עבור לתוכן

שאלה בקשר לחיבור TV-IN לכרטיס מסך.. כולל תמונות

Featured Replies

פורסם

רכשתי לא מזמן את הכרטיס מסך הבא: His redeon 1950X כולל TIVO ( כלומר TV IN )..

- אין ברשותי ממיר דיגיטלי, בבית יש כבלים.

אני רוצה לחבר את הכבלים למחשב כדי להקליט.. השאלה היא איך אני עושה זאת..

תמונה של הכרטיס מסך מאחורי המחשב:

75384189.jpg

כמו שאתם רואים יש שם 2 חיבורים לDVI ועוד חיבור לכבל S-VIDEO ..

עם הכרטיס קיבלת עוד 2 כבלים ובננה ..

1. תמונה של כבל ראשון:

83227456.jpg

כבל שני הוא כבל S-VIDEO , מצד אחד מתחבר לS-VIDEO במחשב ומצד שני אותו חיבור למכשיר (כמו DVD ) .. ללא תמונה..

ועוד בננה אחת מצד אחד חיבור כמו S-VIDEO , שוב מתחברת לכרטיס מסך ומצד שני חיבור אחר.. הנה התמונות שלה משני הצדדים:

11410673.jpg

השאלות שלי הם כאלה:

1. למה משמש הכבל הראשון שהראתי ?

2. למה משמשת הבננה ?

3. איך אני מחבר את הכבלים למחשב כדי שאני יוכל להקליט מהם במחשב.. האם אני צריך לקנות עוד כבלים מסויימים ואם כן איזה (אם תכלו לתת לי את שמם ) או עוד מכשיר שיקשר בין חוט הכבלים של הטלויזיה לבין המחשב כמו וידיאו.. או שיש דרך לעשות זאת בלי וידיאו ..

תודה רבה לכל המגיבים.

[attachment deleted by admin]

פורסם

הכבל הראשון הוא קומפויז (לאדע איך רושמים, יש מתחת לחדשות מחשבים תמיד באנר ללוח של MSI תסתכל שם) שהוא בעצם מעביר אות יותר איכותי מSVIDIO כי יש לו כבל אחד לגוון, כבל אחד לבהירות ועוד אחד למשהו :nixweiss:

הבננה זה לכבל בננה, RCA רגיל.

אגב, היציאת "SVIDIO" היא לא יציאה כזו, היא יציאה של הכרטיס שאתה מחבר מתאמים, לא יציאת S VIDIO רגילה (יכול להיות שאני טועה)

ובקשר להקלטה, אין לך כזו אפשרות, או שחסר לך כבל או שזה כרטיס מדגם אחר, מה הדגם _המדויק_ ?

פורסם
  • מחבר

בכרטיס יש TV-OUT הדגם שלו הוא כמו שכתבתי בתחילת ההודעה הקודמת:

HIS Redeon 1950 Pro כולל VIVO ..

בקשר להקלטה כנראה שחסר לי כבל מסויים וזאת הבעיה שלי רק שאני לא יודע איזה כבל ולכן אני לא יכול לקנות אותו.. דפדפתי בחוברת של הכרטיס מסך וקראתי שוב והנה ציור שמצאתי שמדגים את חיבור TV-IN אבל לא הבנתי אותו כל כך..

אולי הוא יסביר לכם יותר מה אני צריך:

37272929.jpg

פורסם

בהודעה הקודמת לא רשמת PRO :pissed:

האמתף כשאני חושב על זה עכשיו - יכול להיות שתחבר רגיל ותבדוק דרך הדריברים\התוכנה של ATI

פורסם

חסר לך כבל...

תסתכל בדף של ההוראות שהעלת, יש שם:

4 headed cable

אתה צריך לחבר אותו לכרטיס מסך ואז יש לך 2XSV 2XRCA

על שניים מהם יהיה חץ שמראה פנימה, ועל שניים חץ שמראה החוצה, תחבר מקור וידאו לאחד מאלו שמראה פנימה (זה שמתאים לך) ואז תלכוד וידאו עם תוכנת הליכדה האהובה עליך...

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות.. השאלה איך קוראים לכבל ואיפה אני יכול לרכוש אותו.. ואם זה קשור לפה אז על איזה תוכנה אתם ממליצים ללכידה כאשר אני ישיג את הכבל.. ?

פורסם

לא נראלי שתמצא אותו, לפחות לא בארץ....

הוא אמור להגיע עם הכרטיס, מוזר שלא הגיע לך...

לדעתי תנסה לחבר ישירות מקור וידאו לכרטיס, אולי זה יעבוד....

לגבי תוכנת לכידה אני לא ממש מכיר כאלו, אני יודע שמובי מייקר שמגיעה עם הווינדוס יכולה לעשות את זה אבל אני גם יודע שיש תוכנות יותר טובות ללכידה.. איזה אני לא יודע...

פורסם
  • מחבר

בטוח שאין בארץ ? כי זה נראה לי ממש מוזר רכשתי חבילת retail זה אמור להיות עם כל החלקים בתוכו.. מה אני יכול לעשות עם זה בדיוק אם אין איזה כבל שאיתו אני יכול לחבר.. ?

פורסם

אני לא בטוח שאין בארץ, אבל אני בטוח שלא יהיה קל למצוא, אין לזה ביקוש כי בדרך כלל זה מגיע באריזה... יכול להיות שHIS לא כוללים את הכבל באריזה, אבל עם כרטיס שקניתי של connect3d הכבל הזה הגיע...

בכל מקרה, אמרתי לך, תנסה לחבר ישירות לכרטיס, אם המקור וידאו שלך מוציא וידאו דרך RCA תשתמש במתאם ההוא, אם המקור מוציא SVIDEO תחבר ישירות לכרטיס בSVIDEO

תעדכן מה קורה...

פורסם

יכול להיות שאפשר גם כמו שאמרתי, אין לו מה להפסיד

פורסם
  • מחבר

ניסיתי את זה כבר עם הכבלים שהגיעו עם הכרטיס מסך ולא עבד.. עם הכבל של S-VIDEO חיברתי DVD למחשב והפעלתי את הסרט בDVD המחשב לא קלט שום דבר.. אני בכל זאת ינסה לברר על הכבל הזה אם זה נכון וממש קשה להשיג את זה אני ינסה להתקשר לחברה נראה זה לא נראה לי ממש הגיוני לעשות דבר כזה.. ועוד שהם כותבים שזה כולל הכל..

פורסם

אמרתי לך לבדוק בדריברים \ אם אני לא טועה ATI (או יותר נכון AMD) גם מספקת דריבר \ תוכנה מיוחדת לכרטיסים האלה

פורסם
  • מחבר

את האפשרויות של הדרייברים ניסיתי כבר בהתחלה שחשבתי שהכבלים האלה מתאימים הורדתי את כל מה שיכל להיות אפשרי וזה לא עזר..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים