עבור לתוכן

מחפש מסך 19 זול

Featured Replies

פורסם

מחפש המלצה למסך 19 זול.

התקציב- 1000 עד 1400 ש"ח- יחובר למחשב פנטיום 3 עתיק שלא יוכל לנצל מסך איכותי יותר.

מיועד למשחקים שמחשב כזה יכול להפעיל ,גלישה וקצת אופיס.

ראיתי פרסומות למסכים זולים אף יותר ,(במגה...) אבל חושש כי המחיר הזול נובע מאיכות גרועה במיוחש שהיצרן לא ברור- רוצה ללכת קדימה ולא אחורה.

תודה

פורסם

אלה העיניים שלך שמנצלות את המסך, לא המחשב.

ב-1400 שקל אפשר למצוא את ה-Xerox XG91D, ואם לא תוכל למצוא אותו אפשר ללכת על ה-Samsung 932B.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה המהירה,

התכוונתי שמחשב כזה פרהיסטורי עם כרטיס מסך 64M לא יפעיל (ולא אמור) את משחקי התלת מימד האחרונים ,תמיכה ברזולוציות מדהימות וקצבי רענון מטורפים כנראה לא נדרשים כאן.

המחשב משמש בעיקר את הילדים ,עד שישבוק ויוחלף .

מה עם הסמסונג 940NW?חיפשתי מבחן בעברית ולא מצאתי.המחיר הזול שלו מבטא הבדל רציני בינו למסכים שהזכרת?לא מצויין לדוגמה סוג הפנל, למרות שבטווח מחירים זה כנראה שיכולת התמרון די נמוכה...

ושוב תודה

פורסם

גם בהצגת טקסט יש הבדלים בין מסכים שונים. לדעתי לכל שימוש שווה להשקיע במסך איכותי.

לא הייתי הולך על ה-940NW, מסך 19 רחב לא מתאים לשימושים כאלה.

פורסם
  • מחבר

לפי האשכול הבא ה- 931B עולה על ה- 932B .מה דעתך?

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=261582.0

כמו כן בגבו של המסך יש חלון גדול, עד כמה תשפיע ההשתקפות בזירוקס?היתרון של הזכוכית היא הגנה על המסך מאצבעות חקרניות של הילדים,אך אם יש בעיית השתקפות אני צריך לשקול.

ושוב ,תודה רבה על ההתיחסות הרצינית.

פורסם

לדעתי זו השוואה מאוד סובייקטיבית בלי מסך איכותי כ-Reference. ‏Xbit בדקו את המסך עם ציוד מקצועי ולא נתקלו בבעיות שהוא ציין.

אם החלון הוא בגב של המסך, זו לא בעיה. הבעיה היא כשהחלון הוא מול המסך.

פורסם
  • מחבר

כיום יש באותו מקום CRT שעובד ללא בעית השתקפות ,אז נראה לי שהזירוקס יהיה בסדר.

מבקש לקחת את הדיון למקום אחר ברשותך (חשבתי לפתוח אשכול חדש אבל מעוניין להמשיך באותו הקשר מול הנ"ל),

אופיס דיפו מוכרים מסך "מדבקה" ATIVA שיכול לשמש גם כ-TV במחיר קרוב מאד. יודע משהו על כך? הגעתי דרך חבר שמשמש אותו שימוש כפול, ובמחיר זה נראה ללא מתחרים.

לי אישית נראה שניתן הוסיף כרטיס TV למחשב,אבל אין ספק שיותר נוח שיש טיונר במסך.

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים