עבור לתוכן

בעיה רצינית| ה8800GTS שלי מתחמם הרבה מעבר לרצוי..

Featured Replies

פורסם

שלום,

לאחרונה היא לי בעיות של תקיעות באמצע משחק. חשבתי שזה בגלל הOC הקל שעשיתי לכ.מ, אז הורדתי את התדרים לתדרים הבאים:

Core Clock 611

Memory Clock 837

הOC בכלל לא רציני... הבעיה היא שהכרטיס מסך מתחמם ומגיע לטמפ' של מעל 80, לפחות 90 מעלות צלזיוס.

פתחתי את המארז כדי לאוורר אותו והדלקתי מזגן בחדר (כמה זה נשמע מטופש) אבל זה עבד והכרטיס לא עבר את ה73...

הבעיה היא שאחרי שעה, שעה וחצי של משחק הכרטיס נהיה רותח... ברמה כזו שאי אפשר לגעת בו!

אני מחפש קירור טוב לכרטיס מסך, משהו שיוכל לפתור את הבעיה. אלא אם כן יש לכם פיתרון אחר?

שאלה לסיום: אם אני מחזיר את התדרים לDefault זה יעזור? או שצריך להוריד בהדרגה?

פורסם

בטוח שאם תחזיר את התדרים ל-Default זה יעזור , אם אתה עושה OC לכרטיס ממולץ שתגביר את מהירות המאוורר

בכל מקרה אין לך מה לדאוג בקשר לבריאות הכרטיס , הכרטיס אמור לעבוד בטמפרטורות האלה ללא בעייה

פורסם
  • מחבר

איך אני מגביר את מהירות המאוורר?

ובקשר לשאלה השנייה שלי, איך להחזיר אותם לdefault? בהדרגה או פשוט ללחוץ על הכפתור?

פורסם

תוריד RivaTuner ותשנה שם את מהירות המאוורר וכן אתה יכול להוריד את זה בכפתור...

פורסם

ממליץ לך לא להחליף לו קירור (האמת שאני לא יודע אם כבר יצא קירור של חברה צד שני לכרטיס כזה..) זה יסיר לך את האחריות מהכרטיס..

אני גם לא רואה סיבה לעשות לו OC נכון לעכשיו.. הוא גם ככה די חזק למשחקים..

ואם בקלוקים של DEFUALT הוא רותח עד כדי רמה של קריסה או תקיעות אז אולי יש בעיה מסויימת..

אני מציע לך לבדוק לו טמפ' מקסימלית על CLOCKS DEFUALT תחת מאמץ של ATITOOL או 3DMARK-06 ולראות אם היא חורגת מהנורמה..

רק אז תדע אם הוא באמת חם כמו שאתה מתאר או שהוא בסה"כ עובד על טמפ' יחסית נורמלית..

פורסם

שים את המאוורר על 80% ככה.

אם המארז שלך אטום שלא שומעים מה שבפנים שים גם על 100%.

לי זה הגיע מקס' 82C זה היה על מאוורר אוטומטי (~60%) ובתדרים 620/950 או משהו כזה.

אני יריץ עכשיו 3DMark06 אני יגיד לך מה המעלות (שמתי 80% לא שומעים את הכרטיס מסך, המעלות בנתיים ירדו מ 66-67 ל64).

פורסם

חבל שאי אפשר להגדיר שבמנוחה הוא יפעל על 80% ובעומס אם צריך שיעלה את המהירות...

פורסם
  • מחבר

וואו לא ידעתי שזה אפשרי :]

עכשיו הוא ממש מקורר.. שמתי אותו על 100% והוא לא עובר את ה53 מעלות!

תודה על העזרה

פורסם

כאילו מה לפני שעושים OC לא מתעניינים לכמה מעלות הוא יגע ואיך ניתן להגביר את מהירות המאוורר ...חחח מצחיקים

בעיה נפטרה :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים