עבור לתוכן

אני עומד להזמין חלקים למחשב מאנטרינט ואני לא בטוח בקשר לאמינות החנות

Featured Replies

פורסם

גם אני ממליץ על סמפלתק. הזמנתי את הראדון 9700 וקיבלתי אותו באותו יום ואפילו המנהל מני עזר לי לפתור כמה בעיות במחשב.

כל הכבוד להם על היחס והשירות.

בפנדה אני רואה שהם משתפרים בזמן האחרון....על אף שהיה לי קטע לא נעים איתם.

פורסם

עד כמה שזה יישמע לכם מוזר, אני קיבלתי מפנדה יחס אישי איכותי ביותר. כל תקלה שהיתה לי, כל בעיה הכל עם עזרו לי. גם כשנשרפו לי הזכרונות והמעבד הם החליפו לי אותם.

וכשהזמנתי מהם רמקולים, הם התקשרו אלי והתברר שיהייה עיכוב במשלוח לארץ אז הם הציעו לי רמקולים טובים יותר של Creative באותו המחיר.

גם כשהגעתי אלהים מספר פעמים לחנות, הם תמיד הביאו לי שתייה, ואוכל. הכינו לי לחמניה עם שוקולד ;D (טוב נו, אחרי נסיעה של שעתיים נעשים דיי רעבים..)

פורסם

הזמנתי את המחשב שאתה רואה במפרט שלי מסימפלטק ביום שלישי בלילה וביום חמישי אחה"צ הוא כבר היה אצלי מורכב (כולל מריחת גריז תרמי והכל - וההרכבה ללא תשלום!). התגמשו איתי בתשלומים (חלק במזומן וחלק בתשלומים בכ. אשראי), היו אדיבים תמיד בטלפון ונתנו שירות כמו שצריך, עצות לגבי מה לקנות או לא לקנות וכו' וכו'.

מאז הספקתי כבר להזמין עוד דיסקים, כרטיס קול, מפצלי מולקס... תמיד השירות היה מהיר וטוב.

מומלץ בחום.

פורסם

עצה שנכונה לכל חנות

כדאי שתתקשר קודם ותקריא להם את רשימת הפריטים כדי לוודא שאין שם פריט שיתקע לך את ההזמנה.

לפעמים אתה מחכה שלושה שבועות רק בגלל שחסר להם חלק אחד ולמעשה 99% מההזמנה כבר היתה מוכנה אחרי 3 ימים.

החנויות לא שולחות לפני שיש להם את כל הפריטים שהזמנת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים