עבור לתוכן

MX 5021 על SB live!

Featured Replies

פורסם

קניתי את ה MX 5021 לפני איזה זמן. הם מדהימים, טובים יותר מה FX 6021 לדעתי, אבל זה עניין של טעם.

בכל מקרה הכרטיס קול שלי הוא Soundblaster Live! עתיק. אני תוהה אם זה משנה, כל עוד אני לא משתמש בסראונד, ואם כרטיס חדיש יותר ישפר את איכות הסאונד.

מה דעתכם?

פורסם

זה לא ממש משנה אם אתה שומע סראונד או סטריאו... SB LIVE זה כרטיס די מעפן ולפי דעתי כרטיס חדש יותר (אודיג'י או אחד מהאחרים שמומלצים בFAQ...) יוציא יותר מהמערכת הזו

פורסם
  • מחבר

יש סיבה להשקיע יותר, בכרטיסים כמו 5.1 maya או ב M-audio Revolution 5.1?

אני לא רוצה לזרוק כסף על תכונות שאין לי בהם שימוש, כמו 5.1 ותקני גיימרים )אני לא משחק(

פורסם

גם האודיג'י ב200 ש"ח יהייה טוב יותר מהלייב... לפי דעתי השיפור במוסיקה יהייה משמעותי עם כרטיס טוב יותר, והכרטיסים שהזכרת יספיקו להוציא את המקסימום (או לפחות קרוב מספיק) מהמערכת החדשה שלך.

חוץ מזה, ה5.1 זה משהו שיש היום בכל הכרטיסים והתקנים זה סתם בונוס בכרטיסים של חברות שהם לא קריאייטיב ::)

פורסם
  • מחבר

אני מניח שאם אני לא משחק עדיף לי את אחד הכרטיסים שמומלצים בקטגוריית המולטימדיה )לא של קריאייטיב( ועכשיו אני צריך לראות מה התקציב שלי...

:-\ מחשבים זה עסק יקר ואני שואל יותר מדי שאלות

תודה על העזרה

פורסם

שיפור אדיר.. גם אני עשיתי את השדרוג שלי מלייב..

אין לך מה לחשוב.. לך על אחד מהכרטיסים שצוינו ואני ממליץ כמו תמיד על שלי :)

פורסם
  • מחבר

שיפור אדיר.. גם אני עשיתי את השדרוג שלי מלייב..

אין לך מה לחשוב.. לך על אחד מהכרטיסים שצוינו ואני ממליץ כמו תמיד על שלי :)

אני חושב שזה מה שאעשה, בסופו של דבר. ולו בגלל ש M-audio הם בבעלותם של Avid והרגשות שלי כלפיהם הם כמו אלו של נערת טיפש-עשרה כלפי להקת הבנים האהובה עליה.

פורסם

O_o

האמת שאני לא יודע אם הרבולושן שווים השקעה של 200 ש"ח מעבר למאייה... אבל אם אין לך בעייה של תקציב- תתחדש.

פורסם
  • מחבר

O_o

האמת שאני לא יודע אם הרבולושן שווים השקעה של 200 ש"ח מעבר למאייה... אבל אם אין לך בעייה של תקציב- תתחדש.

עכשיו אתה אומר... ואני כבר התחלתי לחבב את הרעיון, לבדוק איך הוא נשמע כחלק מהמפרט שלי, וכו'... :P

ואגב אם לא הייתה לי בעית תקציב הייתי פשוט שולך את אלפרד לקנות את הכרטיס הכי יקר בשוק, אבל זה כמובן לא המצב.

אם אתה חושב שהוא סתם עולה עוד 200 שקל אז אני כמובן אוותר עליו, למרות אילן היוחסין והכל. אבל תגיד: למה אין שום רישום של הכרטיס הזה בזאפ ודומיו?

פורסם

בזאפ אין את הכרטיס הזה כי הוא לא נמכר כמו הכרטיסים של קריאייטיב ויחסית מעט מאוד חנויות מחזיקות אותו...

דבר נוסף, הרבולושן טוב יותר מהמאייה בלי שום ספק, ומה שאני התכוונתי להגיד זה שאני לא בטוח שהייתרון שלו על המאייה שווה 200 ש"ח... אם הוא הייה עולה איזה 70~100 ש"ח פחות, לא הייתי מתלבט.

פורסם

אפשר קישור למאיה ב200 ש"ח פחות?

ראיתי אותו בינון דיגיטל ב550..

פורסם
  • מחבר

בזאפ אין את הכרטיס הזה כי הוא לא נמכר כמו הכרטיסים של קריאייטיב ויחסית מעט מאוד חנויות מחזיקות אותו...

דבר נוסף, הרבולושן טוב יותר מהמאייה בלי שום ספק, ומה שאני התכוונתי להגיד זה שאני לא בטוח שהייתרון שלו על המאייה שווה 200 ש"ח... אם הוא הייה עולה איזה 70~100 ש"ח פחות, לא הייתי מתלבט.

ובכן אני אומנם אוהב אודיו איכותי אבל אני לא חושב שאני אודיופיל, בעיקר מבחינת היכולת אבחנה והקשבה שלי. החשש שלי מהמאיה הוא מקנייה של כרטיס מחברה שקשה למצוא עליה מידע, לפחות באתרים שאני מכיר, גם מחו"ל. אז אני אשאל ככה: איך הרבולושן מול האודיג'י הזול והאם אני חושש סתם מהמאיה כי המוח שלי נשטף על ידי פרסום?

פורסם

אתה חושש סתם מהמאייה...

והרבולושן אמור להיות הרבה יות טוב מהאודיג'י במחירים דומים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים