פורסם 2007 ביוני 1418 שנים שלום אנשיםשאלה ראשונה בבקשה , איפה אני יכול לקנות כבל COAX ? ומה בערך המחיר ?אם יש באיזור הקריות חנות שמישהו מכיר אנ ישמח לשמוע2. האם היציאה שיש לי בלוח אם של גיגביט של COAX היא מספיק באיכות ? לוח GIGABYTE GA-965P-DS3 3. האם עדיף לשמוע מוסיקה ביציאה הזאת ?תודה לעוזרים(מדובר על רמוקלים Z5500)
פורסם 2007 ביוני 1418 שנים בעיקרון אפשר לקנות את הכבל הזה בכל חנות שמכבדת את עצמה אך מומלץ להשקיע קצת ולא לקנות את המינימוםלגבי היציאה על הלוח אם ... אני לא מכיר אותה אבל נראה לי שעדיף יהיה לשדרג בעתיד
פורסם 2007 ביוני 1418 שנים כמו כל כבל בננה רגיל לא? (RCA)התמונה העלו למעלה ^^^^^כן זה כבל RCA רגיל אבל שוב לכבל הזה יש הרבה רמות איכות איזה כבל מה ההתנגדות איזה בבנות מה איכותם והלאה ! ;D
פורסם 2007 ביוני 1418 שנים קניתי כבל כזה לא מזמן - נראה לי די מסוכך, לא?[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 ביוני 1418 שנים קניתי כבל כזה לא מזמן - נראה לי די מסוכך, לא? NIMM זה כבל שמיועד למערכות לרכב אפילו יש לך רמיוט עם הכבל האמצעי זה באמת רמיוט ;D אז כן צריך להיות לו סיכוך טוב
פורסם 2007 ביוני 1418 שנים מה זה הרימיוט? הכבל האמציע הוא פשוט חלק מהכבלים, מה שמחזיק אותם ביחד ולמה דווקא מערכות רכב?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.