עבור לתוכן

שאלה (כרטיס קול)

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

אחרי שקראתי בעיון רב את הFAQ המצויין להמלצות לכרטיס קול ורמקולים.. החלטתי ללכת על הלוג'יטק Z3 שלפי דעתי, עולים יחסית לא יקר ודי איכותיים.

השאלה שלי היא האם יספיק לי כרטיס קול מובנה כדי להפיק מהם את המקסימום, שמא אני אצטרך לקנות כרטיס קול בנפרד.

בתודה מראש!

נ.ב

אשמח לשמוע חוות דעת על הרמקולים :]

פורסם

א. הרמקולים האלה לא נחשבים למשתלמים במיוחד (בארץ לפחות...)

יש אנשים שאומרים אפילו שהATP3 (או הקריצ'ר של JBL לצורך העניין) יותר טובים (או לפחות יותר משתלמים) מהם- אני מציע לך לבדוק את זה לפני הקנייה.

ב. לפני כמה שבועות נזכרתי שיש לי כרטיס SB LIVE מעפן ששוכב בארון (כבר כמה שנים :P), והחלטתי לנסות לחבר אותו במקום הכרטיס OB (רילטק AC 97) המעפן שיש לי. להפתעתי, הייה שיפור קטן (עם ATP3), לפחות בזה שההגברה של המערכת הייתה טובה יותר.

מסקנה (אישית שלי): אם יש לך אפשרות להשקיע 300~ ש"ח בכרטיס קול, ההשקעה תהייה משתלמת (לפי דעתי ATP3 עם כרטיס טוב ישמעו טוב יותר מZ3 על OB- אלא אם זה OB טוב... וזה רק הערכה... לא ניסיתי את זה בעצמי)

פורסם

כרגע אין לו כרטיס קול, כך שלפי הצעתך הוא יוציא 300~ ש"ח על רמקולים + 300~ ש"ח על כרטיס קול.

יהיה טוב יותר אם ישקיע את ה- 300 ש"ח של הכרטיס קול ברמקולים טובים יותר הוא יקבל רמקולים ב-600 ש"ח שזאת אופציה טובה יותר לדעתי. הרי הרמקולים הם המרכיב העיקרי.

פורסם

הייתי מסכים אם זה אולי אם הוא הייה הולך על האנקאונטר או על רמקולים טובים אחרים, אבל במקרה הזה מדובר על רמקולים יחסית בינוניים, כשרמקולים זולים יותר (ATP3) לא רחוקים מהם מבחינת איכות, לכן אני חושב שיהייה עדיף להוציא את המקסימום מרמקולים טיפה פחות טובים (אולי) מאשר להוציא 70% מהZ3...

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על המענה המהיר..

הבעיה היא שכבר קנו לי את הZ3 .. ובינתיים יש לי את הרילטק 97 שבא יחד עם המחשב..

השאלה שלי אם זה יספיק לי להישאר עם הכרטיס קול הזה, או שאני אצטרך לשקול לקנות כרטיס יותר טוב ב300 שקל בעתיד הקרוב..

ואם כן אז על מה אתם ממליצים? (הכוונה לכרטיס קול, כשהמטרה העיקרית שלי היא לשמוע מוזיקה באיכות טובה)

פורסם

תתחדש.

הרילטק לא ינצל את המערכת הזו, אבל זה לא משהו קריטי... אפשר לחיות עם זה

לגבי כרטיסים מומלצים יש בFAQ בהתאם לשימושים שלך...

פורסם
  • מחבר

תודה רבה! אני מאוד מעריך את זה ;)

פורסם

על לא דבר :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים