פורסם 2007 ביוני 1518 שנים אני קונה נגן חדש, סוף סוף.ובגלל שכנראה הוא ישמש אותי לעוד הרבה זמן, אני צריך אחד טוב...הדרישות שלי:-זמן סוללה ארוך למוזיקה (לסרטים זה לא ממש משנה, כי אני אראה רק קליפים).-איכות שמע טובה+, בלי הפרעות...-איכות וידאו טובה. למרות שאראה רק קליפים, הם עדיין צריכים להיות באיכות נורמלית. \=-ממשק נוח.-סידור לפי תיקיות.-הגודל לא ממש משנה, אבל אני לא רוצה לסחוב בלטה בכיס.-תומך בפורמטים רבים, שאני לא אצטרך להמיר כל פעם.-אמין. לא ממש בא לי שהוא יתקע פעם בחודש...-שיהיה לו נרתיק נוח. חשוב מאוד.רצוי לציין שאני קונה את גרסת ה-30 GB של אחד משניהם. התקציב לא חשוב.אשמח לשמוע דעות. לא רק "קנה את ההוא כי הוא יותר טוב"...תודה מראש.
פורסם 2007 ביוני 1518 שנים אין סידור לפי תיקיות.אני אומר ככה-לא יכול להסתדר בלי עברית? אייפוד.יכול להסתדר בלי עברית? ZVM. חד משמעית.זמן הסוללה שלו ארוך במעט בוידאו, המסך שלו טוב יותר, הוא לא דורש המרה לוידאו.אבל- הוא עבה יותר מהאייפוד, מומלץ שתלך לבדוק אם הוא מתאים לך. העובי שלו הוא 1.8 ס"מ ליד בערך 0.8 ס"מ של האייפוד.(מצד שני, הסוללות של האייפודים מאז דור 4 נוטות ללכת לעולמן אחרי 12-18 חודשים, מה שלא קורה ברוב המכשירים של שאר החברות........)
פורסם 2007 ביוני 1518 שנים מחבר אין סידור לפי תיקיות.אני אומר ככה-לא יכול להסתדר בלי עברית? אייפוד.יכול להסתדר בלי עברית? ZVM. חד משמעית.זמן הסוללה שלו ארוך במעט בוידאו, המסך שלו טוב יותר, הוא לא דורש המרה לוידאו.אבל- הוא עבה יותר מהאייפוד, מומלץ שתלך לבדוק אם הוא מתאים לך. העובי שלו הוא 1.8 ס"מ ליד בערך 0.8 ס"מ של האייפוד.(מצד שני, הסוללות של האייפודים מאז דור 4 נוטות ללכת לעולמן אחרי 12-18 חודשים, מה שלא קורה ברוב המכשירים של שאר החברות........)אין לי בעיה להסתדר בלי עברית...והעובי לא ממש משנה. אם היית שואל אותי, 1.8 ס"מ זה ממש דק...\=אז סידור לפי...לאדע, מה יש?אני מניח שהZVM ישמש אותי בנאמנות?
פורסם 2007 ביוני 1518 שנים סידור לפי ID3כלומר- לפי שם אומן, או אלבומים, או לפי א"ב, וכו'. וכמובן אפשר ליצור פלייליסטים.ישרת אומך בנאמנות? כמובן. אין סיבה שלא.
פורסם 2007 ביוני 1518 שנים תשמע טוב טוב מה שאני אומר לך, כי עיצות כאלו עולות הרבה כסף.אם עיקר השימוש שלך היה בעיקר מוסיקה, אז ה - ZVM היה הפיתרון הכי טוב.אבל, אם אתה מתכוון להשתמש בנגן, בעיקר לצרכי וידאו וקליפים אז אין, אבל אין נגן טוב יותר מהארכוס. על דעת מיטב המומחים, ארכוס נחשב היום לנגן הוידאו הכי טוב בעולם. אני מציע שתלך לראות את איכות התמונה שלו, אין כיום מתחרים לאיכות הזאת בשום מקום בעולם. המלצה שלי, ARCHOS 604, נגן מדהים עם יכולות הקלטה מטלויזיה, דיוידי וכל מקור אחר. אתה לא תצטער על ההחלטה הזאת, למעשה, אולי זאת תהיה ההחלטה הטובה ביותר שלקחת עד היום.וידאו=ארכוס וארכוס=וידאו וכל השאר, הרחק הרחק מאחור.
פורסם 2007 ביוני 1518 שנים מחבר תשמע טוב טוב מה שאני אומר לך, כי עיצות כאלו עולות הרבה כסף.אם עיקר השימוש שלך היה בעיקר מוסיקה, אז ה - ZVM היה הפיתרון הכי טוב.אבל, אם אתה מתכוון להשתמש בנגן, בעיקר לצרכי וידאו וקליפים אז אין, אבל אין נגן טוב יותר מהארכוס. על דעת מיטב המומחים, ארכוס נחשב היום לנגן הוידאו הכי טוב בעולם. אני מציע שתלך לראות את איכות התמונה שלו, אין כיום מתחרים לאיכות הזאת בשום מקום בעולם. המלצה שלי, ARCHOS 604, נגן מדהים עם יכולות הקלטה מטלויזיה, דיוידי וכל מקור אחר. אתה לא תצטער על ההחלטה הזאת, למעשה, אולי זאת תהיה ההחלטה הטובה ביותר שלקחת עד היום.וידאו=ארכוס וארכוס=וידאו וכל השאר, הרחק הרחק מאחור.זו הפואנטה. אני לא הולך לראות בזה סרטים וכו'.אולי, פרק של סדרה פעם ב...או סרט בטיול שנתי. אבל השימוש היומיומי שלי בו יהיה מוזיקה...וקליפים.חוץ מזה, לפי הגודל שלו, אני לא חושב שממש נוח לסחוב אותו בכיס.אגב, אם נגמרת הסוללה לZVM, מה עושים?
פורסם 2007 ביוני 1518 שנים תשמע טוב טוב מה שאני אומר לך, כי עיצות כאלו עולות הרבה כסף.אם עיקר השימוש שלך היה בעיקר מוסיקה, אז ה - ZVM היה הפיתרון הכי טוב.אבל, אם אתה מתכוון להשתמש בנגן, בעיקר לצרכי וידאו וקליפים אז אין, אבל אין נגן טוב יותר מהארכוס. על דעת מיטב המומחים, ארכוס נחשב היום לנגן הוידאו הכי טוב בעולם. אני מציע שתלך לראות את איכות התמונה שלו, אין כיום מתחרים לאיכות הזאת בשום מקום בעולם. המלצה שלי, ARCHOS 604, נגן מדהים עם יכולות הקלטה מטלויזיה, דיוידי וכל מקור אחר. אתה לא תצטער על ההחלטה הזאת, למעשה, אולי זאת תהיה ההחלטה הטובה ביותר שלקחת עד היום.וידאו=ארכוס וארכוס=וידאו וכל השאר, הרחק הרחק מאחור.בנאדם... זה PMP. נגני וידאו מצויים למיניהם הם לוודווקא PMP'S. מי בכלל דיבר על זה? לא...הולכת הולכת...כאילו נגמר לגמרי...יש סיכוי שהבטריה תיגמר הרבה לפני הבטריה של הZVM.כשתגיע לגשר- תחצה אותו... הוא הולך להחזיק לך הרבה שנים.
פורסם 2007 ביוני 1518 שנים ארקוס 604, אתה לא יכול לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה..כדי לראות קליפים באיכות מלאה ושיראו נורמלי (לא מסך 2 אינץ אומלל) צריך קצת יותר מנגן סטנדרטי.. בכל מקרה הנגן הנ"ל עונה על הדרישות שלך באופן מדויק,תתחדש
פורסם 2007 ביוני 1618 שנים מחבר תודה...=)עוד שאלה קטנה.נסיעות באוטובוס או במכונית (שמן הסתם יש קפיצות בדרך \=) יכולות להזיק לדיסק הקשיח, או רק הליכה וריצה?
פורסם 2007 ביוני 1618 שנים טוב שלא הגזמת- אסור לך לשבת עם זה או ללכת מזה... בכלל אתה צריך להיות מבודד בחלל בחדר גרויטציה כדי שזה לא ייפגע.
פורסם 2007 ביוני 1618 שנים מחבר טוב שלא הגזמת- אסור לך לשבת עם זה או ללכת מזה... בכלל אתה צריך להיות מבודד בחלל בחדר גרויטציה כדי שזה לא ייפגע. חשבתי על זה כי הייתי בטיול, והאוטובוס קפץ כאילו על מה הוא נסע... חשבתי על זה שאולי קפיצות מסוג כזה שהן די שכיחות באוטובוסים יכולות להזיק לו.
פורסם 2007 ביוני 1618 שנים חחח ראסמי לא צריך להגזים... אחרת הוא לא היה נגן מוזיקה נייד.פשוט אל תצא איתו לג'וגינג או תפיל אותו. למרות שנראה לי שהמכשירים האלה יכולים לספוג כמה מכות - ברור שלא על בסיס יומי או משו כזה אבל לא כל נפילה תשבור לך את המכשיר לרסיסים או תפגע בהארד דיסק.
פורסם 2007 ביוני 1818 שנים חבר'ה לא צריך להגזים ההרד-דיסקים בנגנים לא כאלה רגישים כמו שמתארים אותם. הסיכויים שיגרם נזק להרד דיסק בנגן בשימוש רגיל הם לא גדולים. צריך לשמור, לא כזה קשה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.