עבור לתוכן

OC ל7900GT

Featured Replies

פורסם

אני וחבר שלי לקחנו GigaByte 7900GT של החבר שלי (NightShadow באתר) וחבר שלי הרכיב עליו Zalman VF700 Alcu (קירור מעולה) והתחלנו באוברקלוק ואמרנו בהתחלה יהיה יפה אם רק נגיע לביצועיו של ה-7950GT כאשר הקלוקים המקוריים של ה-7900GT הם 660@450 ושל ה7950GT הם:

700@550 הכל היה טוב סה"ב אחרי הOC הזה היה שינוי של 4-6 מעלות ואחרי זה ראינו שהולך חלק והמשכנו הכל בעזרת ה-ATI tool ובדקנו ארטיפקטים והכל היה סבבה אין בעיות המשכנו בOC והגענו ל-800@590 למי שלא הבין הגענו לממורי קלוק של ה-7900GTX!! :smile1: :smile1: (הקלוקים המקוריים של ה-GTX הם 800@650) ובעצם המטרה הבאה שלנו היא להגיע ל-7900GTX בביצועיו...

שיפורים מ-OC:

NFS carbon 5-8 FPS

3Dmark06@stock 1280*1024 score: 4200

3Dmark06@590/880 1280*1024 score: 5000

בקיצור שיפור אדיר ושבעיות רצון!

פורסם

יש לי בעיה קנטה ומפגרת!

כשעשיתי את הoc אז המד מסמן על core -600 ועל memory-800

אבל בניגוד לזה למעלה מעל המדים יש את ה-current clocks

שמסמן על core-450 memory-800

למה לעזזל זה לא שומר את ה-core???

פורסם

סחטיין על ההישג :yelclap:, אבל שנה בבקשה את כותרת הפורום בהתאם לחוקים

הבחור השני שניסה לגנוב את הת'רד - פעם הבאה שתפתח נושא ותנסה לגנוב תר'ד אחר בנוסף, תקבל אזהרה.

פורסם
  • מחבר

GGuyz אולי לא שמת לב אבל הבחור מלמטה זה הפרטנר שלי ל-OC

"אני וחבר שלי לקחנו GigaByte 7900GT של החבר שלי (NightShadow באתר)"

פורסם

סחטיין על ההישג :yelclap:, אבל שנה בבקשה את כותרת הפורום בהתאם לחוקים

הבחור השני שניסה לגנוב את הת'רד - פעם הבאה שתפתח נושא ותנסה לגנוב תר'ד אחר בנוסף, תקבל אזהרה.

ץגיד לי מה אתה גמור?!?!?! זה אני nightshadow!!!!! החבר שלו!! זה שעשה את ה-oc בתכלס!!!!!!!!!

ורק שאלתי שאלה בקשר ל-oc! שלי!!

פורסם
  • מחבר

ה-OC מצוין והכל אבל מופיעות נקודות צהובות על המסך וזה רושם שאין בעיות ככה שאני לא מבין מה יש האם הנקודות האלו נראות ארטיפקטים?

תמונה:

http://img377.imageshack.us/img377/1349/atitoolsz1.jpg

פורסם

חחחח מה אתה שרוט ??!

תראה כמה ארטיפקטים יש שם !!

גם לי קורה לפעמים משום מה שה ATITOOL לא מזהה את הארטיפקטים. אבל הם שם ובהמוניהם..

פורסם

אכן פספסתי את החלק הזה, מה שלא משנה את העובדה שנפתחו שני ת'רדים זהים על הנושא, וגם לא שונתה הכותרת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים