פורסם 2003 בפברואר 622 שנים אתמול התקנתי את ACDSee 4.0.יחד עם התונה הותקנה אצלי תוכנה בשם PICAVIEW.אני ממש לא רוצה את התוכנה הזאת ולכן רציתי להסיר אותה - אבל התוכנה לא נוספה לתפריט של הוספת/הסרת של WIN ולא מופיע שום קובץ של UNINSTALL. בקובץ העזרה של התוכנה רשום שבשביל להסיר אותה יש לעשות זאת דרך התפריט של WIN.אמרתי לעצמי שאני כבר אסיר את כל התוכנה של ACDSee - אבל הדבר היה נכון גם לגביה.אני פשוט לא יודע איך להסיר את התוכנה.אני עובד עם WIN XP PRO SP1.יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות.
פורסם 2003 בפברואר 622 שנים תבדוק אם בתפריט הוספה/הסרה של תוכניות, לצד שם התוכנית acdsee יש כפתור change ואם כן תלחץ עליו ותוכל להסיר מרכיים ספציפיים ולא את התוכנה כולה.
פורסם 2003 בפברואר 622 שנים מחבר אני חוזר ומדגיש....ACDSEE בכלל לא מופיעה בתפריט - לא היא ולא התוכנה הנוספת.
פורסם 2003 בפברואר 622 שנים תתקין עוד פעם עם זה יסדר תמחוק תתקין עוד פעם ותעשה CUSTOM ותוריד את הV מהתוכנה שאתה לא צריך
פורסם 2003 בפברואר 622 שנים תתקין עוד פעם עם זה יסדר תמחוק תתקין עוד פעם ותעשה CUSTOM ותוריד את הV מהתוכנה שאתה לא צריך וואו, יש לי תחושה של דז'ה וו. כאילו אני כתבתי משהו דומה לזה רק בתגובה שלפני. בעצם אני כתבתי משהו דומה בתגובה לפני: תתקין עוד הפעם את acdsee ואולי זה יסדר את זה. בשביל מה אתה חוזר על מה שכבר נאמר? מה הטעם בזה?
פורסם 2003 בפברואר 722 שנים תשמע לא היתה שום כונה לפגוערק רציתי להסביר יותר לעומק!לא נפגעתי אלא פשוט זה היה חסר טעם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.