עבור לתוכן

שאלה? איך מורידים שריטות מפרספקס

Featured Replies

פורסם

יש לי שריטות ממש עדינות על הפרספקס ואני רוצה לנקות אותם יש דרך להוריד אותם?

פורסם

אתה מכיר את ה"סבון" ליטוש?

אני מאמין שקצת פרווה וקצת סבון יורידו את זה (הרי זה נותן את ה"פיניש" לפרספקס, אולי עם קצת שפשוף השריטות יעלמו)

אם לא, הייתי מנסה על חתיכה אחרת - כדי לא להרוס את החתיכה הרצויה - את הדבק בעזרת המזרק (במידה והשריטה קטנה מידי מכדי שהדבק יכנס לתוכה

הייתי מספיג ממש ממש טיפה או 2 מהדבק - בצמר גפן ומשפשף (שוב - לא בדקתי את השיטה, היא גם יכולה להרוס, תבדוק לפני שאתה מנסה)

פורסם
  • מחבר

כמו שאתה יודע אני ממש חדש בתכום אם לא ניסיתי עדיין אז אני לא מכיר

קיצר... מה זה סבון ליטוש איפה אני קונה את זה איך קוראים לזה ואיך אני משתמש בזה

פורסם

אם אתה מוכן להשקיע מאמץ וידיים בשביל זה.....

תקנה ניירות שיוף בערך מ- 800... עד המספר הכיייי גבוה (הכי עדין) שאתה מוצא..... 2000 ומשהו אני חושב... (לא זוכר בדיוק..)

ותתחיל לשייף מהמספר הכי נמוך למספר הכי גבוה.. חשוב שהוא יהיה הכי גבוה כי אם לא אז זה פשוט יהיה אפקט משוייף ולא יהיה שקוף...

נ.ב

אני אומר "אם אתה מוכן להשקיע גם את הידיים".... כי, תאמין לי... זה הורס את הידיים החרא הזה... :P

עודד ב.

פורסם
  • מחבר

אין לי בעיה להרוס את הידיים בשביל המארז המושלם שלי....

עוד שאלה... לא ממש קשורה לזה

המארז שלי מואר ע"י 2 קתודות ירוקות

אם אני יוסיף לזה UV יהיה אפקט UV על המאוררים או שלא?

פורסם

אתה מכיר את ה"סבון" ליטוש?

אני מאמין שקצת פרווה וקצת סבון יורידו את זה (הרי זה נותן את ה"פיניש" לפרספקס, אולי עם קצת שפשוף השריטות יעלמו)

אם לא, הייתי מנסה על חתיכה אחרת - כדי לא להרוס את החתיכה הרצויה - את הדבק בעזרת המזרק (במידה והשריטה קטנה מידי מכדי שהדבק יכנס לתוכה

הייתי מספיג ממש ממש טיפה או 2 מהדבק - בצמר גפן ומשפשף (שוב - לא בדקתי את השיטה, היא גם יכולה להרוס, תבדוק לפני שאתה מנסה)

:xyxthumbs:

לבנתיים הרעיון הכי טוב, ולדעתי הכי מועיל.

אם אתה מוכן להשקיע מאמץ וידיים בשביל זה.....

תקנה ניירות שיוף בערך מ- 800... עד המספר הכיייי גבוה (הכי עדין) שאתה מוצא..... 2000 ומשהו אני חושב... (לא זוכר בדיוק..)

ותתחיל לשייף מהמספר הכי נמוך למספר הכי גבוה.. חשוב שהוא יהיה הכי גבוה כי אם לא אז זה פשוט יהיה אפקט משוייף ולא יהיה שקוף...

נ.ב

אני אומר "אם אתה מוכן להשקיע גם את הידיים".... כי, תאמין לי... זה הורס את הידיים החרא הזה... :P

עודד ב.

עם הוא יעשה את זה, זה יגרום לו ליותר סריטות.

פורסם

אם הוא יתחיל לשייף וללטש את כל שטח הפנים של הפרספקס - עדיף שכבר יקנה לוח פרספקס חדש :-\

לגבי ה"סבון" - תשאל במקומות שמוכרים ציוד מיוחד וכל זה, או אצל זגגים שמתעסקים עם פרספקס (או חנויות פלסטיקה, פוליקרבונט וכל זה)

פורסם

יש גם חומר שממיס שכבה ממש עדיה בעזרת שיפשוף עם מטלית עדינה ואז הסריטה נעלמת.

כמו כן אפשר עם קצת אש אבל את זה צריך לדעת איך לעשות. אם אתה לא עושה את זה טוב אתה יכל לקבל:

פלסטיק נמס/שרוף, בועות או פיח. כמו כן יש שוני בין אש של גפרור, מצת, כוהליה וכו' מבחינת הפיח.

תנסה את האש על סתם חתיכה מכיוון שזה הכי זמין ונגיש. אם אתה לא מצליח תעבור הלאה.

פורסם

אם הוא יתחיל לשייף וללטש את כל שטח הפנים של הפרספקס - עדיף שכבר יקנה לוח פרספקס חדש :-\

לא אמרתי לשייף את כל הלוח.. התכוונתי רק את האזור של השריטה...

פורסם

יש גם חומר שממיס שכבה ממש עדיה בעזרת שיפשוף עם מטלית עדינה ואז הסריטה נעלמת.

כמו כן אפשר עם קצת אש אבל את זה צריך לדעת איך לעשות. אם אתה לא עושה את זה טוב אתה יכל לקבל:

פלסטיק נמס/שרוף, בועות או פיח. כמו כן יש שוני בין אש של גפרור, מצת, כוהליה וכו' מבחינת הפיח.

תנסה את האש על סתם חתיכה מכיוון שזה הכי זמין ונגיש. אם אתה לא מצליח תעבור הלאה.

אפשר לנסות FLAME POLISH, בעזרת ברנר

לגבי השיוף מחדש.. לא יודע.. נראה לי יותר מידי עבודה..

שקלת לנסות לקחת את הדלת למישהו שעובד עם זה? (חנויות שמוכרות פרספקס), יש מצב שהוא יוריד לך את השריטה באופן מקצועי תמורת כמה שקלים..

פורסם
  • מחבר

זה לא דלת זה הפרונט של המחשב החדש הפרספקס הצהוב זוהר הזה שרגיש לUV

עשיתי לו את החורים לפאנבאס בשביל שיהיה ממש מדוייק הייתי צריך ךהוריד את הניילונים ועכשיו זה נשרט קצת אני רוצה להוריד את השריטות

אם אני ישתמש בנייר 2500 או מה שהוא לא זכר זה יעבוד?

פורסם

שקלת לנסות לקחת את הדלת למישהו שעובד עם זה? (חנויות שמוכרות פרספקס), יש מצב שהוא יוריד לך את השריטה באופן מקצועי תמורת כמה שקלים..

הכי טוב מה שאלי אומר, פשוט בגלל שלא זכורה לי בעיה כזו אצל עוד משתמשים בפורום, לכן קשה למצוא על כך מידע, ולכן לא נוכל לעזור לך.

בכל מקרה, יש לך את המשחה שממיסה קצת מהפרספקס, תנסה, אם זה יעבוד הרווחת, אם לא, באמת כדאי שתשיג חתיכה חדשה של פרספקס, לא החומר הכי יקר שיש, במיוחד שמדברים על מידה של פחות מחצי על חצי (מטר), כמות שאמורה להספיק.

בהצלחה,

Aviko

פורסם

יעבוד זה 99% כן... אבל כמו שאלי (אם אני זוכר נכון) גם כן אמר... זה המון עבודה...

פורסם

לא אמרתי לשייף את כל הלוח.. התכוונתי רק את האזור של השריטה...

הוא צריך ללטש את הפרספקס, ומה שאתה מציע לו זה שיוף- יש הבדל:

בליטוש חלקיקי האבקה שמורידים מהחומר נמצאים בתוך נוזל ונעים בחושיות, ככה שרק מקומות בולטים בפני השטח של המצע המלוטש נשחקים

בשיוף החלקיקים מקובעים ומורידים הכול- משאירים עוד יותר שריטות.

פורסם
  • מחבר

הוא צריך ללטש את הפרספקס, ומה שאתה מציע לו זה שיוף- יש הבדל:

בליטוש חלקיקי האבקה שמורידים מהחומר נמצאים בתוך נוזל ונעים בחושיות, ככה שרק מקומות בולטים בפני השטח של המצע המלוטש נשחקים

בשיוף החלקיקים מקובעים ומורידים הכול- משאירים עוד יותר שריטות.

קיצר אז איך אני מלטש?!?!?!?????

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים