עבור לתוכן

גזענות רצחנית באתר ה"יהודי" רוטר נט

Featured Replies

פורסם

רגע, אני חשבתי שמדובר על רוטרנט ולא שמעון פרס.

לא ראיתי שום דבר חריג בתגובות ברוטר, הם (חברי הפורום) אולי מהצד הימני (והדתי) יותר של המפה.

ולכן רוב התגובות שם בפורום הן בעלות אופי כזה. אבל לכל אחד מותר להביע את דעתו, אין כאן כל קריאה לרצח או משהוא דומה.

אני לא מסכים איתם על הרבה נקודות, פרס עשה ותרם המון למדינה (חלק גלוי וחלק נסתר לחלקנו).

חוכמה "גדולה" היא למדוד דברים בראיה לאחור, ולאמור הוא טעה. "אם לא עושים לא טועים" וזו לא קלישאה.

עדיין, אני מבין למה יש אנשים שלא בוטחים בו, תמיד נראה שיש לו סדר יום סודי שאף אחד לא יודע. תמיד נראה שאם תבחר בו על סמך מצע מסויים, הוא עלול להוציא גם שפנים אחרים מהכיס. אין מה לעשות הוא פוליטיקאי. :nixweiss: אחרי הכל.

אבל נראה לי שהוא הפוליטיקאי הכי ממלכתי ובינלאומי שלנו. מגיע לו להיות נשיא.

ולכן הוא קיבל את התפקיד האחרון שלו.

אחרי זה יש פרישה, מוות או כלא. :lol:

אבל אין יותר הפסדים.

נ.ב. רוטר לא היו פורום ה- WAREZ הראשון בישראל ?

פורסם

נ.ב. רוטר לא היו פורום ה- WAREZ הראשון בישראל ?

א. אתם לא צודקים. באתר של רוטר יש הסטה לרצח והרבה. לא בדיון הספציפי הזה, אבל בכלליות רוטר זה אתר גזעני ואנטי דמוקרטי.

ב. רוטר בירת ה-Warez הישראלי. האפס הזה אפילו מעז לדרוש כסף בשביל גישה למאגרי לינקים ושרתי אחסון. שוב, במדינה נורמלית האידיוט הזה ממזמן היה חולק תא עם איזה פדופיל.

פורסם

מעבר לכך הציבור הזה בחר אותו גם (הרי אנחנו במדינה דמוקרטית), הוא לא אחראי להרג של יהודים תמימים.

אני לא בחרתי אותו. 120 מושחתים שלכאורה מייצגים אותי בחרו בו.

הסכם אוסלו גם בזמנו היה רעיון גרוע. לקח לאנשים כמה שנים להתעורר, אך גם בזמנו כמעט מחצית העם(ואני סבור שאף יותר אם נתייחס ליהודים) התנגדו למהלך.

פורסם

חדשות מישעיהו הנביא

"לכן שמעו דבר ה', אנשי לצון מושלי העם הזה אשר בירושלים. כי אמרתם כרתנו ברית את מוות ועם שאול עשינו חוזה (ובתרגום: ארי אמרתון גזרנא קיים עם קטולא ועם מחבלא עבדנא שלמא -פירוש: הרי אתם אומרים עשינו ברית עם המוות ועם המחבלים עשינו שלום),

שוט שוטף כי יעבור כי שמנו כזב מחסנו ובשקר נסתרנו ... וכופר בריתכם את מוות וחזותכם את שאול לא תקום...

והייתם לו למרמס. מדי עברו יקח אתכם כי בבקר בבקר יעבור ביום ובלילה והיה רק זועה

(ישעיהו פרק כ"ח פסוקים י"ד- כ"ב)

פורסם

בקיצור ישעיהו אומר, אין מצב לשלום נחיה במלחמה כל הזמן? זה מה שאתה אומר?

פורסם

הרב עובדיה שליט"א הוציא פסק הלכה מפורסם שאומר :

שאם יהיה שלום אמיתי יש לעשות אותו אפילו במחיר של שטחים .

אבל אם ידוע שהשלום לא יהיה אמיתי ועדיין ימשיכו ברציחות אין לעשות שלום כלל ואין לוותר על שטחים.

וזה מה שאומר הנביא

כי שמנו כזב מחסנו ובשקר נסתרנו

המנהיגים שעשו שלום עם המחבלים , שיקרו את עם עם ישראל , וידעו בנפשם , שהשלום לא יהיה אמיתי ועדיין ימשיכו עם רציחות .

פורסם

למה אתה מצטט את הרב? אין לך דעה משל עצמך?

פורסם

דיעה בנהול המדינה ? ,אין לי שמץ של מושג איך להנהיג את המדינה .

פורסם

ולמה נדמה לך שלרב יש? הוא חבר כנסת? שר בממשלה? יש לו דוקטורט במנהל?

פורסם

תשמע דן לנהל את מדינת ישראל זה בין המשימות הכי גדולות שיש שבעולם .

אפילו בעלי דוקטורט יתקשו לנהל אותה בהצלחה .

אני לא יודע איך להסביר לך , אבל אני מאוד מעריך דברי תורה , לא בגלל שזה נקרא תורה , אלא מהדברים עצמם .

פורסם

לצערי הוא לא האתר היחיד.

לא פעם ייצא לי לקרוא ב-ynet תגובות גזעניות, כשבתקנון הם, לכאורה, אוסרים פרסום תגובות כאלו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים