פורסם 2003 בפברואר 522 שנים תחזק את השריר של פתיחת קופסאות השימורים... גם את שרירי משיכת החבל. בראסמי אתה צוחק נכון?
פורסם 2003 בפברואר 522 שנים לפני כמה זמן שאלתי את המדריך בחדר כושר את זה לפי מה שהוא אמר בזמן הורדת ידיים משתמשים בהרבה שרירים בנייהם שרירי הבטן , כתף, יד קידמית אחורית וגבאין לי מושג כמה הוא צודק זה מה שהוא אמר
פורסם 2003 בפברואר 522 שנים לפני כמה זמן שאלתי את המדריך בחדר כושר את זה לפי מה שהוא אמר בזמן הורדת ידיים משתמשים בהרבה שרירים בנייהם שרירי הבטן , כתף, יד קידמית אחורית וגבאין לי מושג כמה הוא צודק זה מה שהוא אמרבטן בקושי...וכן זה יד קדמית, וזרוע (יעני החלק שעד המרפק)ובכלל יש הרבה שיטות, יש כאלה שמורידים בעזרתה של הכתף, יש כאלה ש"שוברים" את היד של היריב...יש כל מיני שיטות
פורסם 2003 בפברואר 522 שנים לפי מה שאני יודע יש לשריר החזה חלק נכבד מאוד בהורדות יעני השריר שמתחיל ליד בית השחי לכיוון החזהתראה שאתה עושה הורדות כמה הוא מקווץ
פורסם 2003 בפברואר 522 שנים אני הייתי ממליץ(דעתי הלא מוסמכת והלא מקצועית לך על התרגילים \מכשירים הבאים : פרפר, משקולת קטנה לכל יד ... הרמה , משקולת אחת ארוכה לשתי הידיים , כל המכשירים השונים שקשורים בדחיפה למעלה\הרמה - אלה המכשירים שלמעשה מחזקים את כל השרירים הרלוונטיים.
פורסם 2003 בפברואר 622 שנים אתה צריך להתאמן על כפיפה ופשיטה של המרפק ורוטציה של היד בצורה סיבובית לצדדים.או להשתמש במן מכשיר שדומה לצבת שלוחצים עליו עם האצבעות.
פורסם 2003 בפברואר 722 שנים יש לי חבר שאוכל אותי בהורדת ידיים אבל ככה אנחנו די שווים בכוח במכות וכאלה איך זה?
פורסם 2003 בפברואר 722 שנים מחבר למה שלא תתאמן בהורדת ידיים וזהו?כי אני אביש את עצמי. ;Dתודה לאלה שענו לי.
פורסם 2003 בפברואר 722 שנים טוב אז כמו שאמרו פה השריר שבין המרפק לבין הכף יד (הזרוע) די משפיע...ולמי שאמר פה שמחזקים את זה בעזרת התרגיל עם ההצבת אז לטעמי זה ממש עלוב...אם אתה רוצה לחזק את השריר הזה כמו שצריך אז יש רק דאך אחת ואני חוויתי אותה על בשרי...שכיבות שמיכה על האגרופים...זה יחזק לך כל כך את החלק הזה שאתה תודהם לגלות, שלא נדבר על זה שזה יקשיח לך את האגרופים כמו אבן, תשמוח עליי בקטע הזה, ביחידה אצלנו עושים את זה הרבה זה קטלני ! :AR15:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.