פורסם 2007 ביוני 1518 שנים שלום אני מדליק את המחשב ואני שומע שלושה צפצופים ולא רואים כלום מהמסך מה עושים ? וזה מאוד דחוףלי
פורסם 2007 ביוני 1518 שנים כנראה זה בעיית זיכרון תנסה להוציא ולהכניס חזרה את הזיכרונות עם יש לך יותר מזיכרון אחד תנסה להפעיל רק עם זיכרון אחד עם לא מצליח תנסה עם השני
פורסם 2007 ביוני 1618 שנים אם זה שלושה ציפצופים כמו שאתה רושם ,תוציא את הכטיס מסך (אחרי כיבוי והוצאת כבל חשמל)ועם מברשת רכה ועדינהתנגב היכן שאתה מכניס את הכרטיס,ואת הכרטיס עצמו אם אין לך אויר דחוס ,אז עם מוחק שלבית ספר בעדינות תנקה את הפסיםבצבע זהב ,ותחזיר בעדינות ,אני מאמין שזה צריך לעבוד...
פורסם 2007 ביוני 1618 שנים AWARD BIOS Beep Codes1short: System boots successfully2short: CMOS setting error1long 1 short: DRAM or M/B error1long 2 short: Monitor or display card error1long 3 short: Keyboard error1long 9 short: BIOS ROM errorContinuous long beeps: DRAM errorContinuous short beeps: Power errorתנסה לראות מה יש לך דרך הרשימה הזאת...יש לך שלוש קצרים או 1 ארוך קצת ו2 קצרים?כי אם יש לך אחד ארוך ו2 קצרים לפי הרשימה יש לך בעיה בכרטיס מסך או במסך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.