עבור לתוכן

אוזניות סטיראו Bluetooth A2DP למכשיר SE

Featured Replies

פורסם

תתחיל להציק למוכרים , לא חושב שצריך להתחיל להגיד לך איך לעשות את זה :)

פורסם

אני הייתי מעדיף את ה5670 שהן קליפס כזה, הן גם יגיעו עם אוזניות IN EAR והן מחזיקות הרבה זמן והן עולות רק 350 אז תשאר עם עודף.

פורסם
  • מחבר

אף אחד לא אמר שאני מתלהב מ-In ear.. וחוץ מזה שזה לא מה שרציתי, אני רוצה אוזניות קשת מאחורי הצוואר. מבחינתי כל עוד יש שם חוטים, זה לא אלחוטי, ולא משנה שזה לא מתחבר לנגן בחוט.

בקשר ל-S9, אני רואה שיש דיי הרבה ב-EBAY, ואפשר למצוא כאלה ששולחים בינלאומי.. מפחיד אותי קצת שהם יכולים להיות זיופים כי הבנתי שדיי נפוץ לזייף אוזניות בלוטות' שם, המקורי אמור להגיע עם דונגל למחשב (קצת פחות משנה לי) ועם 3 ear pads בגדלים שונים, שזה יותר עקרוני, ואף אחד מהמוכרים לא מזכיר את זה.

קראתי קצת ביקורות משתמשים עליהן באמאזון ולא כולם מתלהבים, חלק אומרים שהן לא מושלמות אבל הכי טובות ממה שאפשר למצוא כיום, אבל גם יש הרבה תלונות.

פורסם

בקשר ל HT820 ו- K800i , עובד מצויין .. יש לי כאלה.. אני נהנה מכל רגע..

היו לי Logitech ו- HP, זו אותה החומרה המעפנה, שלא עובדת באף מכשיר שתומך BT. בקיצור חרא.

בקרוב מוטורולה מוציאה את ה motorokr, שאלו באמת אוזניות פצצתיות ששווה לחכות להם.. קראתי רק תגובות טובות בינתיים..

ה- HT820 נראות קצת מוזר על הראש, אני נראה כמו פו הדוב כשאני איתם בכל מקרה, וכן .. הן די כבדות, לאחר שימוש של יותר מ 2 רצוף.. האוזן כואבת.. (אולי רק האוזניים שלי.. מי יודע)

ה- rokr אמורים להיות הרבה יותר קלים ונוחים, קודם כל הם IN-EAR, שזה מעולה.. והסוללה שלהם (והאנטנה) יהיו מאחורי הראש.. הדבר היחיד שאני לא סגור עליו זה הכפתורים.. אבל אני מאמין שהם מזערו אותם ודחפו אותם כבר לאנשהו..

נחיה ונראה.

פורסם
  • מחבר

לא שמת לב שה-S9 זה MOTOROKR... ועליהם אני חושב, פרט לשיקולים מנגד.. הן לא מושלמות ויש עליהן לא מעט טענות.

שמתי לב שהיה מישהו שציין כדי שהטלפון יקלוט אותן הוא צריך להיות בחוץ ומעל קו המותניים.. זה נכון ככלל עם אוזניות בלוטות'? לאלו ממכם שיש, אי אפשר פשוט לשים את הטלפון בתיק מאחורי הגב או בכיס ועדיין לקלוט? כי זה דיי משמעותי מבחינתי אם אני רוצה על האופניים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים