פורסם 2007 ביוני 1418 שנים Z8 הוא הבננה והעכשיו בדקתי הוא סימביאןSymbian OS v9.2, UIQ 3.1http://www.gsmarena.com/motorola_rizr_z8-1863.php
פורסם 2007 ביוני 1418 שנים מחבר בשורות טובותיש אחריות יצרן על הפומית הארורה הזאת.הם סידרו לי את הפלאפון.יש לציין שהשירות של אורנג' באמת סבבה הבעיה היא כשיש לך תקלה קטנה בטלפון שלא באחריות יצרן ולא באחריות שאתה משלם חודש.אז הם נכנסים בך במחיר.ראיתי שם כמה אנשים שדי קיבלו הלם חח.בכל מקרה אני מאמץ את כל מה שאמרתם על מוטורולה ביחוד הדברים הרעים לפחות למכשירים שמגיעים לארץ.המכשיר הבא שלי כנראה יהיה אריקסון..מקווה שאתם תומכים במהלך חח
פורסם 2007 ביוני 1418 שנים יצא לך לשמוע פה גם דברים רעים על אריקסוןתשמע על כל חברה דברים רעים וטוביםולא יודע מה איתך אני ביינתים עם המוטורולה שליוהבא יהיה גם מוטורולה אלא אם כן אני ארצה מצלמה טובה ופה האריקסון לוקחים את כולם בסיבוב
פורסם 2007 ביוני 1418 שנים מחבר מה שאהבתי במוטורולה זה המסך.לדעתי המסך הכי מואר והכי עוצמתי מהפלאפונים בטווח המחירים האלה.[br]פורסם בתאריך: 14.06.2007 בשעה 23:47:35תראה אני באופן כללי אוהב תמכשיר שיש לי.ביחוד את המצלמה והמסך.לדעתי המסך של הפלאפון הזה הוא ברמה וגם המצלמה בכלל בכלל לא רעה.גם ראיתי איפשהו שהוא נבחר לפלאפון של שנת 2007 או משהו כזה..אבל יתכן שמדובר רק על קריטריון המכירות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.