עבור לתוכן

האם NOD32 יעבוד על נייד עם ויסטה ואיזה הגדרות אפשר לשנות בויסטה למען מהירות

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,רכשתי מחשב חדש מסוגDELL INSPIRION

והגיע איתו מערכת ויסטה HOME BASIC השאלה שלי היא האם נוד 32 יעבוד עם הויסטה(הנוד בגרסא 2.70 החדשה)??

והוא הגיע לי עם MACAFEE מובנה בתוך הויסטה כבר ואני רוצה להשתדרג אז האם זה אפשרי??

-ועוד שאלה נוספת האם כדאי להשתדרג לויסטה 64ביט מבחינת הביצועים(האם הם מורגשים??),ואיזה הגדרות כדאי לשנות למען מהירות מוגברת באקספולר??

תודה לעונים.

פורסם

ה NOD32 יעבוד עם ויסטה.הויסטה 64 ביט מאוד בעיתית כרגע,(בעיית תאימות דרייברים).

פורסם

לי יש Nod32 על הוויסטה והוא עובד מעולה!

יש גירסא מיוחדת בשביל המערכת הזאתי ככה שאין מצב שזה לא יעבוד.

פורסם
  • מחבר

הבנתי אותכם אנשים וכרגע מותרן לי בויסטה המקפיי שמגיע עם הHOME BASIC שקיבלתי איך הוא בהשוואה לנוד 32 שווה לשדרג לנוד או לא??

ואין תוכנות אנטי-רוגלות מותאמות לויסטה??ושאלה אחרונה טיפה לא קשורה לנושא איזה נתונים אני יכול להוריד מהויסטה כדי שהיא תפעל יותר מהר(דוגמאת הקטנת מסך או מניעת TOOLBARS מסויימים וכאלה)מה מומלץ להוריד ומה לא כדי שהויסטה תרוץ יותר טוב ומהר.??

פורסם

NOD 32 לדעתי טוב יותר מכל הבחינות.

פורסם
  • מחבר

אני יודע מניסיון אישי על 4 מחשבים כבר שנוד 32 עושה את העבודה בצורה מפליאה ופשוט חבל"ז של אנטיוירוס מבחינת זה שהוא גם לא מכביד על המחשב כמו המתחרים שלו ושהוא מגלה הרבה יותר מהם גם אם לא מעודכן..אז אני יעדכן לגרסא של הויסטה כמ ושאמרתם לי.

שאלה נוספת איך כדאי לי לקנפג את הויסטה לצורה האופטימלית ביותר שיעבוד לי ובמהירות האפשרית (הורדתי גאגטים כבר ואת כל הסרגל הצידי)אך מה עוד אפשרי לעשות כדי שיעבוד יותר מהר???

פורסם

זו כבר שאלה לפורום Windows, כל הקשור לקינפוג והגדרה של הוינדוס.

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז אפשרי לנעול חברים,תודה רבה וכמו שהצעתם שידרגתי לנוד 32 שתומך בויסטה..אחלה של אינטיוירוס.

אפשרי לנעול.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים