עבור לתוכן

פומית במוטורולה V3X

Featured Replies

פורסם

אני יודע שזה אולי ישמע דבלי אבל אני לא בטוח אם נהרסה לי הפומית או שפשוט זה בוטל בהגדרות.

הפומית לא מגיבה לי.אין את השעון במסך החיצוני הקטן והשיחות לא מתנתקות כשאני סוגר את הפומית

מדובר בטלפון מסוג מוטורולה V3X.אם יש משהו שיכול לעזור אני אודה לו.

פורסם
  • מחבר

בכל מקרה אם למשהו יש תטלפון הזה והוא יודע או חושב שהוא יודע מדוע התבטלה לי הפומית שישתף אותי.

יתכן וזו בעיה טכנית של הטלפון..ואז אני בבעיה חח

תודה לכל העוזרים

פורסם

אני לא חושב שיש הגדרה שתכבה את זה

יש הגדרה לגבי סיום שיחה כשאתה פותח או סוגר תפומיות אבל לנתק לגמרי לא

אם הוא לא מראה לך שעון כנראה שמשהו שם התנתק קח לתיקון

פורסם
  • מחבר

תודה אחי

וזה ילמד אותי את הלקח לא לקנות בחיים טלפון עם פומית.זה פשוט מראש מועד לפורענות.

אני מקווה שיש אחריות יצרן על זה.

תודה גבר שוב פעם.

פורסם

תודה אחי

וזה ילמד אותי את הלקח לא לקנות בחיים טלפון עם פומית.זה פשוט מראש מועד לפורענות.

אני מקווה שיש אחריות יצרן על זה.

תודה גבר שוב פעם.

גם נכון אבל זה מוטורולה זה :puke:
פורסם

האמת אין בעיות עם טלפונים עם פומיות - כל הפלאפונים שלי היו כאלה.

הבעיה היא בעיקר במכשיר הספציפי ויותר במוטרולה, מכשיר זוועה ואם כבר לא קונים משהו זה יהיה פלאפונים ממוטרולה

פורסם

האמת אין בעיות עם טלפונים עם פומיות - כל הפלאפונים שלי היו כאלה.

הבעיה היא בעיקר במכשיר הספציפי ויותר במוטרולה, מכשיר זוועה ואם כבר לא קונים משהו זה יהיה פלאפונים ממוטרולה

צריך לרשום את זה איפשהו בתנ''ך !!
פורסם

כן למה לא

בואו נהיה עדר ונקנה כולנו נוקיה

לידיעתכם כמה עובודות:

מוטורלוה הייתה החברה הראשונה שייצרה פלאפון כלשהו.

מוטורולה הייתה החברה הראשונה שיצרה פלאפון עם פומית ומאז כל החברות משתמשות בזה כולל נוקיה

מוטורולה הייתה הראשונה להוציא פלאפון דק-ומאז כל החברות מעתיקות.

בארץ משום מה יש מגמה של למכור פלאפונים זולים של מוטורולה או למכור פלאפונים ממוחזרים שלהם כחדשים ולכן נוצר מצב של הרבה בעיות מה גם שהתרגום של הספקיות בארץ דופק תמערכת הפעלה בגלל התקיעה של המפעילות של כל מיני לינקים תמונות וחסימות שונות.

כמו כן משום מה אנשים קונים פלאפונים זולים וצפים שהם יהיו משהו מפוצץ.

ועוד משהו,משום מה יש לי 7 פלאפונים שונים של מוטורולה ואף אחד מהם לא נדפק ולא כלום וכולם עובדים מעולה.(כולל 4 פלאפונים עם פומית-3 V3 ועוד אחד ישן שכבר לא כ"כ בשימוש -STARTECK ובכולם הכול עובד מעולה)

פורסם

genia, אתה כל כך צודק.

היו לי המון מוטורולות, ולבני המשפחה שלי גם לא מעט נוקיות, סמסונגים, אריקסון וגם SE אחד, והמסקנה חד משמעית - מוטורולה יותר טובים מכולם ולא יעזור כלום. היחידים שמתקרבים הם נוקיה, וגם אז זה בגלל הדגמים הסימביאנים שלהם, כי בדגמים הלא סימביאנים אין להם שום יתרון על מוטורולה.

פורסם

יש גם סוני

ואצלי הV3X מתפרק לאיטו, הראשון אחרי כמה ימים נדפק (אם כי באשמתי, ניסיתי לעשות לו כמה מודים :P) השני שקיבלתי חדש מהקופסא הפסיק לזהות את הרשת של אורנג' השלישי, גם כן חדש מהקופסא, עשה את אותה הבעיה והרבעי שאני מניח שהוא מחודש, מתפרק - הכפתור של הווליום כבר נפל וכשמישהו מדבר אז שומעים רעשים ואם אני משחק הרבה אז הכל מתחיל להתחרבש (ארטיפקטים :-\)

הE1K שהיה לי (ולאחותי) - עבד מצוין עד שהוא הפסיק להטען, החלפנו פלאפון ושוב הפסיק להטען, החלפנו פלאפון ומטען ושוב זה קרה :-\

הסמסונג 824 (הצדפה הצבעוני הזה שהיה פעם) - עבד כמו גדול 3 וקצת שנים, היה צריך להטעין אותו פעם בשבוע ואפילו פעם אחת לא הלכתי לתיקון איתו

הסוני אריקסון שהיה לי - עבד מצויין יותר מ5 שנים (היה גם של אחותי)

הטלית שיש לאחותי אוהב להתקלקל (או שהיא אוהבת להרוס אותו, אין לי מושג מה הבעיות שם)

פורסם

genia, אתה כל כך צודק.

היו לי המון מוטורולות, ולבני המשפחה שלי גם לא מעט נוקיות, סמסונגים, אריקסון וגם SE אחד, והמסקנה חד משמעית - מוטורולה יותר טובים מכולם ולא יעזור כלום. היחידים שמתקרבים הם נוקיה, וגם אז זה בגלל הדגמים הסימביאנים שלהם, כי בדגמים הלא סימביאנים אין להם שום יתרון על מוטורולה.

טוב שמע אני לא מתכוון להכנס פה לויכחוים מי יותר טוב כי לא קיים כזה דבר כל פעם חברה אחרת מוציאה משהו יותר טוב והשאר מחקים אותה,וגם כי אני לא מקבל פה כסף ממישהו.

תמשיך להיות בדעה שלך,ותאמת אולי בחלק אתה צודק כי לצערי לארץ מיבאים מכישרים מחודשים או סוג' ב' של מוטורולה ותאמין לי שיש לי עד היום מוטורולה מחול שלא יבוא לארץ (C550) וגם לי הוא עבד מעולה הטענתי פעם ב4 או 5 ימים ואף בעיה לא הייתה לי איתו בדיוק כמו לזה שמעלי עם הסמסונג ככה שאני מניח שזה גם עניין של מזל.

בכל מקרה תקנו מה שבא לכם

יום טוב.

פורסם

גם אני לא מתכוון להכנס איתך לויכוח, להפך, רק לחזק את מה שאמרת. גם הסמסונגים בסדר, אבל הם פשוט לא זה. הם מרגישים זולים עם הפלסטיקה שלהם והממשק.. אני לא אכנס לזה בכלל. הנוקיות בד"כ בסדר גמור, אבל הבעיה שהם יקרים מאוד ביחס למקבילים שלהם בחלק גדול מהמקרים. הטלפון היחיד שבאמת עשה לי צרות מפה ועד להודעה חדשה היה K510 של SE, עד שנשברתי והחלפתי ל-V3 שעובד כמו גדול.

יש גם סוני

ואצלי הV3X מתפרק לאיטו, הראשון אחרי כמה ימים נדפק (אם כי באשמתי, ניסיתי לעשות לו כמה מודים :P) השני שקיבלתי חדש מהקופסא הפסיק לזהות את הרשת של אורנג' השלישי, גם כן חדש מהקופסא, עשה את אותה הבעיה והרבעי שאני מניח שהוא מחודש, מתפרק - הכפתור של הווליום כבר נפל וכשמישהו מדבר אז שומעים רעשים ואם אני משחק הרבה אז הכל מתחיל להתחרבש (ארטיפקטים :-\)

הE1K שהיה לי (ולאחותי) - עבד מצוין עד שהוא הפסיק להטען, החלפנו פלאפון ושוב הפסיק להטען, החלפנו פלאפון ומטען ושוב זה קרה :-\

הסמסונג 824 (הצדפה הצבעוני הזה שהיה פעם) - עבד כמו גדול 3 וקצת שנים, היה צריך להטעין אותו פעם בשבוע ואפילו פעם אחת לא הלכתי לתיקון איתו

הסוני אריקסון שהיה לי - עבד מצויין יותר מ5 שנים (היה גם של אחותי)

הטלית שיש לאחותי אוהב להתקלקל (או שהיא אוהבת להרוס אותו, אין לי מושג מה הבעיות שם)

יכול להיות שזה באמת עניין של מזל. ה-V3X שלי לא עשה לי אף פעם צרות (אחרי שהוא חוטף מכות הוא עושה ריסטרט או מכבה את עצמו, אבל לא סתם ככה - רק אחרי שפוגעים בו פיזית, דבר נורמלי לחלוטין), ספג לא מעט נפילות ולא נשבר. הכפתורים בצד של ה-V3X באמת קצת בעייתיים, גם שלי עושים לי קצת צרות (לא מתפרקים, אלא נורא קשים, כלומר צריכים להפעיל הרבה כוח בשביל שהם יגיבו). בארטיפקטים מעולם לא נתקלתי.

בקשר ל-E1 - זו תופעה ידועה ומוכרת, ולא רק ב-E1 - אלא לכל הדגמים שיש להם את הממשק הזה של המטען.

פורסם

לא דיברתי על E1 אלא על E1000 (או שהתכוונת לזה?)

בהV3X בכלל לא נפל, אולי רק פעם אחת וגם זה מגובה נמוך. אני ממש שומר על הפלאפונים שלי, אין עליו שריטה אחת ואפילו יש את הכיסוי הזה על המצלמה הפנימית ;D

פלאפון הבא שלי זה רק סמביאן

פורסם

גם אני לא מתכוון להכנס איתך לויכוח, להפך, רק לחזק את מה שאמרת. גם הסמסונגים בסדר, אבל הם פשוט לא זה. הם מרגישים זולים עם הפלסטיקה שלהם והממשק.. אני לא אכנס לזה בכלל. הנוקיות בד"כ בסדר גמור, אבל הבעיה שהם יקרים מאוד ביחס למקבילים שלהם בחלק גדול מהמקרים. הטלפון היחיד שבאמת עשה לי צרות מפה ועד להודעה חדשה היה K510 של SE, עד שנשברתי והחלפתי ל-V3 שעובד כמו גדול.

יכול להיות שזה באמת עניין של מזל. ה-V3X שלי לא עשה לי אף פעם צרות (אחרי שהוא חוטף מכות הוא עושה ריסטרט או מכבה את עצמו, אבל לא סתם ככה - רק אחרי שפוגעים בו פיזית, דבר נורמלי לחלוטין), ספג לא מעט נפילות ולא נשבר. הכפתורים בצד של ה-V3X באמת קצת בעייתיים, גם שלי עושים לי קצת צרות (לא מתפרקים, אלא נורא קשים, כלומר צריכים להפעיל הרבה כוח בשביל שהם יגיבו). בארטיפקטים מעולם לא נתקלתי.

בקשר ל-E1 - זו תופעה ידועה ומוכרת, ולא רק ב-E1 - אלא לכל הדגמים שיש להם את הממשק הזה של המטען.

אם כך אני מצטער,חשבתי שאתה נגד דעתי או חושב שמוטורלה הם הכי גרוע שיש וכו'.

Nimm ,יש לך דגם מאוד חביב ונחמד של מוטורלה Z8 שמשתמש גם בFORM FACTOR חדש וגם ממשק נחמד מאוד של סימביאן נראה לי.

פורסם

Z8 זה הבננה שלהם, לא? אם כן, הוא לא סמביאן (אם אני לא טועה)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים