עבור לתוכן

התקנת דריברים

Featured Replies

פורסם

עדיין לא מצאתי פיתרון לבעיה שלי, אז אני יספר את הסיפור מההתחלה ואולי מישהו יציל אותי הפעם.

אחרי התקנה נקייה של Windows XP SP2 ניגשתי להתקין את הדריברים.

התקנתי את הדריברים של הכרטיס מסך - הכל הלך כרגיל.

הגעתי לדיסק של הלוח אם (GIGABYTE?) ובתפריט התקנה לחצתי "XPress Install" (כמו שעשיתי תמיד וזה תמיד עבד).

עשיתי הפעלה מחדש, ולצערי - אין קול.

נכנסתי ללוח הבקרה, להגדרות שמע ושם בבקרת ווליום אין לי כלום (כמו שקורה מתי שאין דריברים).

משהו נוסף שראיתי במהל ההתקנים, יש לי סימן שאלה על PCI Device.

ניסיתי להתקין מחדש את הדריברים, הכל מחקתי, כל מה שקשור אליהם, וקיבלתי הודעת שגיאה:

realtek HD Audio driver remove failure

עשיתי אישור והמשכתי.

ניסיתי כל פיתרון אפשרי, שום דבר לא עובד.

אני ממש צריך קול, אז תעזרו לי :s05:

פורסם
  • מחבר

ניסיתי כבר. לא עזר.

פורסם
  • מחבר

Any One :s05:

פורסם

תבדוק בביוס מה ההגדרות לכרטיס קול..

פורסם
  • מחבר

א. מה זאת אומרת ? מה לחפש ?

ב. לאראיתי שום דבר בביוס שרשום בו Sound Card או משהו קשור.

ג. הרצתי חיפוש בגוגל על השגיא ומצאתי כמה אנשים עם אותה בעיה ב-ד-י-ו-ק אבל לאף אחד מהם לא הביאו פיתרון. יכול להיות שהפיתרון היחיד הוא פירמוט ? או שגם זה לא יסדר את הבעיה ? ומה יכול לגרום לזה ? עשיתי משהולא נכון בזמן ההתקנה |:

תגידו לי מה יכול לגרום לזה כדי שאני ישתדל לא לעשות את זה שוב.

תודה.

פורסם

לבדוק עם הכרטיס על DISABLE...

שלח מייל לGB תראה מה התשובה שלהם..

פורסם
  • מחבר

משהו שמצאתי בגוגל:

Remove the MSHDQFE folder from the Realtek Driver s r116+ before installing. Do this by extracting all the fils using Winzip or Winrar. Then run the setup

But first you will need to get your system back to normal.

Reboot into Safe Mode.

First goto ADD/ REMOVE and Uninstall KB888111. If will take a while. If it takes more than 5 minutes, it is most likely hungup and stop it. If it hangs you will need to remove kb835221 first then KB888111. You might need to reboot but can't remember. Ok now reinstall kb835221 as a separate file or reinstall r115 to get it back. (the lasted Realtek Driver s on Sagers site still have KB835221).

מה לעשות :|

מישהו יכול להסביר לי מה צריך לעשות ?

פורסם

גבר תנסה להתקין קודם את הדרייבר שמיועד ל צ'יפסט ולאחר מכן את הדריבר של REALTEK זה קורה לו לפעמים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים