פורסם 2007 ביוני 1518 שנים יש לי מחשב די חדש, מעבד E6600, לוח abit-ab9pro, זכרון 2Gהבעיה שלאחר זמן מה שהמחשב דולק ה cpu usage עולה בין 30% ל 70% והוא לא יציבאני לא מריץ יישומים כבדים שלוקחים הרבה משאבים, ובעמודת CPU ב task manager היישום שצורך הכי הרבה משאבים נקרא SYSTEM, חוץ ממנו השאר זניחים. כשעושים reset זה מסתדר אבל כעבור זמן מסויים זה מתחרבש.. גם כשאני פותח יישום זה קופץ לכמעט 100%..זה הגיע למצב שאני לא מסוגל להאזין למוסיקה במדייה פלייר!אודה למי שיוכל לעזור!
פורסם 2007 ביוני 1518 שנים מחבר יכול להיות שאם אני מריץ תוכנת שיתוף כמו אימיול, היא זו שמעמיסה את הSYSTEM?כי ב task manager האימיול עצמה לוקחת מעט מאוד משאביםגם כשאני מכבה את האימיול זה ממשיך, אז אני לא בטוח אם יש קשר
פורסם 2007 ביוני 1518 שנים אם האימיול היה מעמיס, אז היית רואה שיש לידו CPU גבוה, ולא ליד ה SYSTEMS.אולי אתה התכוונת ל SYSTEM IDLE PROCESS?[br]פורסם בתאריך: 15.06.2007 בשעה 19:01:55יש לך במקרה אל-פסק מחובר למחשב?כי לפי מה שראיתי, הבעיה הזאת קוראת בדרך כלל בגלל בעיה עם בטריות.מאחר ויש לך מחשב שולחני, יכול להיות שזה בגלל אי תאימות של אל פסק
פורסם 2008 ביוני 317 שנים אוקיי, עכשיו זה מוזר.נראה לי יש באג במערכת של הפורוםאני בהחלט לא ערכתי את ההודעה שלי והוספתי את השורות האלה:אל-פסק מחובר למחשב?כי לפי מה שראיתי, הבעיה הזאת קוראת בדרך כלל בגלל בעיה עם בטריות.מאחר ויש לך מחשב שולחני, יכול להיות שזה בגלל אי תאימות של אל פסקוגם לא נראה לי שמישהו יתחבר עם הססמא שלי בשביל לכתוב הודעה בשמי...מוזר, מאוד מוזר...ולא, אין לי פיצול אישיות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.