עבור לתוכן

אני עומד להזמין חלקים למחשב מאנטרינט ואני לא בטוח בקשר לאמינות החנות

Featured Replies

פורסם

לא ידעתי באזיה פורם לשים את זה אז שמתי את זה פה

אני עומד להזמין חלקים למחשב ואני לא מכיר את החנוית ברשת טוב

אם החנות הזאת טובה ואמניה?

simpletech

או שהעדיף לי להזמין מפנדה ששמעת עלהים רעות

פורסם

האמינות של שתי החנויות שוות. לפנדה יש יותר מבחר מוצרים וגם מחירים יותר טובים. הדבר הטוב ביותר אצל סימפלטק, הוא.. לא יודע. =\

פורסם

סימפלטק יש מוניטין, הם אחלה חנות. בקשר לפנדה, חלק מהלקוחות שלהם היו מרוצים עד הגג, וחלק ממש לא. אני אומר תקנה מהם משהו קטן ותראה, אם הכל הולך בסדר אז אין סיבה לא לקנות שם. אם יש איזה פאקים, אתה יודע איפה לא לקנות יותר..

פורסם

לכל חנות יש פאקים.. זה ששמעת רק על הפאקים של פנדה, זה לא אומר שום דבר נגדה ו/או לטובת סימפלטק. זו לא בעיתה של פנדה שקונים ממנה יותר וממליצים עליה יותר ברשת מאשר על סימפלטק. איך שלא יהיה, אני בקרוב קונה מפנדה מחשב חדש והיום גם מצלמה, אני אוכיח לכם את חפותה של פנדה. :D

פורסם

לי היה נסיון מעולה עם סימפלטק, ומעולם לא שמעתי תלונה עליהם (ושמעתי הרבה תלונות).

שופטים חנות לא לפי המקרים שאין בעיות, אלא לפי המקרים שיש בעיה/ות (שרוב הזמן לא באשמת החנות).

מסימפלטק קיבלתי שירות סופר אישי.

פורסם

שמע, חבר שלי קנה מהם מארז,כבלים מעוגלים, הרד קיינו 2 וקטודה, והוא קיבל את זה אחרי יומיים (!) והכל עבד לו מצוין.

לאחר מכן הוא הזמין ספק של אנטק את הSmart Blue 350, הם אמרו שאין להם את זה במלאי ונתנו לו את הTruePower 380 באותו המחיר של הSmart Blue. וכמבון שאת הספק הוא קיבל אחרי איזה יומים.

אני למשל הזמנתי מהם עכבר אופטי של לוג'יטק וMicrosoft Office Keyboard והגיע אחרי 3 שבועות. ::)

דיי הרבה זמן, אבל זה היה מקובל עלי.

חוץ מזה שמעתי בפורום הרבה מאוד דברים רעים על הפנדה, וכמו שמי שמעלי אמר, היום כאלה שהיו מרוצים עד הגג.

אני אישית לא יזמין דברים מפנדה אחרי מה ששמעתי עליהם (אולי רק מוצרי מודינג).

לגבי סימפלטק - שמעתי רק לקוחות מרוצים, אף פעם לא שמעתי מישהו שאמר שסימפלטק דפקו אותו או משהו.

פורסם

לי היה נסיון מעולה עם סימפלטק, ומעולם לא שמעתי תלונה עליהם (ושמעתי הרבה תלונות).

שופטים חנות לא לפי המקרים שאין בעיות, אלא לפי המקרים שיש בעיה/ות (שרוב הזמן לא באשמת החנות).

מסימפלטק קיבלתי שירות סופר אישי.

nice-1 אתה לא סותר את עצמך?

ומעולם לא שמעתי תלונה עליהם
(ושמעתי הרבה תלונות)
פורסם

סימפלטק היא חנות מעולה. קיבלתי בה יחס מעולה וקניתי שם הרבה (הרבה מאוד ..)

פורסם

שמעתי הרבה תלונות בחיי הקצרים, ואף אחת מהן לא על סימפלטק.

ובמקרה של המחשב שהזמנתי לאחרונה מסימפלטק, הוא הגיע בזמן רק משום שסימפלטק דאגו לזה במיוחד (היה יום שבתון, בחירות).

פורסם

בואו אספר לכם סיפור של חבר שלי שהתקשר לסימפלטק במטרה לרכוש את ה PR960F של CTX (מסך 19").

זה היה ביום שני, נאמר לו שהמסך יגיע ביום רביעי. אז המסך אכן הגיע ביום רביעי רק שהיה איזה סיפור עם השליח והוא נאלץ לחזור עם המסך לחנות.

חבר שלי, שמשרת כרגע בצבא, חוזר רק בשעות הצהריים הביתה, אז הוא הרים צלצול לחנות לשאול "מה קרה"? ונאמר לו שהיו סרטים עם השליח, משו בסגנון...

אז מני, שהוא מנהל החנות, לקח את המסך, הכניס אותו לרכבו הפרטי ונסע לחבר להביא לו אישית את המסך. רק בגלל שהבטיח לו שהמסך אכן יהיה אצלו ביום רביעי.

ולזה ידידיי, אני קורא שירות, שירות איכותי שכמותו לא נראה מזה הרבה זמן. כן יירבו.

פורסם

קניתי מהם את ה-CTX PR711F שלי, הגיע בידיוק בזמן, שירות מעולה והמחיר גם כן.

פורסם

יש לי רק דברים טובים להגיד על שתי החנויות , השירות בסימפלטק הוא מעולה והמוצרים מגיעים בדיוק בזמן , בפנדה לוקח הרבה זמן עד שהמוצר מגיע , אבל זה לא כ"כ נורא , אני עדיין קונה משם :) .

עוד לא הייתה לי תקלה עם פנדה ורק מקרה אחד עם סימפלטק של hd מקולקל אבל הם החליפו לי אותו מאוד מהר והייתי מרוצה .

פורסם

אני גם הזמנתי מהם מסך וכרטיס מסך של SUMA, לקח זמן עד שהטלפון היה פנוי, המשלוח התעקב בגלל חברת ההובלות וגם כשהוא הגיע היה חסר כבל הCOMPOSITE של הכרטיס מסך אבל זה נשלח במיוחד. בסופו של דבר אני מרוצה

פורסם

אני גר שתי מטר מפנדה

אז אני גם שונה, בקשר ליחס...מה אני הולך לחפש צומי בחנויות?!

שיביאו לי מוצר שעובד וזהו...ברגע שהם לא מספקות את הסחורה מאיזהשהי בחינה זאת בעייה לא משנה באיזה חנות תקנה.

פורסם

זה דומה מאוד למה שקרה איתי (הסיפור של שגיא).

המחשב היה אמור להגיע ביום הבחירות, אחרי בירורים שהחברת שליחויות באמת עובדת ביום הזה, בסוף הסתבר שהם לא עבדו.

ציפיתי ששליחת המחשב תידחה, אבל מני לקח את הפג'ו ויצא למסע בן בערך שעתיים לכל כיוון.

מילה זו מילה, מסתבר ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים