עבור לתוכן

מעוניין לקנות כרטיס מסך למחשב חדש עד 700 ש"ח

Featured Replies

פורסם

מחשב חודש

e6420

2gb 800mhz

p5b-e

והארד דיסקים בRAID

צריך כרטיס מסך חזק מספיק למולטמידיה ואתרי אינטרנט כבדים, לא צריך משחקים, ולא צריך שיתמוך VISTA.

מה כדאי לקנות?

פורסם

7300GS\GT או רדאון 1650PRO.

פורסם

אתרי אינרנט כבדים ? לחתימה !!!

בשביל השימושים האלא, 7300GS ולא יותר ! רק תוודא שהגירסה שאתה קונה היא בעלת זיכרון משלה ולא לוקחת מהראם.

פורסם

אני חושב שיתאים לו הכרטיס הזה : http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2376\

ככה גם אם הוא ישחק משחקים, הכרטיס הזה יהיה שם בשבילו ;D

עריכה : לינק דפוק, תבחר לך, בחריגה קלה אפשר לקחת מפה 8600GT, או אם אתה לא רוצה לחרוג, אז 8500GT שיעזור לך מאוד בניגון סרטים ;D

http://www.iqpc.co.il/Home/Index.asp?productCat=402

פורסם
  • מחבר

הי, הלינק לא ממש עובד - אתה יכול פשוט להגיד מה הדגם ואני אחפש את זה אצל IQPC?

פורסם

לך על ה - 8600GT הכי זול שאתה יכול להשיג (כנראה הכרטיס של INNOVISION מנועה) עם אחריות טובה.

ותוסיף את האפיק שכרטיס מיועד אליו לכותרת.

פורסם

אתרי אינרנט כבדים ? לחתימה !!!

בשביל השימושים האלא, 7300GS ולא יותר ! רק תוודא שהגירסה שאתה קונה היא בעלת זיכרון משלה ולא לוקחת מהראם.

למה זה כל כך מוזר לך?

יש היום אתרי אינטרנט שזה סיוט לשוטט בהם ללא מחשב חזק.

המחשב שלי למשל (מפרט בצד) בקושי מסוגל להציג את האתר nfo.il וגם כשאני כבר באתר, זה כמעט בלתי אפשרי לגלוש שם...

או המחשב השני במפרט, הוא לא מסוגל להעלות כמעט שום אתר, נכנסתי היום לגיימספוט דרכו וזה תקע את כל המחשב...

זה מעצבן שהיום אפילו כדי לגלוש באינטרנט אתה צריך מחשב חדש...

למרות שלינוקס יכולה להיות פתרון טוב במקרה הזה...

פורסם

למה זה כל כך מוזר לך?

יש היום אתרי אינטרנט שזה סיוט לשוטט בהם ללא מחשב חזק.

המחשב שלי למשל (מפרט בצד) בקושי מסוגל להציג את האתר nfo.il וגם כשאני כבר באתר, זה כמעט בלתי אפשרי לגלוש שם...

או המחשב השני במפרט, הוא לא מסוגל להעלות כמעט שום אתר, נכנסתי היום לגיימספוט דרכו וזה תקע את כל המחשב...

זה מעצבן שהיום אפילו כדי לגלוש באינטרנט אתה צריך מחשב חדש...

למרות שלינוקס יכולה להיות פתרון טוב במקרה הזה...

זה רק בראש לך, הם לא כבדים ושום דבר, או שהמחשב שלך זקוק לאיחוי, ניקוי דיסק וכו' וכו'.... או שיש להם בעיה בשרתים ולכן זה עולה איטי ובלהבלה...

אצלם מה שתלוי הוא איזה שרת יש להם, מהיר/איטי ואצלך מה שקשור הוא מהירות חיבור האינטרנט.

אל תפתחו תיאוריות שאתרי אינטרנט כבדים יכולים לתקוע את המחשב וכו'... כי אני בטוח בזה שהבעיה היא אחרת.

במחשב הזבל של אח שלי אתרי אינטרנט כבדים רצו מצויין.

פורסם

אתה מדבר שטויות, אין קשר בכלל לחיבור אינטרנט או לשרתים, אני מדבר על הדיפדוף אחרי שהדף נטען במלאו..

כמו כן המחשבים שלי נקיים ומתוחזקים היטב...

אני בטוח ב100% שהבעיה היא שהאתרים כבדים למחשב.

במחשב שלי זה קורה רק עם NFO במחשב השני זה קורה עם יותר אתרים...

פורסם

זה קשור לכרטיס רשת, לא לכרטיס מסך! :kopfpatsch:

ד"א: גם אני הוספתי לחתימה! :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים