עבור לתוכן

שאלה? איך מורידים שריטות מפרספקס

Featured Replies

פורסם

הוא צריך ללטש את הפרספקס, ומה שאתה מציע לו זה שיוף- יש הבדל:

בליטוש חלקיקי האבקה שמורידים מהחומר נמצאים בתוך נוזל ונעים בחושיות, ככה שרק מקומות בולטים בפני השטח של המצע המלוטש נשחקים

בשיוף החלקיקים מקובעים ומורידים הכול- משאירים עוד יותר שריטות.

כן אבל לפני הליטוש צריך גם לשייף את האזור עד לרמה הכי עדינה... (כדאי אפילו עם מים וסבון מדי פעם כדי שהאזור ישאר נקי)

ורק אח"כ ללטש עם חומר אולי לליטוש מתכת/כסף וכדו'...

פורסם

^^^

גם שיוף בנייר הכי עדין יגרום לאיזו שהם סריטות, לכן זה רעיון שטותי.

אתה מכיר את ה"סבון" ליטוש?

אני מאמין שקצת פרווה וקצת סבון יורידו את זה (הרי זה נותן את ה"פיניש" לפרספקס, אולי עם קצת שפשוף השריטות יעלמו)

אם לא, הייתי מנסה על חתיכה אחרת - כדי לא להרוס את החתיכה הרצויה - את הדבק בעזרת המזרק (במידה והשריטה קטנה מידי מכדי שהדבק יכנס לתוכה

הייתי מספיג ממש ממש טיפה או 2 מהדבק - בצמר גפן ומשפשף (שוב - לא בדקתי את השיטה, היא גם יכולה להרוס, תבדוק לפני שאתה מנסה)

זה הרעיון הכי טוב והכי מועיל ותוצאה הכי טובה!!

פורסם

קיצר אז איך אני מלטש?!?!?!?????

כמו שarkadur כתב לך.

כן אבל לפני הליטוש צריך גם לשייף את האזור עד לרמה הכי עדינה... (כדאי אפילו עם מים וסבון מדי פעם כדי שהאזור ישאר נקי)

ורק אח"כ ללטש עם חומר אולי לליטוש מתכת/כסף וכדו'...

במתכת כן בגלל שהרבה יותר פשוט להגיע לתוצאות טובות, אבל לא בפלסטיק.

פורסם
במתכת כן בגלל שהרבה יותר פשוט להגיע לתוצאות טובות, אבל לא בפלסטיק.

אמרתי להשתמש בחומר הזה בשביל הפרספקס, ולא כדוגמא לליטוש בכלליות...

תקרא מה שרשמתי פה... vvvvvvvvvvv

אוקיי סוף סוף מצאתי מה שרציתי.... (ידעתי שראיתי את זה כבר איפשהו... ::) ):

http://themodnation-forums.com/viewtopic.php?t=958

שימו לב מה הוא עשה שם.... (תעשו חיפוש לזה: "11-17-2005" ,ואז תגיעו ישר למה שאני רוצה להראות לכם...)

שימו לב לשלבים של מה שהוא עשה:

1) Sand around scratch with 600 grit wet/dry sandpaper, using plenty of water and soap as a lubricant. Do this until the scratch is gone.

2) Clean area, and sand again with 1000-1200 grit sandpaper, "hazing" affected area, and creating a finer surface.

3) Clean again, and now scrub over area several times with metal polish (you can get this at the auto parts store). This is going to require some elbow grease and some time. I personally went over this at least five times per window. However, when you're done, almost all of the hazing should be gone.

4) Clean, and give it a final polish 1-3 times with silver polish, which is somewhat finer than the metal polish.

5) Stand back and smile at your repair.

ותראה בקישור את התמונות של התוצאה.... רק שתראו מה אפשר כן לעשות גם בעזרת שיוף לפני שאתם פוסלים כל מילה שאמרתי.... ::)

עודד ב.

פורסם

נו, יופי... הוא עשה לעצמו רק יותר עבודה בשלב של הליטוש עם השיוף בהתחלה...

וההדגשות באדום מדברות על משחת פוליש- שבמקור מותאמת למתכת... וואוו... כאילו זה מאוד משנה למה בדיוק המשחה מותאמת (במקרים האלה).... לא ממש הבנתי מה ניסית להדגיש פה...

פורסם

יש פטנט להוריד שריטות מדיסקים על ידי מריחת משחת שיניים על הדיסק ואז לקחת מגבון או נייר ולמרוח בתנועה סיבובית על הדיסק אחרי 10 דקות יבוש לנקות עם מים אם אתה רוצה תנסה על הפרפקס זה בגדר המלצה וזה לא ב 100 אחוז

פורסם

אם זה עדיין רלוונטי.. במקרה קניתי אתמול משחת פוליש כדי להבריק את הפרופילים של האלומיניום בפרוייקט שלי

בין השאר, החומר מתאים גם לפרספקס ופיברגלס ועוד..

בדקתי אותו על פרספקס ירוק זוהר, ואני מוכרח לציין שהוא בהחלט עושה משהו (ועוד יותר על מתכות..)

מצד אחד, ההשקעה לא עצומה (ואתה מקבל מוצר שמתאים להמון חומרים)

קוראים לה PEEK, והיא באה בשפורפרת כסופה (כמו משחת שיניים), ומחירה באזור ה30 ש"ח.. (ל100 גרם)

אם תעלה את התמונה של "הנזק", אוכל להציע את שלבי העבודה

מכיוון שאולי שום פוליש לא יעזור.. צריך לראות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים