבת על הראש זה בסדר, הבעיה זה שהיא לא מרופדת...זה דיי מציק

פורסם

לי זה לא מפריע :nixweiss:

חוץ מזה, אני לא חושב שריפוד (שהייה גורם ללחץ יותר גבוה על הראש, וכנראה גם על שטח גדול יותר) הייה עוזר... אני מבין שבאוזניות כבדות יותר זה בלתי מנמע, אבל בד"כ לא שמים ריפוד סתם...

פורסם
  • מחבר

אז לסיכום AKG 81 איכותיות אבל לא כול כך נוחות.

אני מוכן להתפשר באיכות עבור נוחות, יש לכם הצעות?

תודה.

פורסם

^^

אני לא הייתי קונה את ה81 לשימוש ממושך לבית,הם לא מספיק נוחות למטרה הזאתה לטעמי.

ב80 דולר אתה יכול לקנות את הסנהיזר hd 555 ,מאוד נוחות ונשמעות מצוין .

ב90 דולר אתה לקנות את ה-akg 240 s שזו גרסת ה50 אום התנגדות ,אחלה אוזניות מדיוקות ,אני אישית מעדיף רפידות של אוזניות מבד ולא חיקוי עור אז אני מעדיף את הסנהיזר.

וב100 דולר כולל משלוח יש את האלסנדרו ms1 -שיפור של אוזניות גראדו sr125 -נוחות מספקת לדעתי -אישית לא שמעתי אבל הביקורות(כולל אנטולי) מהללות.

...

אין טעם לשדרג לפחות מזה (פחות מזה זה אוזניות ב200+- ש"ח, שלא ממש מתקרבות לרמה של האוזניות האלה...)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים