פורסם 2003 בפברואר 622 שנים שלום לכולם האם בחשבון ADSL בנטויז'ן אפשר להתחבר גם דרך מודם אנלוגי??? אני מחובר כבר יומיים ל-ADSL, אבל יש לי מחשב נייד ישן ללא כרטיס רשת, או USB (מחשב IBM ThinkPad 365) - אלא רק עם מודם ואני רוצה גם איתו להתחבר לפעמים לאינטרנט. ניסיתי להתחבר דרך המודם האנלוגי ולהפתעתי הצלחתי. האם בכל חשבון ל-ADSL אצל ספק האינטרנט, אפשר להשתמש בו גם בתור חשבון למודם אנלוגי (בלי הגבלה), או זה כרוך בתשלום נוסף (כדי שאני לא הופתע בתשלום נוסף בסוף החודש)? בתודה מראש!
פורסם 2003 בפברואר 622 שנים מחבר עזוב אותך...זה סתם בזבוז כסף...תשתמש בADSL גם בנייד, אני יודע עם ICSאבל במחשב נייד אין כרטיס רשת (זהו מחשב מיושן: Pentium MMX 150Mhz, זיכרון: 24MB, הרד-דיסק: 1.6GB, מסך: "11.3 TFT, כרטיס מסך C&T עם 2MB זיכרון ומודם 56kpbs מסוג PCMCIA (מתחבר לחריץ PC CARD)).
פורסם 2003 בפברואר 622 שנים יש לי חבר שמשתמש במשתמש שלו ב-ADSL גם ב-dialup ואני חושב שהוא לא משלם. אתה פשוט יכול להרים טלפון לספק שלך ולשאול.
פורסם 2003 בפברואר 722 שנים אפשר להתחבר לחשבון ADSL דרך מודם רגיל..רק בעיה אחת.... תצטרך לשלם כסף על השיחה....
פורסם 2003 בפברואר 722 שנים אפשר להתחבר לחשבון ADSL דרך מודם רגיל..רק בעיה אחת.... תצטרך לשלם כסף על השיחה....זה הרי ברור. לא?
פורסם 2003 בפברואר 822 שנים השאלה היותר מעניינית היא האם אפשר להתחבר על שם משתמש וסיסמא שגלשתם בהם במודם ה56 קיי?כלומר ההיפך מה שהוא שאל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.