עבור לתוכן

פרוייקט חדש| FC Barcelona | צריך הצעות

Featured Replies

פורסם

אוקיי, מהרגע הראשון שהגיע המחשב, ידעתי שחייבים לעשות משהו עם הCOMPUCASE המכוער הזה.

עכשיו, לאחר שנה, עלה לי רעיון מה לעשות עם המארז, מוד של קבוצת הכדורגל ברצלונה.

מתכונן להיחתך חלון צד עם הסמל של ברצלונה, צביעת המארז בצבע תכלת כהה זוהר כזה, ולהעביר על הדלת 2 פסים בצבע בורדו.

מתוכננת תאורת קטודות בצבע אדום וכחול, ומאווררים באותם צבעים.

עכשיו אני רוצה רעיונות מה עוד אפשר לעשות עם המארז כדי להכניס בו יותר "ברצלונה".

חשבתי לעשות משו עם הפאנל הקדמי, להעיף אותו ולבנות אחד מאלומיניום\פרספקס ולחבר אותו עם ברגים, השאלה שלי היא אם אפשר להעיף את כל הפאנל הקדמי,

מי שיש לו קומפוקייס 6A19, סתכלו על הגג של המארז, זה נראה כאילו הפאנל הקדמי מופרד משאר המארז, אבל לא הצלחתי להוציא אותו, איך אני אמור להוציא אותו?

בנתיים הדבקתי את הסמל של ברצלונה על הדלת, באתי לחתוך עם הדרמל אבל מסתבר שכל הראשים של אבא שלי שרופים, הוא צריך לקנות חדשים ביום ראשון ונמשיך.

אז תפעילו את החוש היצירתי שלכם ותציעו רעיונות :)

[attachment deleted by admin]

פורסם

בהצלחה!

לא הבנתי מה הקטע עם החורים, אבל שיהיה...

בקשר לגג, אין לי מארז כזה, אבל אני דיי בטוח שזה מחובר עם פופ ריביטס כאלה (לא יודע איך קוראים לזה בעברית). צריך לקדוח דרכם ואז הם יתפרקו.

פורסם

בקשר לחלק קדמי קח תלחץ משתי הצדדים למטה את הפאנל ,הוא יצא בחלק למטה עכשיו קח ותמשוך קצת את הפאנל למטה ואז כלפיך והוא יצא

פורסם

בהצלחה!

לא הבנתי מה הקטע עם החורים, אבל שיהיה...

בקשר לגג, אין לי מארז כזה, אבל אני דיי בטוח שזה מחובר עם פופ ריביטס כאלה (לא יודע איך קוראים לזה בעברית). צריך לקדוח דרכם ואז הם יתפרקו.

קוראים לזה ניטים ... מהמילה " ניט " ;D

פורסם
  • מחבר

SURDACE הבנתי מה שהסברת ואני אנסה מחר, תודה :)

אם הגג מחובר עם ניטים, אז עם מקדחה אני מוציא אותו לא?

פורסם

קוראים לזה ניטים ... מהמילה " ניט " ;D

בדיוק... ניטים...

^ כן. אתה צריך לקדוח דרכם.

פורסם

בדיוק... ניטים...

^ כן. אתה צריך לקדוח דרכם.

אתה צריך מקדח בקוטר של 3.5 או 4 מ"מ במארז יש ניטים של 3 אבל אפשר להשים בכייף גם 4 ;D ;D

פורסם

יש לי את המארז הנ"ל ואתה פשוט קודח את הניט בביט שקצת יותר גדול מהחור האמצעי של הניט ואז הוא פשוט יוצא או שתשייף את הנט עם הדרמל

פורסם

יש לי את המארז הנ"ל ואתה פשוט קודח את הניט בביט שקצת יותר גדול מהחור האמצעי של הניט ואז הוא פשוט יוצא או שתשייף את הנט עם הדרמל

אפשרי אבל זה דרך ממש חאפרית תקדח אותו החוצה וזהו וככה גם האזור לא יחליד לך למה המארז עשוי מפח מגולוון צבוע ואתה יכול סתם לעשות נזק ע"י שיוף הפח :- X

פורסם
  • מחבר

טוב כל הפאנל בחוץ, חשבתי להרכיב במקומו משהו אחר, אולי לוח מאלומיניום\פרספקס, אבל יש בעיה.

הכונן חצי בחוץ, צריך או להשיג פרספקס ממש עבה, או להדביק כמה חתיכת אחת על השנייה, או פשוט לעשות הגבהה במקום הזה של הכונן, הצעות מקוריות?

פורסם

יש לי אותו מארז הרי , בהתחלה חשבתי לתקן עם בונדו את הפאנל הקדמי אבל לא נראה לי יצא טוב

אני מעדיף להחליף בפאנל הקדמי את הפלסטקים בפרספקס

פורסם

תגידו, איך מחברים חזרה?

ניטים במקומות אחרים?

וצריך להוציא את התכולה לפני שקודחים?

פורסם

תגידו, איך מחברים חזרה?

ניטים במקומות אחרים?

וצריך להוציא את התכולה לפני שקודחים?

אין שום בעיה אתה קודח תניט במרכזו מה שישאר לך זואת הטבעת עם המקדח ומה שנשאר מהניט

אתה מוציא את כולהשאריות מהאזור שהיה שם הניט לוקח מכשיר ניטים מכניס ניט לתוח המקום שהוא נקדח ממנו ולוחץ את הניט עד שתשמע מין קלאק כזה שהציר התנתק מהניט

בהצלחה ! ;D

פורסם
  • מחבר

תגידו יהיה מסוכן לקדוח בניט כשכל החלקים של המחשב בפנים? יענו יעופו בדילי מתכת כאלה לבפנים...

עדיף להוציא את הכל?

פורסם

ברור

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים