עבור לתוכן

הלוח גורם לבעיות בווינדוס ומספר שאלות על עדכון ביוס

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי לוח-אם Gigabyte GA-M59SLI-S5 גרסאת ביוס F3. המחשב נוהג לעשות ריסטרטים ולשלוח הודעות לגבי שגיאה בקריאת הזיכרון.

החלפתי כבר ספק, זכרונות, הארד דיסק והתקנתי ווינדוס מחדש. הבעיה עדיין קיימת ולכן אני בטוח יותר מתמיד שהבעיה היא בלוח.

דוגמא להודעת שגיאה שאני מקבל:

The instructions at "0x64a16295" referenced memory at "0x00a8c42c". The memory could not be "read".

Click OK to termniate the program

Click CANCEL to debug the program

האם יש דרך כלשהי לסדר את הבעיה? האם עדכון הביוס יכול לסדר את הבעיה (הגרסא הכי חדשה היא F7)?

ועוד שאלה, אם אני מתקין גרסא חדשה יותר של ביוס, נניח F7, הוא כולל בתוכו את השדרוגים שהיו גם ב-F4, F5 ו-F6?

ושאלה אחרונה.. האם אני יכול לאבד את המידע כתוצאה מעדכון ביוס?

תודה מראש.

פורסם

בטח אחד החריצים של הזיכרון מלוכלך או תקול, תיבדוק כל פעם בחריץ אחר עם סטיק זיכרון, ותיראה עם הבעיה חוזרת לך.

פורסם
  • מחבר

בטח אחד החריצים של הזיכרון מלוכלך או תקול, תיבדוק כל פעם בחריץ אחר עם סטיק זיכרון, ותיראה עם הבעיה חוזרת לך.

יש לי 2 ג'יגה זיכרון מחולקים ל-4 סלוטים. כשהרצתי בדיקה על כל הזכרונות נמצאו שגיאות אבל כשהרצתי את הבדיקה על כל סטיק בנפרד לא היו בעיות. גם לדעתי יכול להיות שאחד או יותר מהסלוטים לא תקין אבל אני לא יכול לתת את המחשב ולחכות שבוע עד שיחליפו לי את הלוח.

פורסם

כשהרצת בדיקה על כל סטיק בנפרד זה היה על סלוטים שונים או על אותו סלוט?

פורסם
  • מחבר

כשהרצת בדיקה על כל סטיק בנפרד זה היה על סלוטים שונים או על אותו סלוט?

על אותו סלוט..

אתם יכולים גם לענות לי בבקשה על השאלות לגבי עדכון הביוס?

פורסם

יש מדריך בHWZONE

על עדכון ביוס כנס לשם

עדכון ביוס לא נכון יכול למחוק את הביוס ואז הלוח אם לא שווה (יש במדריך אפשרויות לשחזור ביוס)

יש את התוכנה לבדיקת זיכרון

יש לך 2048 מחולק ל4

כאילו 512X4

תנסה רק 512 ותרה הבדלים

ותשים לעט לעט את הזיכרונות האחרים

תבדוק אם כולם עם התונה (יש מדריך באחד הפורומים בHW...)

על תסמוך עלי ועל אףף אחד רק על המומחים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים