עבור לתוכן

7600gs silent מקרר רגיל?

Featured Replies

פורסם

שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך, AGP בגלל שיש לי לוח אם ישן, הסתכלתי על ה7600GS של אסוס, וראיתי שיש שתי גרסאות, אחת רגילה ואחת SILENT, שהיא בעצם עם גוף קירור ללא מאוורר, רציתי לדעת אם זה מקרר באותה מידה או שצפויות בעיות התחממות אם אני אקנה אותו (אני לא מתכנן overcloak).

...

בנוסף הספק כח שיש לי כרגע במחשב הוא 300W של HEC, האם זה יהווה בעיה?

תודה

פורסם

ה- SILENT מין הסתם חמה יותר, אבל לא אמורות ליהיות בעיות התחממות יתר או משהו כזה..

פורסם

*שים לב שאתה לוקח את גרסת הDDR II

*כמה אתה מוכן להשקיע?

פורסם
  • מחבר

ראיתי שיש בKSP ב670 שקל, נראה לי זה בערך מה שאני רוצה לשים..

מה לגבי עניין הספק?

פורסם

חבל על הכסף

יש לך 7600GTSONIC באותו המחיר

בכלל באיזה מפרט מדובר?

פורסם
  • מחבר

לוח אם p4p800se 478 AGP

מעבד 2.8GHZ 478

ספק 300W HEC

1GB RAM

איפה יש לקנות את הכרטיס 7600GT SONIC ,וזה לא משנה שזה חברה SONIC? אני לא מכיר, בנוסף האם הוא AGP?

תודה על התגובה המהירה...

...

התקשרתי לKSP לשאול על הספק כח, הם אמרו שזה גבולי, אני יודע שלחבר שלי יש אותו ספק כמו שלי ויש לו כרטיס 8600 שעובד סבבה.

פורסם

sonic זו לא חברה זה הדגם של הכרטיס....הכרטיס מומהר וכתוצאה מכך יותר חזק...החברה היא PALIT....קצת פחות מוכרת בארץ אבל חברה נחמדה והכרטיסים שלה חזקים כי כמו שאמרתי הם מומהרים...

פורסם
  • מחבר

sonic זו לא חברה זה הדגם של הכרטיס....הכרטיס מומהר וכתוצאה מכך יותר חזק...החברה היא PALIT....קצת פחות מוכרת בארץ אבל חברה נחמדה והכרטיסים שלה חזקים כי כמו שאמרתי הם מומהרים...

אני ראיתי רק גרסת PCI-EXPRESS, יש גם AGP?

פורסם

יש את שני הגירסאות, הספק שלך לא נראה לי ייתמודד כמו שצריך עם הכרטיס, תוכל לקחת את ה-7600GT רגיל, אני לא בטוח שיש 7600GT Sonic שתומך ב-AGP...

אח"כ תלך לפורום "ספקים ומארזים" שייתנו לך ספק טוב.

פורסם

יתמודד, ויש לומר שגם בלי הרבה בעיות, מצד שני בעיה כיוון שהכרטיס באמת לא קיים לAGP :kopfpatsch:

פורסם

ל-AGP כן, ל-PCI-E לא.

פורסם

עדיף שתשקול לקנות את גרסת ה7600GS SONIC ולעשות לו C@ קליל ולהגיע לתדרים של 7600GT

פורסם
  • מחבר

אני לא ממש בראש להתעסק עם OC.. אני כניראה אלך על הPALIT הזה בסוף. רק נמצא עכשיו איפה הכי שווה לקנות...

תודה לכולם על העזרה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים