עבור לתוכן

לכל אלה שפקפקו בי - הנה תוצאה ביניים שכן נשמרה-שיא ישראלי חדש (3D MARK)

Featured Replies

פורסם

מ 2.53 אתה בקושי עובר ת'2.8 ? איזה בזבוז :P

יש לי 1.8 ואני לוקח אותו ל 2.7, ואני בטוח שעם עוד וולטז אני ארים אותו יותר מזה, יודע מה? אני הולך לנסות את זה עכשיו !

פורסם

כמה דברים:

א. איזה קירור יש על המעבד?

ב. 1.55 וגם 1.6 זה די בטוח למעבד שלך....

SHIBBY, לא הייתי קורא למפרט שלך זול..... AT7 MAX2??? אחד הלוחות היקרים (אם לא היקר ביותר) ל-AMD. מעבד 2400+??? אחד המעבדים היקרים של AMD (ותקן אותי אם אני טועה, היקר ביותר בזמן שקנית אותו...)

פורסם

לדעתי אתה צריך להעלות את המתח גם למעבד וגם לזכרונות, המעבד צריך יותר מתח כדי לפעול במהירויות גבוהות יותר, וכנ"ל גם הזכרונות. תנסה ותבדוק, במקסימום תיהרס לך החומרה ;D

עריכה: ותגיד, על איזה FSB המעבד והזכרונות?

פורסם

כמה דברים:

SHIBBY, לא הייתי קורא למפרט שלך זול..... AT7 MAX2??? אחד הלוחות היקרים (אם לא היקר ביותר) ל-AMD. מעבד 2400+??? אחד המעבדים היקרים של AMD (ותקן אותי אם אני טועה, היקר ביותר בזמן שקנית אותו...)

הוא קנה תמפ'ט מחו"ל, הלוח עלה 170~$ :-) הכל עלה לו 3000+ שקלים, אז... ::)

פורסם

אני לא מבין מה אתם רוצים משיבי, הוא צודק ב-100%, הבן-אדם קנה מחשב יקר עם הזכרונות הכי מהירים ולוח הכי טוב ל-RDRAM,

שם עליו את הכרטיס מסך הכי יקר שיש, ומעבד גם אחד הכי יקרים, אז בטח שהוא יקבל תוצאה כזו, והמערכת שהוא קנה היא סתם בזבוז

כסף, היה אפשר עם מערכת מבוססת DDR לבנות אחלה מערכת עם מעבד P4 1.8 להעביר OC רצחני ל-2.7 ולקבל תוצאה יותר גבוהה,

לא נעשה במערכת הזו כמעט שינוי, OC של 300Mhz זה רציני? :lol: {אולי לפנטיום 1 אבל לא לפנטיום 4}, אז אל תתגאה יותר מידי

את התוצאה הביא הכסף ולא ההשקעה.

פורסם

כמה דברים:

הוא קנה תמפ'ט מחו"ל, הלוח עלה 170~$ :-) הכל עלה לו 3000+ שקלים, אז... ::)

קודם כל נכון:) ובהכל הוא מתכוון למעבד+לוח+זכרונות (קורסייר 3200 ששרפתי ::))+כרטיס מסך+ כמה שטויות...

אבל הדיון הזה לא עלי...

לא השוותי אותו אלי. אמרתי שהוא קנה מערכת יקרה וקיבל תוצעה גבוה.

אני לפני הOC להכל קיבלתי 10000, 4000 נקודות זה שיפור יפה לא? והמעבד לא היה בOC בכלל...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים