פורסם 2007 ביוני 1318 שנים ראיתי כמה תמונות של כרטיסי מסך שצבעו אם טוש.זה נראה יפה כי זה זוהר אם יש תאורת לדים.עכשיו השאלה שלי אם אני יוכל לפגוע בכרטיס מסךעם סוג מסויים של צבע או שצביע בכללי יוכלה לפגוע.וזה יוכל לפגוע לי באחריות?
פורסם 2007 ביוני 1518 שנים חוץ מזה שזה יפגע לך באחריות אתה כותב "עם" עם א' ושמ המשתמש שלך מסתיים ב 93 ... לא כדאי
פורסם 2007 ביוני 1518 שנים מחבר מה אתה מנסה להגיד פה בגלל שאני בן 14 אני לא יוכל לעשות כלום,נכון אני לא כמו הגדולים פה אם הפרויקטים של בניה,אני עושה לאט לאט.עשיתי חיתוך כבר למארז,מוד לד.טוב לא משנה אני לא עושה אם זה פוגע באחריות
פורסם 2007 ביוני 1518 שנים אני לא אומר שלא תצליח בגלל שאתה בן 14 .. אני אומר שלא כדאי בגלל שאין לך הרבה ניסיוןאגב אני לא יעשה דבר כזה אפילו אם זה לא יפגע באחריות שלי
פורסם 2007 ביוני 1718 שנים למה? מה הסיכונים? אני מתכנן מחשב פרספקט.. אז יש מצב שאני אעשה את זה יש מצב שגם תכתוב פרספקס במקום פרספקט?!
פורסם 2007 ביוני 1718 שנים לא אין מצב מה תעשה? אה? מה מה תעשה? נו נראה אותך חחח סתם ועכשיו רציני, זה יכול לפגוע במחשב? חשבתי על הלוח אם בעיקר, האחריות במילא נגמרה לי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.