עבור לתוכן

סיקור בלעדי (טוב לפחות בישראל) על לוחות הX38 של ABIT!!!

Featured Replies

פורסם

אור אם יש תמיכה ללוח אם כלשהו ,יהיה רשום בפרוש , תאמין לי .

• תגובות 58
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אז אתה מנסה להעביר לי מסר כלשהו שBit-Tech משקרים\לא מקצועיים?

אם לא שמת לב, היה כתוב שIntel's P35 chipset unexpectedly supports PCI-Express 2.0

זה אומר שכנראה חברות לוחות האם לא ידעו על כך או\ש אינטל הכניסו בסתר את התמיכה הזאתי.

עריכה: אתה לא מאמין להם? טוב הנה עוד אתר: http://www.nordichardware.com/news,6495.html

(פחות אמין אבל גם אתר.)

פורסם

סליחה שנכנסתי לויכוח :-\ אין לי מושג אם יש תמיכה או , ותאמת זה לא מענין אותי

יותר מעניין אותי יכולות האוברקלוק של הציפסטים החדשים .

ורק אמרתי שאם לוח אם תומך , אז מן הסתם יהיה רשום במפרט שלו באתר הבית .

פורסם
  • מחבר

סליחה שנכנסתי לויכוח :-\ אין לי מושג אם יש תמיכה או , ותאמת זה לא מענין אותי

יותר מעניין אותי יכולות האוברקלוק של הציפסטים החדשים .

ורק אמרתי שאם לוח אם תומך , אז מן הסתם יהיה רשום במפרט שלו באתר הבית .

טוב, יכולת האוברקוק של הצ'יפסטים החדשים גבוהה בהרבה מהצ'יפטסים הישנים, :itschy:

מה שאתה אומר אכן נשמע הגיוני, אך כאן מדובר במקרה חריג, שסביר להניח שגם החברות של לוחות האם לא ידעו על כך. :hat:

בטח בחודשים הבאים הם יתחילו להתגאות בזה :jump:

פורסם

יש לך כרטיס מסך של PCIE 2? :nixweiss:

אז מאיפה לך לדעת? על ידי כך שלא כתבו באתר היצרן או על הקופסא? :screwy:

נ.ב: אתה צריך לעדכן את המפרט שלך כי לא כתוב בכלל שיש לך את לוח האם הזה :lol:

יש לי כרטיס EVGA 7950 GT KO ויש לי גם LEADTEK 8600 GT EXT

וסלח לי על השאלה הבאה?

האם בחיים שלך ראית איך נראה כרטיס PCIE2?

מאיפה לי לדעת? בניגוד אלייך שמתרגם טקסטים שאין לו טיפה הבנה בהם ונותן קרדיט לעצמו ושלא ראה לוח P35 מימיו ככל הנראה או לצורך העניין גם לוח 975X

ובטח שלא החזיק אחד. אני כן. תפנים את זה.

במפרט שלי לא כתובים הרבה דברים, לא מספיק לך שאמרתי לך שיש לי לוח כזה? לשלוח לך קבלה אולי שתאשר לי?

פורסם
  • מחבר

יש לי כרטיס EVGA 7950 GT KO ויש לי גם LEADTEK 8600 GT EXT

וסלח לי על השאלה הבאה?

האם בחיים שלך ראית איך נראה כרטיס PCIE2?

מאיפה לי לדעת? בניגוד אלייך שמתרגם טקסטים שאין לו טיפה הבנה בהם ונותן קרדיט לעצמו ושלא ראה לוח P35 מימיו ככל הנראה או לצורך העניין גם לוח 975X

ובטח שלא החזיק אחד. אני כן. תפנים את זה.

במפרט שלי לא כתובים הרבה דברים, לא מספיק לך שאמרתי לך שיש לי לוח כזה? לשלוח לך קבלה אולי שתאשר לי?

אוקיי יפה שיש לך, אבל תרשום במפרט (עצה)

כן, ראיתי כרטיס PCI EXP 2, ה2900XT, שבעתיד לא יהיה צורך בחיבור ה6 פין ונישתמש ב8 פין בלבד, אז כן,

מה זאת אומרת אין הבנה, יש לי הבנה הקיפה בעיניין ואין לך זכות לומר אחרת כי אינך מכיר אותי.

רק שתדע שאני כן (ואני לא מאמין שיש אנשים שלא מהפורום הזה) מכיר את לוחות הP35 וה975X

ועוד פעם, יפה שיש לך, רק אם תועיל להכניס אותו למפרט (עצה)

אתה לא מעדכן את המפרט שלך?, אתה משתמש במחשב המפרט או שיש לך כל מחשב מפרט שונה?, מדוע אינך כותב?, ומאיפה אני אמור לדעת, התבססתי על המפרט שלך.

נ.ב בפעם הבאה שתכתוב אל תיהיה כל-כך תוקפני.

ומסתבר שלוחות הP35 תומכים בPCI-E 2 אם לא קראת את הכתבה מBit-Tech ואתה טוען שהם לא אמינים...

פורסם

מספיק עם השטויות, PCIE2 זה לא פלא טכנולוגי, אם זה היה נותן שיפור כלשהו מילא, אבל החיבור בסך הכל מספק יותר חשמל דרך החריץ, זה הכל מה עשיתם מזה, מה זה משנה אם תצטרך לחבר את הכרטיס לספק או שהחשמל יסופק דרך החריץ? זה באמת משנה לכם?

PCIE מספיק מהיר, הכרטיסים אפילו לא מנצלים את PCIE במלאו.

אתם מתווכחים על שטויות, וכל הדיון הזה הוא שטות, אין כאן שום מהפכה טכנולוגית, להפך, לאחר שנה הושקו ערכות שבבים שלא נותנות שיפור בשום תחום של ביצועים וזה עוד עולה יותר, זה נקרא ללכת אחורה...

פורסם

מהלך מאוד משונה. מזכיר את תמיכת הCrossfire ב965P, וכנראה שמדובר משאריות פיתוח ה-X38(בהחלט מתקבל על הדעת שהP35 הוא X38 מסורס), מה שאומר שאינטל אינה מעוניינת לתת יד לגילוי.

בכל מקרה מוזר לדעתי שרק bit-tech פרסמה חדשה על העניין, וגם מעניין מה המקור שלה. nordichardware ואחרים כפי הנראה, פשוט הסתמכו על דברי bit-tech.

פורסם
  • מחבר

מהלך מאוד משונה. מזכיר את תמיכת הCrossfire ב965P, וכנראה שמדובר משאריות פיתוח ה-X38(בהחלט מתקבל על הדעת שהP35 הוא X38 מסורס), מה שאומר שאינטל אינה מעוניינת לתת יד לגילוי.

בכל מקרה מוזר לדעתי שרק bit-tech פרסמה חדשה על העניין, וגם מעניין מה המקור שלה. nordichardware ואחרים כפי הנראה, פשוט הסתמכו על דברי bit-tech.

שלחתי מייל לABIT (לא משהו באנגלית, סתם הייתי מעולה, כל מילה באות גדולה :lol:), על הPCIE 2, ניראה כמה זמן יקח להם לענות לי אם הם בכלל יענו לי.

פורסם

סביר להניח שלא תקבל על זה תשובה במייל, אולי תקבל תשובה בפורמים שלהם...

פורסם
  • מחבר

סביר להניח שלא תקבל על זה תשובה במייל, אולי תקבל תשובה בפורמים שלהם...

גם יכול להיות,

אך עדיין אני מאמין שיש תמיכה של PCI E 2 בלוחות הX3X

פורסם

גיא , ידוע לך איך לוחות הp35 , באוברקלוק עם מעבדי הקוואד ?

ושאלת החודש , האם לפי דעתך כדאי להמתין ל x38 ?

ה-P35 טובים בהרבה באוברקלוק עם מעבדי קוואד. אני חושב שהם היו יכולים להיות אפילו טובים יותר, אבל הם ללא ספק שיפור ניכר מכל שאר הציפסטים.

בקרוב מידע נוסף ;)

פורסם
  • מחבר

ה-P35 טובים בהרבה באוברקלוק עם מעבדי קוואד. אני חושב שהם היו יכולים להיות אפילו טובים יותר, אבל הם ללא ספק שיפור ניכר מכל שאר הציפסטים.

בקרוב מידע נוסף ;)

הP35 מעולים ולדעתי יהיו כמו ההצלחה של ה965P, ואני גם חושב (או כמעט בטוח) שהם תומכים בPCI EXP 2

פורסם

מן הסתם הם יצליחו כי אין הרבה אלטרנטיבה, אך הגזמת פראית בהערצתך למוצר.

השיפורים מינוריים בסה"כ, ובנימה אישית אכזבו אותי מאוד, אך אין ספק שהP35 יעמוד טוב יותר באוברקלוק עם מרובעי הליבה ומעבדים מהדור הבא.

קצת סבלנות וכולכם תקבלו מספיק מידע על הנושא.

פורסם
  • מחבר

מן הסתם הם יצליחו כי אין הרבה אלטרנטיבה, אך הגזמת פראית בהערצתך למוצר.

השיפורים מינוריים בסה"כ, ובנימה אישית אכזבו אותי מאוד, אך אין ספק שהP35 יעמוד טוב יותר באוברקלוק עם מרובעי הליבה ומעבדים מהדור הבא.

קצת סבלנות וכולכם תקבלו מספיק מידע על הנושא.

נקווה שהסבלנות הזאתי תיגמר עד סוף יולי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים