עבור לתוכן

למה כל כך מסובך להרשיע את מי שהתקשורת מכנה "משפחות הפשע"

Featured Replies

פורסם

כן, יותר מדיי בתי עסק משאירים לאחרונה תנורי גז דולקים יותר מדיי.

• תגובות 31
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נכון, כל יום שומעים בYNET על שריפה אחרת.

:bash:

פורסם

הם לא ידווחו כל שריפה של כל מכולת או פיצוציה. רק מסעדות גדולות או בתי בושת.

פורסם

הממ, מעניין למי מסעדת צ'ימיצ'אנגה לא שילמה פרוטקשן?:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3412264,00.html

מישהו שם סוף לבושה, מחירים שערוריתיים ואוכל בינוני.

Santa Fe my Ass :pissed:

כנראה מבקר מסעדות (או עבריין) שקיבל את השירות והאוכל הרגיל. :lol:

פורסם

זה הכל עיניין של רצון... המשטרה\בתי המשפט ואיתם גם החוקים שבאים מחברי הכנסת שלנו הם החלום הרטוב של כל עבריין

למשטרה אין משאבים , אין רצון , אין יכולת , אין כסף , אין כוונה . לבתי המשפט אין חוקים מתאימים. ובכנסת לאף אחד אין כוונה להתעסק עם זה... הרי זה יפגע לו בכוח הפוליטי ובמימון לפריימריז

אתם יודעים איך השב"כ והמוסד מצליחים לחדור לארגונים איסלמים קיצוניים ? כוח אדם איכותי עם משאבים ומטרה שמקדשת את האמצעים.

אז למשפחת פשע ישראלית אי אפשר לחדור ?

הבעיה היא שיש לנו דאגות הרבה יותר גדולות במדינה הזו כמו איראן והיוסדה של חמסטן לפי חזונו של ביבי כעת... כך שהנושא הזה נדחק מסדר העדיפויות

פורסם
זה הכל עיניין של רצון

לא מדויק-

איך השב"כ והמוסד מצליחים לחדור לארגונים איסלמים קיצוניים ? כוח אדם איכותי עם משאבים ומטרה שמקדשת את האמצעים.

עניין של סדר עדיפויות.

הדבר שהורג הכי הרבה אנשים , מערער את ביטחון המדינה, ובפוגע בכלכלה ובאמון של העולם בנו זה המצב הקיים עם הפלשתינאים, לכן הגיוני שרוב התקציב ילך לשם-תהיו בטוחים שאם וכאשר זה יפתר-התקציב יעבור לפתור בעיות אחרות.

כרגע כוחות האיכוף מסתפקים במיתון של הפשע יותר מאשר המיגור שלו...

פורסם

מישהו צריך להשלים את 8 העונות של הסופרנוס כדי להבין דברים?

פורסם

לא מדויק-עניין של סדר עדיפויות.

הדבר שהורג הכי הרבה אנשים , מערער את ביטחון המדינה, ובפוגע בכלכלה ובאמון של העולם בנו זה המצב הקיים עם הפלשתינאים, לכן הגיוני שרוב התקציב ילך לשם-תהיו בטוחים שאם וכאשר זה יפתר-התקציב יעבור לפתור בעיות אחרות.

מה אתה בסדר ?!@?#!? זה מה שאמרתי !

זה הכל עיניין של רצון... המשטרה\בתי המשפט ואיתם גם החוקים שבאים מחברי הכנסת שלנו הם החלום הרטוב של כל עבריין

למשטרה אין משאבים , אין רצון , אין יכולת , אין כסף , אין כוונה . לבתי המשפט אין חוקים מתאימים. ובכנסת לאף אחד אין כוונה להתעסק עם זה... הרי זה יפגע לו בכוח הפוליטי ובמימון לפריימריז

אתם יודעים איך השב"כ והמוסד מצליחים לחדור לארגונים איסלמים קיצוניים ? כוח אדם איכותי עם משאבים ומטרה שמקדשת את האמצעים.

הבעיה היא שיש לנו דאגות הרבה יותר גדולות במדינה הזו כמו איראן והיוסדה של חמסטן לפי חזונו של ביבי כעת... כך שהנושא הזה נדחק מסדר העדיפויות

פורסם

זה לא רק עניין של סדר עדיפויות, זה גם עניין של חוק.

זה בעייתי להכניס שוטר סמוי למשפחות פשע האלה כי לשוטר סמוי אסור לעשות שום דבר... הוא לא יוכל לקבל מספיק אמון בשביל להגיע לצמרת, לשוטר סמוי אסור למכור סמים אז נראה לכם שהוא יצליח להתקרב לצמרת שלהם? כדי להגיע לשם צריך לשלוח מישהו שיהיה שם במשך שנים ולא רק שימכור סמים אלה גם יבריח אותם למדינה וישתתף בתכנון לרצח של אנשים ואפילו לרצוח... וזה דברים ששוטר סמוי לא יכול לעשות

פורסם

לא מדויק-עניין של סדר עדיפויות.

מה שהורג הכי הרבה אנשים במדינה הוא תאונות הדרכים (יותר מהמלחמות והטרור :bash:).

כל המצב מסביב הוא פשוט הכישכוש בכלב/השחתת המשאבים המכוונת או כל הסחת דעת אחרת שתרצה להאמין בה.

העובדה היא, שהממשלה מעדיפה להסיט את תשומת הלב והמשאבים לכיוונים אחרים כדי ללכד את ה"אנחנו" מול ה"הם".

אם התקציבים המבוזבזים היו חוזרים להשקעה בתחומי המדינה, הינו רואים גם ירידה בתאונות הדרכים והרבה אנשים חיים.

אבל נראה שיותר קל לקבל כביש דו-מסלולי מואר וחדש חינם, כאשר הוא עוקף כפר ערבי עויין בדרך להתישבות מאשר לשפץ כביש אדום קיים. :nixweiss:

זה המצב במדינה שלנו, אם אתה לא שם לב.

wake up and smell the humus :s07:

פורסם

מישהו צריך להשלים את 8 העונות של הסופרנוס כדי להבין דברים?

יש 6 עונות לסופרנוס.

ואם כבר אז עדיף את ארבעת העונות של הסמויה (the wire) כדי להבין עד כמה קשה לנהל חקירה ולהגיע לכתב אישום רציני בקנוניות פשע כאלה. זה אכן מסובך להרשיע את משפחות הפשע.

פורסם
מה אתה בסדר ?!@?#!? זה מה שאמרתי !

:yelclap:

הקרדיט עובר אליך חמודי.

תקציב לתאונות הדרכים? איך? לשנות את המנטליות הברברית של הנהגים שמקבלים רישיון ומתנהגים עם הרכב כמו משחק מחשב? או אולי הבדואים שלא למדו בכלל שרמזור אדום זה אומר לעצור?

אם כבר המנטליות העצבנית של הנהגים היא נובעת מהחוסר יציבות הביטחונית שיש לנו כאן, שגורמת לחוסר יציבות כלכלית+תוסיף לזה ממסד שצריך לעבוד קשה מאוד בשביל להחזיר את האמינות שלו, תקבל עם מאוד מריר וכועס שלא אוהב את עצמו אז בטח שהוא ישים פס על אחרים בכביש.

פורסם

מה שהורג הכי הרבה אנשים במדינה הוא תאונות הדרכים (יותר מהמלחמות והטרור :bash:).

כל המצב מסביב הוא פשוט הכישכוש בכלב/השחתת המשאבים המכוונת או כל הסחת דעת אחרת שתרצה להאמין בה.

העובדה היא, שהממשלה מעדיפה להסיט את תשומת הלב והמשאבים לכיוונים אחרים כדי ללכד את ה"אנחנו" מול ה"הם".

אם התקציבים המבוזבזים היו חוזרים להשקעה בתחומי המדינה, הינו רואים גם ירידה בתאונות הדרכים והרבה אנשים חיים.

אבל נראה שיותר קל לקבל כביש דו-מסלולי מואר וחדש חינם, כאשר הוא עוקף כפר ערבי עויין בדרך להתישבות מאשר לשפץ כביש אדום קיים. :nixweiss:

wake up and smell the humus :s07:

א. הקטל בכבישים קשור יותר למנטליות הישראלית מאשר למצב התשתיות.

ב. בתור חייל שמשרת כמעט 3 שנים בנגב אני יכול להעיד על כך שרוב התאונות בדרום נגרמות בגלל נהגים בדואים, שנוהגים לרוב ללא רישיון וביטוח ברכבי שטח מתפוררים.[br]פורסם בתאריך: 16.06.2007 בשעה 11:58:47

כן, יותר מדיי בתי עסק משאירים לאחרונה תנורי גז דולקים יותר מדיי.

אני מבין שעברת התעללות בילדותך, אבל באמת, נמאס. יש גבול.

פורסם

א. הקטל בכבישים קשור יותר למנטליות הישראלית מאשר למצב התשתיות.

ב. בתור חייל שמשרת כמעט 3 שנים בנגב אני יכול להעיד על כך שרוב התאונות בדרום נגרמות בגלל נהגים בדואים, שנוהגים לרוב ללא רישיון וביטוח ברכבי שטח מתפוררים

שפץ כל כביש אדום לסטנדרט אירופאי, אני מבטיח לך שמספר תאונות הדרכים והנפגעים ירד בצורה דרסטית.

כמו שהבינו עכשיו שהפרדה מפלסית בין רכבות לכלי רכב בכביש היא הפתרון הטוב ביותר (לנהגי קטר על קוק :lol:).

הפתרון הטוב ביותר לתאונות הוא גדר הפרדה, יותר נתיבים, שילוט וסימון טוב (לא מבלבל) ותחזוקה מהירה (וכן יותר כבישים או פחות מכוניות :nixweiss:).

כמובן שחינוך והסברה חשובים, אבל זולים בהרבה ופחות אפקטיבים. אני מסכים שזה עניין של מנטליות.

לכן אני נדהם מחדש איך אנשים עדיין חושבים, שאומרים על תאונה "נגרמה ע"י טעות אנוש".

הם ישר חושבים רק על הנהג המופרע ולא על הפועל שבנה (לא לפי התכנון), המהנדס שתכנן (גרוע), והממשלה שתקצבה (נמוך) וכל החרא שביניהם.

אם אתה מונע סיטואציה בה אנשים יכולים לבצע טעות קריטית (תאונה חזיתית קטלנית לרוב, שטחים בתוך הצומת ואינטראקציות עם הולכי רגל ורוכבים), יהיו פחות נפגעים.

אבל זה פשוט כמו שאמרתי, הממשלה שלנו פשוט מעדיפה שזה יהיה "אנחנו" נגד ה"הם" (ויהיו ה"הם" פלסטינאים, אירנים, סורים, מתישבים או העשירון העליון), כי אם היית מפנים (לעצמך) שרוב האנשים במדינה מתים בגלל "אנחנו" וה"הם" הוא פשוט אזלת היד של הממשלה, היתה כאן התפרקות טוטאלית.

אני מקווה לחיות עוד הרבה שנים (הפסקתי לעשן עכשיו אחרי 15 שנה) אבל נראה לי שזה יצטרך להיות במקום שמכבד את עצמו קצת יותר.

אני מקווה שנתפקח כולנו, אבל אני חושב שזה יהיה כרוך ביותר אנשים מתים וזה נושא לדיון אחר. :xyxthumbs:

פורסם

א. סטטיסטית רוב התאונות (לא רק דרכים) נגרמות מטעויות אנוש. קרוב ל-90%, למען הדיוק.

ב. אני נוסע בכביש הערבה כל ראשון וחמישי. כל נסיעה אני רואה נהגים ישראלים (לא בדואים, לשם שינוי) עוקפים בפס הפרדה רציף, טסים על 130 קמ"ש, עוקפים במצבים מאד מסוכנים והרשימה ממשיכה. אם הנהג הישראלי המצוי היה טורח לציית לחוק אני מבטיח לך שמספר התאונות בארץ היה יורד ב-70%.

ג. מצב התשתיות בארץ לא רע בכלל. חלאס עם כיסוח העצמי הזה שמאפיין את הציבור הישראלי. אתה חי במדינה לא רעה בכלל. אולי יום אחד תבין את זה. בינתיים אתה יכול להצטרף לבחורה הזאת במועדון אפסים ממורמרים שלא השיגו שום דבר בחייהם ובוכים על כל דבר קטן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים