פורסם 2007 ביוני 1618 שנים אין שום יתרון מיוחד באלחוטי חוץ מהניידות...אני לא רואה סיבה למה אנשים שיושבים מספר סנטימטרים מהמחשב רוצים אלחוטי...יש לו לא מעט חסרונות כגון סוללות וכו....השאלה היא אם אתה באמת צריך אלחוטי...
פורסם 2007 ביוני 1618 שנים מחשב HTPC דורש ציוד היקפי.שאתה ככה יושב במחשב, ומשתמש במקלדת ועכבר, זה ממש בזבוז, זה אוכל בטריות, בזמן שאתה ממש תצטרך את המחשב, חוק מרפי שלא יעבוד כי נגמר הבטריה.סתם בזבוז כסף.
פורסם 2007 ביוני 1718 שנים לי יש מקלדת רגילה ועכבר אלחוטי הכי נוח לי ככה... כי את המקלדת אני לא מזיז הרבה. והעכבר כל הזמן זז והכבל תמיד היה נתפס לי בכבלים האחרים [יש לי פה מלא כבלים של המערכת,ראוטר,ממיר ועוד מלא] אז החלטתי שאני משקיע וקונה משהו נוח ואלחוטי
פורסם 2007 ביוני 1718 שנים כל אחד והצרכים שלו.לי אישית החוט של העכבר מפריע בעיקר במשחקים, ולענין המקלדת אם השולחן קטן אז זה טוב שאפשר לפנות כשהמחשב מכובה.לענין הבטריות : העכבר שלי נטען וגם מסמן לי מה מצב הבטריות והבטריות של המקלדת לוקח להן כמה חודשים טובים להגמר. אגב אני משתמש למקלדת בבטריות נטענות כך שלא אכפת לי כ"כ עליהן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.