עבור לתוכן

מחפש רמקולים (עד המחיר של ATP3) - רק 2.1.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם..

אני מחפש לקנות רמקולים, רצוי מאוד מwww.ksp.co.il, את האמת, רק דרך שם.

אבקש לא לעבור את התקציב.. לא יותר מ365 ש"ח.

הרמקולים האלו נועדו בעיקר לאמא שלי ולכן היעוד שלהם הוא להשמיע מוזיקה ולא ברמה חזקה מדי.

רמה בסיסית וטובה, שיהיה אפשר גם שקט.. אני לא מחפש רמקולים שירעידו את החדר אלא שישמיעו מוזיקה באיכות טובה.

אם המומלץ הוא ATP3 וראיתי שכאן הוא מומלץ.. אז אשמח לקנות אותו :xyxthumbs:.

נ.ב, אם אני קונה את ATP3 (במידה והוא עונה לדרישות שלעיל) מה צריך לעשות לפני שמשמיעים דרכו מוזיקה? (הבנתי שצריך לתת לו כמה שעות על מוזיקה קלה או משהו..).

פורסם

ATP3 אכן הכי מומלץ

פורסם
  • מחבר

ATP3 אכן הכי מומלץ

גם לדרישות שלעיל?

פשוט קראתי ביקורת עליו שאומרת שאין לו אפשרות לשליטה בסאב-וופר או משהו כזה.. ואני פוחד שבעקבות הדבר, הרמקולים ירעשו מדי.

אני מקווה שזה עונה על הדרישות כי עד 17:00 הרמקולים האלו כבר יהיו אצלי :xyxthumbs:

וגם, מה בקשר ל:

"נ.ב, אם אני קונה את ATP3 (במידה והוא עונה לדרישות שלעיל) מה צריך לעשות לפני שמשמיעים דרכו מוזיקה? (הבנתי שצריך לתת לו כמה שעות על מוזיקה קלה או משהו..)."

פורסם

גם לדרישות שלעיל?

פשוט קראתי ביקורת עליו שאומרת שאין לו אפשרות לשליטה בסאב-וופר או משהו כזה.. ואני פוחד שבעקבות הדבר, הרמקולים ירעשו מדי.

אני מקווה שזה עונה על הדרישות כי עד 17:00 הרמקולים האלו כבר יהיו אצלי :xyxthumbs:

וגם, מה בקשר ל:

"נ.ב, אם אני קונה את ATP3 (במידה והוא עונה לדרישות שלעיל) מה צריך לעשות לפני שמשמיעים דרכו מוזיקה? (הבנתי שצריך לתת לו כמה שעות על מוזיקה קלה או משהו..)."

אם אני לא טועה זה נקרא Burn משו...בכל מקרה לפי מה שהבנתי ממש לא חובה לעשות את זה ובמשך הזמן בשימוש ברמקולים התהליך ייעשה לבד באופן טבעי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים