עבור לתוכן

בעיה קשה בANTI ALASING בכרטיס ASUS 8800 GTS 640 MB

Featured Replies

פורסם

אהלן חברים יקרים,יש לי בעיה מאוד קשה לאחרונה.

קיבלתי אתמול את הג'יפורס 8800 GTS של ASUS,יש לי בעיה קשה איתו שכשאר אני מגדיר לו AA בהגדרות של הכרטיס מסך הכל בסדר,אבל כאשר אני מעלה את FLIGHT SIMULATOR X,נראה כאילו הוא בכלל לא מתייחס לזה ששמתי AA,מראה לי גרפיקה זוועתית ורק כאשר אני בוחר AA מהסימולטור הכל בסדר.

ניתן לצין שכשאר אני מריץ את FS2004,אין שום בעיה והAA עובד בגרפיקה מדהימה.

מה עושים?

פורסם

ממש בעייה קשה

אז מגדיר לו AA בהגדרות של המשחק , מה הענין ?

פורסם

וואו אמאל'ה לא יודע מה הייתי עושה במצב שלך. תתקשר למשטרה או למכבי אש(או מדליקי אנטי אליאסינג) ותדווח להם.

פורסם

עוד מעט יגיע kill_b7 ויגיב לתגובה שלך, הוא יודע מה לעשות במקרה שה-8800GTS עובד חרא... :P

פורסם

מה ?!?! מה הכוונה ?

לפותח הת'ארד : אתה בטוח שהפעלת AA דרך הדרייברים ? תוודא את זה.

פורסם
  • מחבר

וואו אמאל'ה לא יודע מה הייתי עושה במצב שלך. תתקשר למשטרה או למכבי אש(או מדליקי אנטי אליאסינג) ותדווח להם.

למה הציניות?

סך הכל שאלתי שאלה רצינית,בהגדרות של הכרטיס מסך גם בהגרדות יישום וגם בהגדרות גלובאליות הAA הוא על 16X והAF של 16,

בFLIGHT SIMULATOR 2004 הכל בסדר...גרפיקה מדהימה והכל סבבה,בFSX אין בכלל AA.

ולמי ששאל,כאשר מפעילים AA בנוסף להגדרות גם במשחק זה עושה בעיות פריימים קשות.

אני אשמח לשמוע מה אתם אומרים.

פורסם

עוד מעט יגיע kill_b7 ויגיב לתגובה שלך' date=' הוא יודע מה לעשות במקרה שה-8800GTS עובד חרא... :P

[/quote']

8800GTS לא עובד חרא. :-*

כנראה משהו ספציפית במשחק הזה. נסה לעדכן אותו ואם זה לא עוזר ,אז מה שנישאר לך לעשות זה פשוט להפעיל דרך המשחק את הפילטרים.

אני לא מבין מה הבעיה הגדולה בזה? סך הכל משחק אחד.

הבעיות בFPS נובעות לא בגלל הכרטיס מסך שלך אלא בגלל המעבד ו/או זיכרון שלך.

המשחק הזה מעבד הרבה מאוד מידע(לא רק גראפי)שדורש מעבד מאוד טוב והרבה מאוד זיכרון.

אם תכתוב את פרט המערכת המלא שלך אולי נצליח לעזור לך יותר.

פורסם
  • מחבר

8800GTS לא עובד חרא. :-*

כנראה משהו ספציפית במשחק הזה. נסה לעדכן אותו ואם זה לא עוזר ,אז מה שנישאר לך לעשות זה פשוט להפעיל דרך המשחק את הפילטרים.

אני לא מבין מה הבעיה הגדולה בזה? סך הכל משחק אחד.

הבעיות בFPS נובעות לא בגלל הכרטיס מסך שלך אלא בגלל המעבד ו/או זיכרון שלך.

המשחק הזה מעבד הרבה מאוד מידע(לא רק גראפי)שדורש מעבד מאוד טוב והרבה מאוד זיכרון.

אם תכתוב את פרט המערכת המלא שלך אולי נצליח לעזור לך יותר.

e6800 exterme שעבר OC ל3.4 GHZ(יש ערכת קירור)

2 ג'גיה זיכרון DDR 2 800

היה לי עד אתמול 7950 GT והוא עבד מעולה,הגדתי לו חיצונית את הפילטרים ולא היה שום צורך להפעיל אותו בתוך הסימולטור.

מאוד חשוב לי הסימולטור זה משחק שאני מאוד מאוד אוהב.

בכל אופן,עם ה7950 היה לי 32 פריימים,בכל זאת לקחית את ה8800 ובאותו מקום עם אותו מטוס וכ'ו יש לי הרבה פחות פריימים.

פורסם

הציניות לא באה לגבי הבעיה PER SE, אלא לאיך שאתה מציג אותה כמשהו חמור(או אפילו משמעותי).

פורסם

e6800 exterme שעבר OC ל3.4 GHZ(יש ערכת קירור)

2 ג'גיה זיכרון DDR 2 800

היה לי עד אתמול 7950 GT והוא עבד מעולה,הגדתי לו חיצונית את הפילטרים ולא היה שום צורך להפעיל אותו בתוך הסימולטור.

מאוד חשוב לי הסימולטור זה משחק שאני מאוד מאוד אוהב.

בכל אופן,עם ה7950 היה לי 32 פריימים,בכל זאת לקחית את ה8800 ובאותו מקום עם אותו מטוס וכ'ו יש לי הרבה פחות פריימים.

אמור לעבוד בסדר.

אתה עובד עם vista במקרה?

נסה לעדכן את הדריוורים.על אף שזה אפשרי במקום אחד ה7950 יהיה עדיף זה לא כל כך סביר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים